Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette bazı teoriler buldum. Paylaşayım sizlerle de:

• Arima, Kaneki'yle karşılaşmasından sonra Kaneki'nin kafasının karışmış olduğunu gördü. Öldürmek yerine beynini yıkayıp CCG'ye güçlü bir müttefik kazandırmak istedi.

• Haise'ye Kaneki'nin organları transfer edildi. Kaneki'nin arada sırada Rize'yi görmesi gibi, Haise de Kaneki'yi görüyor.

Reddit'ten bir yorum:
    quote:

I know people are going to be like "This doesn't prove anything, Kaneki saw Rize like this." But Kaneki had met Rize. How would Sasaki know what Kaneki looks like or who Kaneki is? I think this just helps the fact that Kaneki is infact Haise, but that's just my take on this.

• Haise, Kaneki'nin ta kendisi.

//

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest]

Siyah-beyaz kareli desen bir şey ifade etti mi şimdi?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 17 Kasım 2014; 15:20:19 >

•  Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest]
  • Arima'nın Kaneki'yi çevirdiğini ben de düşünüyorum hatta yukarıdaki mesajlardan birinde yazmıştım.
    Bu hafta geri kalan her şeyin cevabı gelecek gibi.
    Cafedeki ve Kaneki'nin eski grubundaki elemanları da bir görsek artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M!R4G3 -- 18 Kasım 2014; 4:52:41 >
  • Son bolumden sonra deli gibi mutlu oldum doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda! Bölüm bi harikaydı
  • Muhteşem, Sasakiyi böyle görmek müthişti. Serinin ilk Ghoul dövüşü

• Bazı siteler bölümü 12 sayfa olarak vermiş. 19 sayfalık hali için:http://www.mangabird.com/tokyo-ghoulre-7?page=0
  •  Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest]
  • Su adamin kagunesi kanekiyi yemeye calisan gurmeyle ayni kagune değilmi adamin tipinide benzettim gurmeye manga olarak 7 bolumun 11. Sayfasinda

• Hocam o adam eski serideki Nishiki-Senpai.
  • Manganın sonundaki SS seviyeli Rabbit büyük ihtimalle Toukanın abisi zaten başka bir ihtimal düşünemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ComicerPrime

Manganın sonundaki SS seviyeli Rabbit büyük ihtimalle Toukanın abisi zaten başka bir ihtimal düşünemiyorum

Hocam o toukanin abisi olamaz ya onun maske farkliydi mangakanin kafasindan dusunsek olamaz o bence o touka ya da pek ihtimal vermiyorum ama rize da olabilir ama bence touka

• quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

quote:

Manganın sonundaki SS seviyeli Rabbit büyük ihtimalle Toukanın abisi zaten başka bir ihtimal düşünemiyorum

Hocam o toukanin abisi olamaz ya onun maske farkliydi mangakanin kafasindan dusunsek olamaz o bence o touka ya da pek ihtimal vermiyorum ama rize da olabilir ama bence touka

Vücut hatlarını pek toukaya benzetemedim ayrıca Toukanın abisinin takma adı Black Rabbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComicerPrime -- 1 Aralık 2014; 17:47:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

quote:

Vücut hatlarını pek toukaya benzetemedim ayrıca Toukanın abisinin takma adı Black Rabbit

Gösterilen karakterin tamamı gölgede. Touka da öyle belli hatlara sahip bir karakter değil ki karanlık bir imgeden düzgün çıkarım yapılabilsin.

Ayrıca Ayato'nun maskesinin kulakları yok:

/>

*

Öte yandan Touka'nınki:

/>

*

Son olarak:

*

Tabi twist falan yersek bilemem.

Ek:

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 1 Aralık 2014; 19:04:00 >

• Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Hocam rizenin ismini bi an black rabit diye karistirdim bende kendime bu ifadeyi yaptim black rabit olmadiğini hatirliyinca

• Toukanın maskesinin de sanki burun tarafı benzemiyor. Yine süpriz birisi çıkacak gibi.
  • Sasaki Büyük ihtimal Kaneki yani Organları Aktarılmadı Bana Göre Kaneki(rize gibi) Bazı yerlerde Sasaki ile konuşcak işte Ben senim Fln diyerek böyle böyle hafızası Yerine gelicektir Tekrardan Kaneki olucaktır Umarım Geri Geldiğinde eski görüntüsüde Gelir beyaz saçlı hali çok iyidi
  • Sonunda Touka ve Yomo göründü.
  • Touka iyi değişmiş ama bu kadar değişmesini beklemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComicerPrime -- 9 Aralık 2014; 10:22:47 >
  • Manga daha çıkmadı dimi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.