Bildirim
Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (2. sayfa)
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Daha çok bombalanacağız gibi hocam bu gidişte. Bayağı enteresan şeyler bekliyorum ben. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen okudum hocam ben de, son sahnedeki de Hinami. Tree'ye katılmış belli ki. -
3. Sayı geldi
-
manga okumayi pek sevmem acaba birisi ozet gecebilir mi ne oluyor 2.sezonda merak ettim kaneki en son yiyordu adami xd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ComicerPrime
3. Sayı geldi
Hocam iki gözü de öyle olduğundan sıradan bi ghoul işte. Kakuja haline sahip olabilmesi için diğer ghoulları yemesi lazım. Şu ana kadar bildiğimiz Torso sadece insan yiyor. Ama Sasaki kızı kurtarmaya gelir, işler büyürse belki Kakuja olduğu ortaya çıkar.
Yeni seride daha adam akıllı savaş göremedik. Sasaki gelse de dağıtsa ortalığı.
Bu arada Hinami hala Kanekiyi düşündüğüne göre tamamen kötü tarafa geçmediğini varsayabiliriz sanırım.
@Hyperior hocam anime çok geride. Animenin ikinci sezonu Tokyo Ghoul mangasında hala. Onu Türkçe olrak bulabilirsin. Bu seri Tokyo Ghoul'dan sonra çıkan seri, Tokyo Ghoul:RE. Bu serideki yerlerin animeye gelmesi 1 yıldan fazla sürer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M!R4G3
quote:
3. Sayı geldi
Hocam iki gözü de öyle olduğundan sıradan bi ghoul işte. Kakuja haline sahip olabilmesi için diğer ghoulları yemesi lazım. Şu ana kadar bildiğimiz Torso sadece insan yiyor. Ama Sasaki kızı kurtarmaya gelir, işler büyürse belki Kakuja olduğu ortaya çıkar.
Bu arada Hinami hala Kanekiyi düşündüğüne göre tamamen kötü tarafa geçmediğini varsayabiliriz sanırım.
@Hyperior hocam anime çok geride. Animenin ikinci sezonu Tokyo Ghoul mangasında hala. Onu Türkçe olrak bulabilirsin. Bu seri Tokyo Ghoul'dan sonra çıkan seri, Tokyo Ghoul:RE. Bu serideki yerlerin animeye gelmesi 1 yıldan fazla sürer.
peki bu yepyeni bi seri mi kaneki ile falan alakasi yok mu? Birde kaneki insan mi oldu tekrar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Son sayi cok guzeldi sonraki sayiyi sabırsızlikla bekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperior
quote:
quote:
3. Sayı geldi
peki bu yepyeni bi seri mi kaneki ile falan alakasi yok mu? Birde kaneki insan mi oldu tekrar?
Yani yepyeni derken Tokyo Ghoul'un devamı olarak çıktı ama Kaneki ve diğer tüm ama karakterler konusunda kesin bir bilgi yok. Çıkan 4 bölümde yeni karakterler tanıtıp onlar hakkında bilgi verdiler. Olay örgüsünü yavaşça oturtuyorlar işte haftaya biraz aksiyon başlayacak gibi.
Eğer Tokyo Ghoul'un mangasını sonuna kadar okursanız karakterler hakkına kesin bilgi yok dememin sebebini anlarsınız. Spoiler vermek istemedim. İlla olayları detaylı anlat derseniz özel mesaj atabilirim size. Ama kesinlikle okumanızı tavsiye ederim çünkü hem mangası animesinden çok çok daha güzel hem de animenin bittiği yerden sonra asıl aksiyon başlıyor zaten.
@LightTranqlty aynen hocam, Torso'nun kim olduğunu cidden çok merak ediyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperior
quote:
quote:
3. Sayı geldi
Yani yepyeni derken Tokyo Ghoul'un devamı olarak çıktı ama Kaneki ve diğer tüm ama karakterler konusunda kesin bir bilgi yok. Çıkan 4 bölümde yeni karakterler tanıtıp onlar hakkında bilgi verdiler. Olay örgüsünü yavaşça oturtuyorlar işte haftaya biraz aksiyon başlayacak gibi.
Eğer Tokyo Ghoul'un mangasını sonuna kadar okursanız karakterler hakkına kesin bilgi yok dememin sebebini anlarsınız. Spoiler vermek istemedim. İlla olayları detaylı anlat derseniz özel mesaj atabilirim size. Ama kesinlikle okumanızı tavsiye ederim çünkü hem mangası animesinden çok çok daha güzel hem de animenin bittiği yerden sonra asıl aksiyon başlıyor zaten.
@LightTranqlty aynen hocam, Torso'nun kim olduğunu cidden çok merak ediyorum.
pm atarsan sevirim spoiler sorun olmaz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Serpent'i sonunda gördük ama Kagunesi pek belli olmuyordu. Birde RE'de şimdiye kadar gösterilen Kagune çizimleri hiç güzel değildi. QC'lerin Kagune çizimleri daha güzel. Ayrıca yine Sasakiyi iş üstünde göremedik -
Aynen bende hala Sasaki'yi bekliyorum. Bu arada sanırım Serpent Nishiki, maskesi animedeki maskeyle aynı. -
Siz diyince düşündüm de Nishikinin kagunesi yılan dili şeklindeydi. Ama maskesini hatırlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, o zaman Serpent=Amon teorisi çürümüş oldu.
Yavaş yavaş olaylar gelişmeye başlıyor ama umarım o Matsuki denen elemanın flashbackleriyle 2-3 bölüm harcamazlar. -
Sonunda, Sasaserious gözüktü
Haftaya bomba bölüm gelicek belli ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M!R4G3 -- 17 Kasım 2014; 12:17:02 > -
Sonunda harika bir bölüm geldi. Kanekiyi çok iyi yapmışlar Sasaki'yi de gördük parmaklarını kıtlatırken gerçekten haftaya çok iyi olacak sonunda RE'de doğru düzgün Ghoul dövüşü göreceğiz -
Bakalım Kaneki, Sasaki'nin parçası mı yoksa cidden Sasakiyle Kaneki aynı kişi ancak hafızasını mı kaybetti? Nishiki (sanırım Serpent Amon değil de Nishiki) ne tepki vericek Kaneki'yi görünce?
Bir de Touka ne zaman gelecek artık? -
Bir hafta bekle şimdi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X