Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben re de nerdeyse hiçbirşey anlamadım sasaki ve arkadaşları neden kız kılığına giriyor ve sasaki nin kaneki olduğu kesinleştimi şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecaliskan1905 -- 9 Şubat 2015; 16:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecaliskan1905

beyler ben re de nerdeyse hiçbirşey anlamadım sasaki ve arkadaşları neden kız kılığına giriyor ve sasaki nin kaneki olduğu kesinleştimi şimdiden teşekkürler

Bir operasyon için kadın kılığına girdiler ve evet Sasaki'nin Kaneki olduğu kesinleşti.
  • Yeni bolum guzeldi manga iyi gidiyor ama su sondaki arabanin yanindaki eleman kimdi ve touka niçin geldi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sasaki hatıralarını kazansada moda girse parmak kırtlatmasını özledik yeminlen.
  • cevapladığınız için teşekkürler
  • Geçenlerde hafızamı tazelemek için Toukyou Kushu'nun son 15-20 küsür Chapter'ını okudum. Birkaç resim çok hoşuma gitti, sizlerle de paylaşmak istedim.

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 11 Şubat 2015; 17:15:25 >

• Uta!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 çıktı arkadaşlar BURADAN okuyabilirsiniz.
    Haftaya baya olaylar olacak gibi.
  • Suzuya

• Yaa su tokyo ghoul re yi turkceye ceviren bir grup ?site? Varmi valla ingilizceden bi sey anlamiyom resimlere bakiyom geciyom ole o yuzde bana tgre yi kisaca ozet gecebilirmisiniz

• Manga denizi adli bir site yavasda olsa ceviriyor azar azar onceliyi tokyo ghoula(ilk mangaya yani) veriyorlar reyi ise yavas yavas ceviriyolar

• ben bu tgre serisini bi sevemedim niyeyse bi kere kaneki nasil bu hale geldii? Yani kanekiyi niye ccg ye alip muffetis yaptilar sen sasskisin dediler
    eski tayfa kanekiyi goruyo ama neden gercegi soylemiyolar (nishio hariç)
     Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest]

• Söyleyebilecek pozisyonda bir başkası ile denk gelmedi ki, Nishio gemileri yakmış zaten orda söylemese kelle gidecek belkide. Söylediklerinde Kaneki'nin ne tepki vereceği belli değil zaten Ghoul olduğu dönemdede Kakuja olabilmek için aşırı yamyamlık yapmıştı tahtaları iyiden iyiye eksilmiş neredeyse çift kişilikli olmuştu. Kaneki'nin beynini Arima deldikten sonraki ilk yıl neler oldu bilgimiz yok yanlız Arima ve Akira Kaneki için şu pozisyonda tasmasını tutan ısıramayacağı kişiler gibi. Müfettiş olma durumu zaten CCG'nin araştırmaları Yapay Ghoul'ların direk hayata geçmiş versiyonu ellerine böyle bir nimet geçmiş neden faydalanmasınlar zaten Kaneki'nin ekbinin diğer üyeleride aynı şekilde sonradan olma Ghoul'lar fakat kızıl hücre miktarı Kaneki ile kıyaslanacak gibi gözükmüyor. CCG'nin Suzuya örneğinden gördüğümüz gibi Ghoul'ları katledecek güce sahip olması dışında kişinin ruh sağlıgı ve eğilimleri ile pek ilgilenmiyorlar, Akira'nın gözetimi altında Kaneki müfettiş olduğu halde en ufak yanlışta kafasına sıkılır aslında şuan kafesteki kuş gibi.

• Yani kaneki nin beynini yikadi arima su an hic bir sey hatirlamiyo belkide kanekiden aldilar o kizil hucrelerini ve yanindakilere aktardi kanekide azalan kizil hucreler yuzunden insanlik daha agir basti ve simdi normal yemek yiyebiliyo (bu yemek olayı bana kanekinin toukayla ilk karşılaştığında toukanin bana pastanin nasil bir sey oldu demesini hatirlatti belkide toukada yari insan olurda cok merak ettigi pastanin tadina bakar :-D)saclarinin dipten gelen siyahlikta insanligin daha ağır bastigindandir insallah cabuk hatirlar gecmisini de esji tayfaya geri doner garibim calinti hayat yasiyo

• Bide touka yomo filan bunlar cafede karsilasti neden bir sey söylemedi bunlar yaa

• Normal yemek sanırım hala yiyemiyor kontrole doktora gittikleri sayıda doktor öyle bişey gevelemişti yanlış hatırlamıyorsam. Aslında hatırlayacak hatta Nishio ile karşılaştıkları zaman kafa bi git gel yaptıda Arima ne uyguluyorsa artık Akira'nın kurşunuyla bastırdı Kaneki'nin hatıralarını.

Touka ve Yomo şuan normal vatandaşlar Ghoul olduklarına dair bir iz yok. Kaneki hakkındada ellerinde bilgi yok tanıdılar ama Kaneki onlara tepki vermeyince onlar kendilerini açık etmezler. Kaneki şuan onlar için saatli bomba sadece biraz anımsayıp CCG'yi o kahve dükkanına yığabilir şuan onlarda kestiremez ne olacağını o yüzden beklemeyi seçiyorlardır. Sonuç itibari ile karşılarında Kaneki Ken'in vucudunun içinde akedemiyi bir yılda birincilikle bitirmiş Birinci sınıf dedektif Haise Sasaki var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 8 Mart 2015; 14:41:00 >
  • Süper anime manga ile arasında fark var ama bakalım bu hafta neolucak
  • 20. Bolum cikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bolümdüde ben artık kanekiyi görmek istiyorum ya inşallah orda bisey olurda kendinin kim oldugunu hatirlar ama bide icime kotu bir his doğdu kaneki olduğunu hatirlarsa animede olduğu gibi o binada eto ile karsilasip aogiriye katılmaz inşallah

• LANET OLSUN NEDEN İNGİLİZCEM YOK NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN ! NEDEN !

kendimi bir an shinohara ile kapıştığı andaki gibi hissettim kafa gitti geri geldi :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.