Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

@Markus Schulz rica ederim hocam. Bu arada konudan alakasız ama nickinizi görünce bir bakayım dedim, Markus Schulz Istanbul'a geliyormuş, hadi yine iyisiniz

Yeni bölüm çıktı arkadaşlar. Benim teorim: Arima vs Kaneki olur, Kaneki biraz dayak yemeye başlayınca Amon gelir ve olaylar gelişir.

Artık pek trance dinlemiyorum 3-4 yıl önce almıştım kaldı öyle

Hocam bir şey sormak istiyorum.Kaneki'nin Eto ile bağı ne ? Bir de Rize ölmemiş sanırım mangada doğru mu ?

Artık eskisi gibi değil zaten hocam. Geçen bi konsere gittim yarıda çıktım. Çok bozmuş

Spoiler serbest olduğundan taga almıyorum hocam. Evet Rize hayatta. Ama çok zamandır göstermediler. Bir keresinde bir tane makinaya bağlı böyle cyborgumsu olarak gösterdiler. Ondan sonra sanırım bir kaç kere konusu geçti o kadar. Bir kere de flashback yaptılar çocukluğuna ve işte biraz daha bilgi verdiler. Rizeyle Kaneki'nin karşılaşması da ilerde sağlam olucak gibime geliyor.

Edit: Kanekiyle Eto'nun bağı olarak, Eto'nun Kaneki için planları varmış gibi. Eto manipülatif çakalın teki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M!R4G3 -- 20 Mart 2016; 12:00:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

@Markus Schulz rica ederim hocam. Bu arada konudan alakasız ama nickinizi görünce bir bakayım dedim, Markus Schulz Istanbul'a geliyormuş, hadi yine iyisiniz

Yeni bölüm çıktı arkadaşlar. Benim teorim: Arima vs Kaneki olur, Kaneki biraz dayak yemeye başlayınca Amon gelir ve olaylar gelişir.

Artık pek trance dinlemiyorum 3-4 yıl önce almıştım kaldı öyle

Hocam bir şey sormak istiyorum.Kaneki'nin Eto ile bağı ne ? Bir de Rize ölmemiş sanırım mangada doğru mu ?

Artık eskisi gibi değil zaten hocam. Geçen bi konsere gittim yarıda çıktım. Çok bozmuş

Spoiler serbest olduğundan taga almıyorum hocam. Evet Rize hayatta. Ama çok zamandır göstermediler. Bir keresinde bir tane makinaya bağlı böyle cyborgumsu olarak gösterdiler. Ondan sonra sanırım bir kaç kere konusu geçti o kadar. Bir kere de flashback yaptılar çocukluğuna ve işte biraz daha bilgi verdiler. Rizeyle Kaneki'nin karşılaşması da ilerde sağlam olucak gibime geliyor.

Edit: Kanekiyle Eto'nun bağı olarak, Eto'nun Kaneki için planları varmış gibi. Eto manipülatif çakalın teki gibi.

Nedense bana Eto , Kaneki'ye ilgi duyuyormuş gibi geldi.Birde Rize ile arasında ne olacak merak ediyorum hala yemeye takıntılı mı acaba

• Kesinlikle katılıyorum. O yüzden bir şeyley planlıyormuş gibi geliyor bana. Siz mangada neredesiniz bilmiyorum ama şimdi başka bir organizasyon daha çıktı ortaya, sanırım önümüzdeki değil de ondan sonraki arc o organizasyonla alakalı olacak. Eto'nun o organizasyona karşı planları varmış ve Kaneki'yi onlara karşı kullanacakmış gibi geliyor bana. Tabi bu sadece benim teorim.
    Önümüzdeki arc ise = Amon
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum. O yüzden bir şeyley planlıyormuş gibi geliyor bana. Siz mangada neredesiniz bilmiyorum ama şimdi başka bir organizasyon daha çıktı ortaya, sanırım önümüzdeki değil de ondan sonraki arc o organizasyonla alakalı olacak. Eto'nun o organizasyona karşı planları varmış ve Kaneki'yi onlara karşı kullanacakmış gibi geliyor bana. Tabi bu sadece benim teorim.
    Önümüzdeki arc ise = Amon

Şu kral falan var o mu ? Mangayı pek takip etmiyordum sadece meraktan 4-5 tane okudum içlerinden.
  • Kral ve Rize'nin de eskiden o organizasyona bağlı olduğu ve sonradan kaçtığı ortaya çıktı. Yavaş yavaş onlar da ortaya çıkıyor.
  • beyler bu animenin ilk sezonunu izledim sonra bıraktım devamı nasıl iyi mi ona görece izleyeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

beyler bu animenin ilk sezonunu izledim sonra bıraktım devamı nasıl iyi mi ona görece izleyeceğim ?

Animesi konu olarak neredeyse çöp. Mangadan devam etmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kperson35 kullanıcısına yanıt
    Ben animesinin 2.sezonunu da izledim, bence sırf müzikleri icin bile izlenir hele final kısmı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bolumlerin hepsi çok iyi ama yeni bolum keşke biraz daha uzun olsaymiş tadi damağimda kaldı

• Yomo, Kirishima kardeşlerin dayısı mı yani şimdi?

• Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor. O değil de son sahnede resmen kafasından hasar aldı gibi ya umarım ölmez
  • müthiş bir bölümdü tek kelimeyle ayrıca acaba yomo nun kagunesini görürmüyüz ilerki bölümlerde
  • Arkadaşlar animesi ilk çıktığında izlemiştim . 2.sezonuda çıktığında başlamıştım ama 2.bölümde bırakmıştım . Bugün bitirdim 2.sezonu ama finali hiç beğenmedim yani kafamda çok sorular var birçok şey havada kaldı . 3.sezon gelecek mi ? Manga devam ediyor mu ? Mangası nasıl animesinden kat kat daha iyi diyorlar .
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    3. Sezon gelecek ama daha net tarih yok anime mangadan farkli gitti 2. Sezonda finaldede manga finali olmadi yarida kestiler bir nevi o kısmı belki 3. Sezona manga finaliyle başlayip :re yede
    geçebilirler ya da arada bir yerde anlatirlar. Bence mangayi baştan sona okuyun mangasi çok daha iyidir.

• muhteşem bir bölüm
  • Asıl bölüm haftaya
    Hala Kaneki'nin Arima ile biraz başa baş savaştıktan sonra kötü dayak yiyeceğini ve Amon'un gelip kurtaracağını düşünüyorum hadi bakalım.
  • M!R4G3 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende aynisini düşünüyorum

• Ben Amon'un Rue Adası'nda olduğunu ve Akira'yla karşılaşacaklarını düşünüyorum. Cochlea'da Arima ve ne idüğü belirsiz Furuta varken bir de Amon'un partiye dahil olacağını sanmam ama Ishida'nın kafasından ne geçiyor bilemem tabii. Belki de Cochlea'dadır iki türlü de hava hoş
  • Floppy'nin Kurona olması peki...

• Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Kanımca Kurona tek başına Floppy değil. Serinin başında Hinami aldığı usb'leri dinlerken "Doves are also interested in Floppies" diyordu. Aynı zamanda Kanounun başarılı olmamış deneklere verdiği isim de Floppy. Amon da Kurona da Floppy yani. Daha da vardır muhtemelen. Ne de olsa Anteiku Raid'de onca eleman topladilar deneyler için ama elde bir Takizawa var...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.