Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manganın yeni bölümü çıktı finali gayet hoştu
    Bide Ss rated rabbit touka
    Son sayida akira diyor ki i benim babami öldürdü falan diye
    Akiranin babasi=mado
    Madonun katili=touka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yanlış anlaşılma yüzünden dayanamadım sonunda foruma üye oldum. Ben direk yazayım en iyisi, şey şöyle ki CCG black rabbit i asıl rabbit yani touka ile karıştırıyor, TG serisinde o konuda emin değillerdi. Anlaşılan şimdi ikisinin aynı kişi olduğuna karar vermişler, eğer TG nin 143. Bölümüne bakarsanız orada ayato nun maskeyi tuttuğunu görebilirsiniz yani Ayoto black rabbit, touka ise rabbit fakat tgre de zaman atlaması sırasında ccg ikinin ayni kişi yani ayato olduğuna kanaat getirmiş gibi bu da zaten ayatonun, ablasının yerine geçerek ccgnin dikkatini kendi üzerine çekmeye çalışmasının sonucu diyebiliriz sanirsam, hiç de sevmezdim çocuğu şimdi az biraz sever oldum iyi olgunlaşmış bari.

• Silazra hocam hoşgeldiniz
    Ben Touka'nın Black Rabbit olduğunu hiç düşünmemiştim ki zaten 9 uncu bölümde Ayato olduğu kanıtlandı. ŞURADA maskeyi çıkarırken zaten görünüyor.
    TG bittikten sonra Touka ve Yamo'nun herhangi agresif bir hareket yaptığını düşünmüyorum ben. Kaneki'nin öldüğünü kabul edip, yaşamlarına devam etmişler gibi göründü bu bölümde.

Ayrıca hatırlayan varsa Suzuya TG'de Kaneki'yi kandırıp parasını alıyordu. Bu bölümde de beni ilk gördüğünde bana para verdi dedi Sasaki. Yani CCG'de bazı insanların Sasakinin Kaneki olduğundan önceden beri haberleri var gibi duruyor.

Bir de şöyle birşeye denk geldim, İngilizce şeyler paylaşmayı sevmem ama şu an zaten manganın Türkçesi olmadığından bu konuyu takip edenlerin anlamakta zorluk çekmeyeceklerini düşünüyorum.

quote:

Kaneki must be Alice. When Amon was trying to catch Touka (Rabbit), Porpora said to him that he should stop going after Rabbit and find Alice instead. Afterwards Amon met with Kaneki and indeed never with Touka. It really seems to me like the world of the ghouls (or a world of both ghouls and humans) is the Wonderland, Kaneki is Alice - the main character, and Touka is Rabbit - the key for Wonderland.

Bu da Toukacılara gelsin
     Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M!R4G3 -- 11 Aralık 2014; 6:21:42 >

• Teşekkür ederim hoşbulduk
    Siz diyince yine aklıma geldi bu Amon ne oldu diye umarım yakında görürüz porpora da haiseye bir ara gel birşey konuşmak istiyorum demişti belki Amon ile ilgili olabilir mi diyorum neyse merakla bekliyorum yeni bölümleri
    Bu arada eğer merak eden varsa spoilerlari genellikle cumartesileri itibariyle tumblrdan bulabilirsiniz birde bazen eksik ya da geç yükleniyor diğer sitelere oralardan takip eden arkadaşlar varsa ilk imperialscans çevirip yüklüyor bilginiz olsun

• Sayı 10 çıkmadı (sadece çin ve japonyada çıktı) ama spoiler vereyim (sırf bunun için hesap açtım) Sasaki bir şeyler hatırlıyor ağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenKaneki -- 14 Aralık 2014; 16:40:21 >

• https://mangahelpers.com/forum/showthread.php/2999073-Tokyo-Ghoul-Re-10-Spoiler-Thread

Burada raw text in çevirisi var isterseniz bir kaç detay haricinde tüm bölümün diyalogları, raw çıkmadı tabii daha dolayısıyla en erken salı temiz scan elimizde olur o da çinçe raw gelirse :( Sabahtan beri sayfa yenilemekten bir hal oldum hâlâ yok :D

• Bölüm güzel ama Sasaki herhangi birşeyler hatırlayaydı iyiydi.
  • Kahveyi hatırlar gibi oluyor.

