Şimdi Ara

TOLGA ŞUT ATTIĞINDA ÇILDIRMAMAK İÇİN ZOR DURUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir kazma ortasaha olurmu ya 200 tane şut çekiyor 2 tanesi kaleyi buluyor onlarda zayıf şutlar,bide kendini inandırmış sanırım super şut atıyorum diye hermaç baya şut deniyor

• Hacı yine biraz düzelmiş gördüğüm 3 şutu vardı kaçırmadıysam. Biri kaleyi bulmuştu sanırım yada yakın geçti, biri pazara gitti biride karambole çarpıp döndü. Selçuğun şut neydi öyle aman yarabbi sahadan çıkmadıysa iyi. Üstelik Selçuk boyuna beklere pas atarken Tolga dikine arapas denedi bir veya iki defa de stoperlerin üstünden aşırtma ile ceza sahasına attı. Ondan önce Carole var Gomis ön direkte arka direğe atıyor arka direk bekliyor ön direğe atıyor içeride adam yok bakmadan tam ortaya açıyor içerisi ful dolu nereye atsa bizde bu seferde kaleciye atıyor. Yasin zaten yani anlatamıyorum ya yasini şuraya gelene kadar çatır çutur yazdım yasin yazdıktan sonra duraksadım düşündüm biraz yani anlatmaya kelimeler yetmez ya bir kere pas ver adam her yerden şut vuruyor atak yapıyormuşuz pozisyon olurmuş umrunda değil adamın.
  • ben çıldırıyorum. Adam 20.dkda nefes nefese kaldı.. Suç onda degil , onu buraya getirip senelik 2m veren adamlarda..Yazık şu takımın düştüğü haller içler acısı...

Rövanş için tahmini skorum 2-1
  • adamın bir ara 38 şutta 1 isabet istatistiği vardı
  • Dün uzaktan bi şutu vardı, kumandayı atmamak için zor tuttum kendimi. Gören de sanır beyefendi şutör. Dün bir de özellikle de şu doldur boşalt oyununa ayrı sinir oldum. Biz östersunda da bunu yapıyorsak artık komple kapatalım takımı.
  • aga dun hadi tolga teknik kapasite o kadarda, Gomis yasin selcuk fln ulan tribunleri tutmuyodu az daha kaleyi fln gectim. Dun bsey vardi aga takimda formsuz olabilirsin ama genel teknigin sut yetenegin dusmez o kadar. hagi simdi frikik atsin yine gol atar bunun kondisyonlada alakasi yok.
  • Tolga şuttan sonra üzülünce ben gülüyorum kariyerinde kaç tane gol atmış uzaktan merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tolga gibi kazma oglu kazma ptt 1.lig topcusunun 2 milyon euro aldigi yerde sneijder degil 5 milyon 22 milyon alsa hakkidir.

Sneijderin parasina da, futboluna da laf eden taraftar grubu gitsin bundan sonra golf, masa tenisi gibi sporlarla ilgilensin gereksiz laf kalabaligi yapmasin.

Sonra klup niye batiyor ulan batar tabi. 250.000 euro alacak adama sen 2 milyon verirsen o adam cok afedersiniz ama nah gider takimdan.

Siz olsaniz calistiginiz yerde ortalama maaslar asgari ucret olurken size 10000 TL verseler siz gitmek istermisiniz? Hayir bu adamlara tonlarca para veriyorsun e kalitesiz oldugu icin sportif basari da gelmiyor, sonra klup borc bataginda.

Bugune kadar yuzlerce transfer bu sekilde yapildi, birak borc batagini klubun kapisina kilit vurulmadigina sukretsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi düşünen birini daha buldum çok şükür.

Bir de işin ilginci rakip defanstan dönen ya da bir şekilde ceza sahası içinden dışarı ortaya çevrilen toplar hep Tolga'ya geliyor. Bu da hala neyine güveniyorsa şut deniyor. Deliriyorum tv başında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.