tamam kardeşim sen bellemişin renaultu yarın hemen git clioyu al sonrada pişman olma
TOLEDO kesinlikle.clio dış görünüş 10 numara ama kalitesiz bir araç
quote:
Orijinalden alıntı: OXMOXTOX
TOLEDO kesinlikle.clio dış görünüş 10 numara ama kalitesiz bir araç
Nasıl kalitesiz?
Nereleri kalitesiz?
Detaylı açıklayın.
Kalite derken ne anlıyorsunuz?
Clionun içine binip hiç incelediniz mi? Yolculuğu ve kullanmayı sormuyorum dahi.
Sadece bir kelime "kalitesiz"!
flowerhorn
kullanıcısına yanıt
Görsellerini verdiğiniz Toledo ve Clionun fiyatı nedir?
Teknik verileri ve donanımları nedir?
Herkes renge ya da iç mekana takıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: outlook1
yaw tamam öyle belliki renaultcusun zaten isminin altınada renault resmini koymuşsun renaulta laf getirtmiyorsun ben anlamam arkadaş renaultdan fluencedan başka araba almam
quote:
tamam kardeşim sen bellemişin renaultu yarın hemen git clioyu al sonrada pişman olma
kardeşim senin nasıl bir algılama yapın var . benim marka takıntım yok başka markalarda önerin diyorum size millete renaultun adamısın diyorsun sende renault'a düşmansın
quote:
Orijinalden alıntı: mumenu
quote:
yok kardeşim renaulta bulaşma clio da sadece görüntü var benim arkadaş daha alalı 5 ay oldu aracıyla 4 takla attı airbag bile açılmadı yani güvenlik yok arabada clioya göre toledo daha iyidir ama bence toledo yerine rapidi tercih edin derim rapid daha yakışıklı zaten diğer özellikleri aynı kesin toledo ile bence rapid alın ama ikisi arasında toledo
4 takla atan araçtaki arkadaşın yaşıyorsa o araç güvenli demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Renault Clio Sport Tourer = 1.5 dCi 90 bg Stop & Start Seat Yeni Toledo = 1.6 TDI 105 BG
Clio daha donanımlı, daha şık, daha başarılı bir otomobil.
Yerinizde olsam 50 bin tl vererek B sınıfı bir otomobil almam.
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
quote:
Renault Clio Sport Tourer = 1.5 dCi 90 bg Stop & Start Seat Yeni Toledo = 1.6 TDI 105 BG
Görsellerdeki araçların,
Teknik verileri,
Donanımları,
Görseldeki şekliyle fiyatı.
Konusunda net cevaplar.
quote:
quote:
quote:
Görsellerdeki araçların,
Teknik verileri,
Donanımları,
Görseldeki şekliyle fiyatı.
Konusunda net cevaplar.
hazırlayıp vereceğim hocam
şu rakamlar inanılır gibi değil milli geliri 40-50bin dolar olan ülkeler de cayır cayır 8-10 yaşında b sınıfı arabalara biniyorlar milli geliri 15bin dolar olan bizde b sınıfı araçlara 50bin TL ler veriliyor benzin/mazot fiyatına girmiyorum bile
quote:
quote:
quote:
hayır renault düşmanı değilim hatta bende symbol alacam ben diyorumki arkadaşda sıkıntı oldu sizde yaşamyın diyorum yani almayın diyorum alacaksanız alın
quote:
hayır renault düşmanı değilim hatta bende symbol alacam ben diyorumki arkadaşda sıkıntı oldu sizde yaşamyın diyorum yani almayın diyorum alacaksanız alın
abicim sıkıntı oldu diyorsunda 4 takla atmış adam hayatta hala . Airbag açılmamışsa bunun araçla ne alakası var .Araç gerek görmemiştir. Airbagın açılmasını sağlayan bölümler darbe almamışsa açılmaz zaten Bizde symbol düşünüyorduk dizaynı hoşumuza gitmedi ama araç geniş ve yakıt konusunda çok iyi 3.6 litre/100 km
flowerhorn
kullanıcısına yanıt
vallaha öldürmeyen allah öldürmüyo eceli gelmemiş herhalde sizin kafanızda oluşan şey nedir yani ne almayı düşünüyorsunuz
quote:
vallaha öldürmeyen allah öldürmüyo eceli gelmemiş herhalde sizin kafanızda oluşan şey nedir yani ne almayı düşünüyorsunuz
hocam benim 45. bin tl sınırım var dizaynı hoş olacak, bagajı geniş olacak,dizel olmazsa olmazlardan sedan hb farketmez. 1.5 veya 1.6 motor 90 bg
flowerhorn
kullanıcısına yanıt
dizel olmasa astrayı öneririmde dizel istiyorsunuz işte dediğim gibi alın rapid