Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Şuanlık okumuyorum türkçe çeviri yabancıyı yakalasın bakalım başlarım. Bide inşallah 2.sezonu mangaya uygun yaparlar root çok saçma olmuş. Resmen mangakaya hakaret eden bi sezon.

Hocam animenin mangaya oranla başarısız olması ve fanları memnun edememesi sebebiyle mangaka ikinci sezonda alternatif bir hikaye yazıp Root'u ortaya çıkardı.
    Yani hakaret değil tamamen kendi isteği, ki ilk sezon hem kötüydü hem de sonlara doğru mangada olmayan bir iki olay olmuştu.
    "Kaneki, Aogiriye karşı kendi grubunu kurmayıp da Aogiriye katılsa nasıl olur" u anlatıyor root ki diğer karakterlerleri merak edenler için güzel bir fırsat.
    Hatta bu haftaki bölümde Kaneki, Arima ile kapışıcak. Güzel olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Şuanlık okumuyorum türkçe çeviri yabancıyı yakalasın bakalım başlarım. Bide inşallah 2.sezonu mangaya uygun yaparlar root çok saçma olmuş. Resmen mangakaya hakaret eden bi sezon.

Hocam animenin mangaya oranla başarısız olması ve fanları memnun edememesi sebebiyle mangaka ikinci sezonda alternatif bir hikaye yazıp Root'u ortaya çıkardı.
    Yani hakaret değil tamamen kendi isteği, ki ilk sezon hem kötüydü hem de sonlara doğru mangada olmayan bir iki olay olmuştu.
    "Kaneki, Aogiriye karşı kendi grubunu kurmayıp da Aogiriye katılsa nasıl olur" u anlatıyor root ki diğer karakterlerleri merak edenler için güzel bir fırsat.
    Hatta bu haftaki bölümde Kaneki, Arima ile kapışıcak. Güzel olacak gibi.

Hangi haftaki? Neler oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Final verdi devamı yok. Mangaka böyle istemişse garip. Safece yürüyüp duran bi kaneki gördük. Banjo tsukiyama ve hinaminin varlığının gereksizliğini gördük. Yürüyen ayaklar dalgalanan saçlar ve hafifletilmiş savaşlar. Mangada o kopan kolları bacakları görünce deli oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animeyi çok takip etmediğimden final olduğunu bilmiyordum. Sağolun @~Lithium hocam.
    Ne kadar garip gelse de size, adam mangaka sonuçta

@Rasyonal Sosyalist yanlış alarmmış hocam.
  • Şu alternatif hikaye konusunda animenin, Pierrot Stüdyosu Ishida nın anime için hazırladığı taslakları bazen twitliyor ve şöyle söyleyeyim biri bile anime de yer almış değil. Umarım Fma gibi falan bir Remake yaparlar her ne kadar zor gözükse de böylesi bir serinin bu stüdyonun elinde harcanmasına içim acıyor.Yaparlarsa da Pierrot olmaz inşallah ( çok şey istiyorum :D) Gerçi yine de heyecanla izledim sonunda da bir güzel ağladım xD.

• Animesi her ne kadar manganin yaninda biraz sonuk kalsada ordaki karakterlerle empati kurarak izleyice insan cidden ağlamadan edemiyor.

• Bende sadistlik var heralde O kopan kol bacak ve kaneki arima savaşında yüzüm gülüyordu
    Ayrıca manga çok daha mükemmel keşke koca bi birikim olsaydıda 1 hafta 1 hafta beklemek zorunda kalmasaydım. Böyle düşününce keşke bu anime olayını keşke bi 5-10 sene sonra keşfetseydim diye üzülüyorum
  • Yeni bölüm çıktı BURADAN okuyabilirsiniz.
    Takizawa bi harika dostom
  • Torso ve findikkiran kim oldugu belli mi

• İkiside yeni karakterler belki nutcracker tanıdık biri çıkabilir ama kagunesine bakarak pek sanmıyorum.
    Bu arada imperial scans nisan ayı boyunca geç çıkaracakmış bu haftaki bölümde geç gelecekmiş isterseniz çince scanlara burdan bakabilirsiniz >http://tieba.baidu.com/p/3694967298

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silazra -- 12 Nisan 2015; 22:41:37 >
  • Bu haftaki bölümün gec gelecek olması uzdu beni sonunda beklediğim saseki takizawa ws gerçekleşiyor ama saseki artık kim olduğunun farkına varsın

• Pillkey kullanıcısına yanıt
    Çıktı hocam buyrun buradan.

Bir sonraki bölüme kaldı Saseki - Takizawa savaşı.
  • acaba kaneki nin bu sefer kakujası nı görecez mi çok heyecanlandım
  • Ne olur görelim artık Kankeki'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 14 Nisan 2015; 16:48:20 >
  • war is coming diyorsunuz ha. türkçesi 11 de gelmeyi bıraktı malesef. açıp bi bakayım dedim takizawayı o halde gördüm mangakaya bi küfür salladım. ulan kanekiyi güçlendir biraz önüne gelenide beyaz saçlı yapma. lütfen.
  • Sasaki nolursa olsun gelecek bolumde kanekiyle zihninde bir gorusme yapip vucudunu ona bırakacağindan eminim umarım bu temelli bir donus olur inşallah nishio senpai ile olan dovusteki gibi bayiltip unutturmazlar

• arkadaşım sasaki zaten kanaki değil mi ? neden vücudunu kendisine bıraksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecaliskan1905

arkadaşım sasaki zaten kanaki değil mi ? neden vücudunu kendisine bıraksın ?

Benim demek istediğim sasaki artik kaneki olduğunu hatutlamasi gerejtigini soylemek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ecaliskan1905

arkadaşım sasaki zaten kanaki değil mi ? neden vücudunu kendisine bıraksın ?

Vücut aynı, kişilik farklı.

• abi yha yeni bölüm raw ına baktım sasaki vs takizawa savaşı yok bu bölümde haftaya hatta 2 hafta sonra başlicak sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.