Şimdi Ara

Toledo mu Clio Sport Tourer mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hocam 45 bini gidipde 301 e sakın verme derim zaten dizel istiyosun skoda bayine git bekliyolar seni rapidi alman için daha ne bekliyosun en güzel seçim o olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

yok hocam 45 bini gidipde 301 e sakın verme derim zaten dizel istiyosun skoda bayine git bekliyolar seni rapidi alman için daha ne bekliyosun en güzel seçim o olacaktır

rapid güzel bu çarşamba scoda ya gideceğim .Birde toledonun bayısıne gideceğim
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    sonunda :) bakın rapidi övüyorum ve milletten duyulmuş laflarla gelipde söylemiyorum bizzat kendim test sürüşü yaptım ve skoda hastasıda değilim arabyı övmek için opelciyimdir sadece bu paraya en iyi alınabilecek araba rapiddir bana göre o kadar yüksek bir miktar param olsa bende alırım ancak benimde miktarım 22 bine aracam bi tane allah izin verirse
  • Toledo derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toledo güzel araba çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Toledo mu Clio Sport Tourer mi ?

@Aydoğan*

Toledo da dönüşe duyarlı Ön sis farları mevcut o listede yok...

Birde bir önceki konunuz da ben bahsetmiştim galiba size toledo'dan, ben söyleyince mi incelemeye aldınız yoksa zaten aklınızda olan bir model miydi? (Sadece merak...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 19 Kasım 2013; 2:53:48 >

• arkadaşlar ben fransada yaşıyorum ve babam galerici hemen hemen her otomobil kullandım. toledo mu clio mu diyenlere şaşıyorum. onun bunun şuyu fazla eksik bunu ben bir kenara bıraktım. iki araca da test amaçlı bindim. toledo ile clionun dizellerine. toledoyu sürdüğün zaman kendini sana hissettiriyor. hani bizde bir deyim var yolda yağ gibi kayıyor derler ya. işte toledo aynen öyle ama cilioda o hissi alamadım. zaten fransız arabalarının üzerinden beş yıl geçtikten sonra iki aracı kıyaslayamazsın toledoyu renaultun daha üst modelleriyle kıyaslaman lazım biniş sürüş bakımından diyorum. ben 50 tane fransız arabası denemişimdir. fransız arabaları sürüş konusunda çok geride geliyorlar. nedense ben başka araçlarda daha çok zevk alıyorum. örneğin renault megan laguna 2000-2004 mü toledo 2000 mi bu renaultların hiçbirini sürüş bakımından toledo 2000 le kıyaslayamıyorum. renaulttan inip toledoya binince kendinizi ağır kemikli güvenli bir araçta hissediyorsunuz. yani ben bunu yaşamışım. meganın 2004 lü modellerinden inip toledonun 2000 modelini bindiğim zaman gerçek bunu hissediyorum isterseniz siz de bir deneyin. benim diyeceklerim bunlar.

• Arkadaşlar son zamanlarda
    Clio Sportourer 1.5 Dci ICON
    Fluence 1.5 Dci ICON
    Kadjar 1.5 Dci ICON
    alan varsa hangi tarihte ne kadara aldığını yazabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.