Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her hafta daha da güzel oluyor bölümler. Ama abi Shirazu yaaa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shirizau RIP onun haricinde cidden isler daha da superlesmeye blsyr kaneki herseyi hatirliyor geleck bolmde asil kapisma basliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüm çıktı arkadaşlar BURADAN ulaşabilirsiniz.
    Son bölümler bi harika dostom
  • Kesinlikle süper özellikle eto yla kaneki nin savaşı çok iyidi :)

• Yeni bölüm çıktı

• Sırf bu konuya yazabilmek için üye oldum foruma. Buralar biraz ölü gibi canlandıralım. İngizlizcem pek iyi değil ama bu mangayı okuya okuya sökücem gibi. Bölüm tek kelimeyle manyaktı. Touka ve Yomo sonunda göründüler bu bölümde daha ne olsun bir kere... Yanında da sürpriz olaylar olarak Aogiri, Shirazu'nun bedenini tabiri caizse çaldı :D Shirazu ölünce kıymete bindi bunu belirtmeden olmaz Urie'de de bir Shirazu aşkı mı desem ne desem doğru Shirazu burada değil -mezarını kastediyor- kesinlikle geri alacağım diye aşka geldi. Artık anca kemiklerini alır o da şanslıysa :D Ve Kaneki'ye "The Black Death God" deniyor artık. Bence Eyepatch iyiydi ya ne bileyim ilk göz ağrısı işte

• Ayn yomo yla touka yi grmk super oldu birde kaneki ye nerde the black death god diyorloar di hic oype bsy okumadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecaliskan1905 -- 21 Aralık 2015; 13:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecaliskan1905

Ayn yomo yla touka yi grmk super oldu birde kaneki ye nerde the black death god diyorloar di hic oype bsy okumadim

Son sayfada.

• Guncel bi sekilde turkcesi cikiyormu arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Guncel bi sekilde turkcesi cikiyormu arkadaslar ?

Manga Denizi çeviriyor. Fakat güncele gelemedik hala.
  • Yeni bölüm ne zaman çıkacak bilen var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KötükarakteR-

Yeni bölüm ne zaman çıkacak bilen var mı???

Korean-scan hazır şu anda. Çıkar yani yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 5 Ocak 2016; 0:18:23 >
  • Kaneki reyiz nerelerdesin
  • Evet bölümü daha yeni okudum. Sanırım yine zaman atlaması olmuş bu sefer Urie Rank 1 dedektif ve takım kaptanı. Eskiden Haise'nin olduğu yere geçmiş diyebiliriz. Yonebayashi'ye epey şaşırdım kendisini ilk defa kendinden emin bir şekilde rakibe saldırırken görüyoruz. o.o Doğru gördüğümden emin olmak için daha demin dönüp tekrar baktım :D Yeni Qs üyeleri ortaya çıkmış lakin epey şaşırdığım bir nokta var ki o da bölüm içerisinde Mutsuki'yi görememiş olmak. Tamam Shirazu öldü ama Mutsuki'ye ne oldu??? 58. bölümde gayet sağlamdı kendisi hatırladığım kadarıyla hatta Urie'yle konuşuyorlardı Shirazu'nun mezarının orada. Önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkar gerçi ne olduğu ama o da Qs sonuçta başka takıma transfer olması herhangi için neden gelmiyor aklıma.
    Son sayfaya gelecek olursak... Bence Kaneki, Haise'ymiş gibi rol yapıyor o yüzden gülümsediğini düşünüyorum. Çünkü Haise geri döndüyse acayip şaşırırım bu noktada o kadar good night dendikten sonra.

• Kaneki bencede şu sırar haise rolü yapiyor eğer tekrar haise geri geldiyse bu iş kabak tadi verir artık bana göre kaneki sasakiye good night dediyse sasaki artık mazi olmuştur ama eğer kaneki cidden haise rolü yapiyorsa ne planliyor çok merak ediyorum bundan sonra touka ve yomonun ne yapacağini çok merak ediyorum.

• Kaneki'nin küçüklüğünden beri iyi rol yaptığı Toukyou Kushu'da verilmiş bilgilerdendi zaten. Küçükken oynadığı tiyatroda gösterdiği başarı mesela. Birkaç olay daha var fakat yazmayacağım şimdi.
    *
    Burada kimse Kaneki'nin gözlüğü hakkında bir şeyler yazmadı, o sebeple ben bir şeyler ekleyeyim.
    Bazı insanlar Arima taklidi yaptığından ötürü diyor internette fakat benim inandığım şey şu ki: Haise ne zaman geçmişiyle ilgili, yani Kaneki'yle ilgili, bir şeyler hatırlasa ya da hatırlar gibi olsa gözlerinin arkasının ağrıdığını -acıdığını söylemiş de olabilir. tam olarak hatırlamıyorum.- söylüyordu. Sebebi ise tabiki de Arima'nın iki gözünü de oyması. Şimdi de tam olarak Kaneki olduğuna göre, gözleri pek sağlam görmüyor olabilir.
  • Gözlük hakkında söylediklerin kafama yattı dediğin gibi olabilir cidden. Acaba şüphelenen olmadı mı birden gözlük takmaya başlamasından? Koori falan tek yanlışını bekliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KötükarakteR-

Gözlük hakkında söylediklerin kafama yattı dediğin gibi olabilir cidden. Acaba şüphelenen olmadı mı birden gözlük takmaya başlamasından? Koori falan tek yanlışını bekliyor...

Yahu bence herkes farkında Haise'nin eskisi olmadığının. Ui, Haise'yi Owl Kakuja'sı yerken görüyor, Haise'nin saçlar siyaha bürünüyor, Quinx'lerle ilgilenmeyi bırakıyor, kendine bir takım arkadaşı buluyor ve Takatsuki Sen'in beşinden gidiyor falan.
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    O zaman aptala yatıyorlar diyebiliriz neler yapacağını görmek için. O yüzden ipini çekmemişlerdir yoksa sen böyle yazınca dank etti epey delil var parçaları birleştirebilenler için. Ve bir nokta daha dikkatimi çekti o takım arkadaşı tanıdığımız biri mi? Deminden beri o sayfaya bakıyorum ama tanıdık gelmedi. Takatsuki Sen'in peşinden giderken yanına rastgele birini alacağını düşünmüyorum Kaneki'nin.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.