Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm sonu bombaydi işler iyice karışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi neden bunu yaptin ki takatsuki sensei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecaliskan1905 -- 8 Şubat 2016; 2:36:31 >
  • Vardır bir planı
    Ayrıca diğer bölümler daha manyak olacak bence, V hakkında biraz daha şeyler öğreneceğiz bence yakın zamanda. Ayrıca ikinci bir Coclea baskını yapılacağını düşünüyorum, Eto'nun itiraf etme nedeni bu olabilir onu Cochlea'ya gönderecekler ghoullerin kagune çıkarmasını engelleyen şeyler falan olacak ama yarı insan yarı ghoul olduğu için bunlardan etkilenmeyebileceğini ya da bir seviyeye kadar bağışıklığı olabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KötükarakteR-

Vardır bir planı
    Ayrıca diğer bölümler daha manyak olacak bence, V hakkında biraz daha şeyler öğreneceğiz bence yakın zamanda. Ayrıca ikinci bir Coclea baskını yapılacağını düşünüyorum, Eto'nun itiraf etme nedeni bu olabilir onu Cochlea'ya gönderecekler ghoullerin kagune çıkarmasını engelleyen şeyler falan olacak ama yarı insan yarı ghoul olduğu için bunlardan etkilenmeyebileceğini ya da bir seviyeye kadar bağışıklığı olabileceğini düşünüyorum.

Kaneki de yarı gûldü. Yamori'den yediği inhibitörler aldı valla aklını. Gözden enjekte falan fistan...
  • Bölüm manyaktı! Hele son sayfa resmen o-ha başka şekilde anlatılamaz.
  • Son zamanlardaki en sağlam bölümlerdendi.
  • Cok manyakca bir bolumdu ilerki bolumler icin heyecanlandirdi

• #shit-is-about-to-get-real

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda be!
    BUYRUN BURADAN
  • Bu bölümde harikaydi

• Animesinin 3.sezonu çıkacak mı ?
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. ŞURADAKİ habere göre 2016 yazında çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

Evet hocam. ŞURADAKİ habere göre 2016 yazında çıkacakmış.

Teşekkür ederim
  • Anime mangaya göre cop diyorlar doğru mu mangayi okumaya baştan mi baslamaliyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hollow ichigo

Anime mangaya göre cop diyorlar doğru mu mangayi okumaya baştan mi baslamaliyim sizce?

İlk manga olan Toukyou Kushu'nın 66. Bölümünden başlayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri şimdi başlıyor desek yer var sanırım heyecan tavan yeni bölümleri bekliyoruz.
  • @Markus Schulz rica ederim hocam. Bu arada konudan alakasız ama nickinizi görünce bir bakayım dedim, Markus Schulz Istanbul'a geliyormuş, hadi yine iyisiniz

Yeni bölüm çıktı arkadaşlar. Benim teorim: Arima vs Kaneki olur, Kaneki biraz dayak yemeye başlayınca Amon gelir ve olaylar gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

@Markus Schulz rica ederim hocam. Bu arada konudan alakasız ama nickinizi görünce bir bakayım dedim, Markus Schulz Istanbul'a geliyormuş, hadi yine iyisiniz

Yeni bölüm çıktı arkadaşlar. Benim teorim: Arima vs Kaneki olur, Kaneki biraz dayak yemeye başlayınca Amon gelir ve olaylar gelişir.

Artık pek trance dinlemiyorum 3-4 yıl önce almıştım kaldı öyle

Hocam bir şey sormak istiyorum.Kaneki'nin Eto ile bağı ne ? Bir de Rize ölmemiş sanırım mangada doğru mu ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.