• Vücudu hatırlıyor ama hafızası hatırlamıyor. Neden ağladını anlamıyor orda.
  • Imperial rawlari almış ama cumaya gelirmiş yeni bölüm anca.. Yine isterseniz șu linkten gidişatlarini kontrol edebilirsiniz>>
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/17Zwq2_njezILPbhozSwR-Fq-c1iXeRckRj9H3MyBrVw/pubhtml

Edit,
    Cuma dedik ama çıktı bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silazra -- 17 Aralık 2014; 11:40:50 >
  • Yeni bölümde güzeldi benim tahminim touka yomo onların grup sasaki in kaneki olduğunu biliyorlar olayıda akışına bırakıyorlar uzaktan izliyorlar sadece çünkü touka direk sasaki gidip sen kanekisin dese inanmaz hiç bi şekilde çünkü sasaki in beynini klitlemişler gibi bi olay var o kilidi sasaki ancak kendisi açabilir kahvede bu işin önemli noktalarından oldu.
    Ayrıca gelecek olan yeni bölümün ismi "a colourful New page" Türkçesi renkli bir yeni sayfa benim tahminim sasaki artık bence kim olduğunu sonunda anlicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pillkey -- 17 Aralık 2014; 16:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

Yeni bölümde güzeldi benim tahminim touka yomo onların grup sasaki in kaneki olduğunu biliyorlar olayıda akışına bırakıyorlar uzaktan izliyorlar sadece çünkü touka direk sasaki gidip sen kanekisin dese inanmaz hiç bi şekilde çünkü sasaki in beynini klitlemişler gibi bi olay var o kilidi sasaki ancak kendisi açabilir kahvede bu işin önemli noktalarından oldu.
    Ayrıca gelecek olan yeni bölümün ismi "a colourful New page" Türkçesi renkli bir yeni sayfa benim tahminim sasaki artık bence kim olduğunu sonunda anlicak

Ah onunla kastettikleri haftayaki bölümün renkli sayfa ile başlayacak olması ayrıca önümüzdeki hafta yılbaşı dolayısıyla double issue var yani öbür hafta hatta belki ocağa kadar yeni bölüm olmayacak :(

• quote:

Orijinalden alıntı: silazra

quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

Yeni bölümde güzeldi benim tahminim touka yomo onların grup sasaki in kaneki olduğunu biliyorlar olayıda akışına bırakıyorlar uzaktan izliyorlar sadece çünkü touka direk sasaki gidip sen kanekisin dese inanmaz hiç bi şekilde çünkü sasaki in beynini klitlemişler gibi bi olay var o kilidi sasaki ancak kendisi açabilir kahvede bu işin önemli noktalarından oldu.

Ah onunla kastettikleri haftayaki bölümün renkli sayfa ile başlayacak olması ayrıca önümüzdeki hafta yılbaşı dolayısıyla double issue var yani öbür hafta hatta belki ocağa kadar yeni bölüm olmayacak :(

Yanlış bilgilendirme için üzgünüm arkadaş söyledi heyecanlandım bende.
    Hocam peki yukarıda yazdığım olay hakkında düşünceleriniz neler gördüğüm kadarıyla seriye çok hakimsiniz

• Pillkey kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz gibi haisenin kaneki olduğunu farkındalar birde çeviride yanlışlık olduğundan birçok okurun kaçırdığı bir nokta var oda șu:Nishiki quinx e saldirip torso yu almak istediğinde 'o (torso) bana ait' değil 'bize ait' diyor burdan diyebiliriz ki nishiki bir grup ile çalışıyor ki ben bunun büyük ihtimalle anteiku olduğunu düşünüyorum özetlersek sizinde dediğiniz sasakinin kaneki olduğunu biliyorlar ama büyük ihtimalle bunu onlara söyleyen de nishiki(ccg de çalıştığı, hafiza kaybı olduğunu falanda söylemiştir muhtemelen) ..

• arkadaşlar bu ranklar nasıl rank 1 mi daha iyi rank 3 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deamonlord44

arkadaşlar bu ranklar nasıl rank 1 mi daha iyi rank 3 mü ?

Rank 1 daha iyi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

quote:

Orijinalden alıntı: Deamonlord44

arkadaşlar bu ranklar nasıl rank 1 mi daha iyi rank 3 mü ?

Rank 1 daha iyi hocam.

çok teşekkürler cevapladığınız için :)

animesini izlemiştim ondada çok ayrıntıya girmiyordu bu yüzden bilmiyordum
  • Haftaya manga yok...
  • Bu haftaki bölüm de geç gelecekmiş..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.