Bildirim
Toledo mu Clio Sport Tourer mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yok kardeşim renaulta bulaşma clio da sadece görüntü var benim arkadaş daha alalı 5 ay oldu aracıyla 4 takla attı airbag bile açılmadı yani güvenlik yok arabada clioya göre toledo daha iyidir ama bence toledo yerine rapidi tercih edin derim rapid daha yakışıklı zaten diğer özellikleri aynı kesin toledo ile bence rapid alın ama ikisi arasında toledo -
Toledo derim hem daha dolu olur o clio fiyatı kadar verirseniz.DEnildiği gibi skoda rapidde yakın araçlar.Sevmesemde seat toledo karşısında olmadığını düşünsemde kişisel görüşümdür.VW Jettada olabilir sizin için.quote:
Orijinalden alıntı: JanKlod
yok kardeşim renaulta bulaşma clio da sadece görüntü var benim arkadaş daha alalı 5 ay oldu aracıyla 4 takla attı airbag bile açılmadı yani güvenlik yok arabada clioya göre toledo daha iyidir ama bence toledo yerine rapidi tercih edin derim rapid daha yakışıklı zaten diğer özellikleri aynı kesin toledo ile bence rapid alın ama ikisi arasında toledo -
quote:
Orijinalden alıntı: outlook1
yok kardeşim renaulta bulaşma clio da sadece görüntü var benim arkadaş daha alalı 5 ay oldu aracıyla 4 takla attı airbag bile açılmadı yani güvenlik yok arabada clioya göre toledo daha iyidir ama bence toledo yerine rapidi tercih edin derim rapid daha yakışıklı zaten diğer özellikleri aynı kesin toledo ile bence rapid alın ama ikisi arasında toledo
teşekkürler .Toledoda 100-110 u geçince rüzgar sesi geliyormuş -
toledoyu bilmiyorumda rapid ile test sürüşü yapmıştım 100ü geçince rüzgar sesi geliyor ancak fazla bir ses yok yani rahatsız etmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
quote:
yok kardeşim renaulta bulaşma clio da sadece görüntü var benim arkadaş daha alalı 5 ay oldu aracıyla 4 takla attı airbag bile açılmadı yani güvenlik yok arabada clioya göre toledo daha iyidir ama bence toledo yerine rapidi tercih edin derim rapid daha yakışıklı zaten diğer özellikleri aynı kesin toledo ile bence rapid alın ama ikisi arasında toledo
teşekkürler .Toledoda 100-110 u geçince rüzgar sesi geliyormuş
Hangi araçta gelmiyor ki
-
quote:
4 takla atan araçtaki arkadaşın yaşıyorsa o araç güvenli demektir. -
haha ne alakası var kardeşim ölüm allahın takdiri ben diyom konya sen diyon ankara arabanın airbagler açılmadı diyorum anlamadın galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: mumenu
quote:
4 takla atan araçtaki arkadaşın yaşıyorsa o araç güvenli demektir.
"4 takla atan araçtaki arkadaşın yaşıyorsa o araç güvenli demektir."
Kesinlikle. -
clio zaten 2012 en güvenli araç seçildi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Toledo daha kaliteli duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: JanKlod
haha ne alakası var kardeşim ölüm allahın takdiri ben diyom konya sen diyon ankara arabanın airbagler açılmadı diyorum anlamadın galiba -
quote:
haha ne alakası var kardeşim ölüm allahın takdiri ben diyom konya sen diyon ankara arabanın airbagler açılmadı diyorum anlamadın galiba
Airbegler açılmasının şartları vardır. Demekki o şartlar oluşmadı.
Takla atan aracın fotoğrafları varsa burada paylaşır mısınız? Buna göre doğru yorumlar yapılabilir.
Yani araç 15 takla da atsa airbeg açılmayabilir. Bunun yanında önden veya yandan bir darbenin durumuna göre açılabilir. Her araçta böyledir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Haketmedim
Toledo daha kaliteli duruyor.
Hayır Clio daha kaliteli duruyor. Bir de rengi kırmızıysa dönüp bakmayan kalmıyor. -
Ah birazda fiyatı düşse ne güzel olacak .quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*quote:
Hayır Clio daha kaliteli duruyor. Bir de rengi kırmızıysa dönüp bakmayan kalmıyor.
Alıntıları Göster
1.5 90 beygir Iconlar 44-45 bin tl olsaydı her halukarda alırdık -
bende yok fotoğrafları arkadaşımda varmıdır bilmiyorum bana göstermişti silmiştir galiba ancak araç perte gitti sayılır üzüldüm çocuğa alalı 5 ay olmuşdu bakın hala dış görüntüsünü konuşuyorsunuz güvenlik denilen bir şey yok bende öyle düşünüyordum kırmızı olacak clio4 süper olur falandı filandı ancak taki kaza olana kadar renault'dan daha ne araba alırım ne aldırmaya çalışırım -
toledonun iç ve dışı daha güzelquote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*quote:
Hayır Clio daha kaliteli duruyor. Bir de rengi kırmızıysa dönüp bakmayan kalmıyor.
Alıntıları Göster -
quote:
Airbagler önden yada yandan darbe alınca açılır yeterli şartlar oluşmazsa açılmasına gerek yoktur hatta acilirsa daha tehlikeli olur. Yaptiginiz yorum cahillikten öte değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
haha ne alakası var kardeşim ölüm allahın takdiri ben diyom konya sen diyon ankara arabanın airbagler açılmadı diyorum anlamadın galiba
Arac belki kullnici hatadi nedeniyle takla atti ve emniyet kemeri takil fegildi ayrica airbag acilacak sartlar olusmamis labilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
toledoquote:
Orijinalden alıntı: Cowinengequote:
Airbagler önden yada yandan darbe alınca açılır yeterli şartlar oluşmazsa açılmasına gerek yoktur hatta acilirsa daha tehlikeli olur. Yaptiginiz yorum cahillikten öte değil.
Alıntıları Göster
-
yaw tamam öyle belliki renaultcusun zaten isminin altınada renault resmini koymuşsun renaulta laf getirtmiyorsun ben anlamam arkadaş renaultdan fluencedan başka araba almam
Benzer içerikler
- motor freni zararlı mı
- passat 1.6 tdi impression yorum
- e toggle vites nedir
- lpg tank değişimi sonrası muayene süresi
- mpi motor nedir
- chery sedan
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- 8 yerli otomobil
- renault clio fiyat listesi
- cupra terramar sahibinden
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X