Şimdi Ara

Tolgay Arslan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası Bundesliga'yı takip etmeme ve Hamburg'un da çok maçını izlememe rağmen hiç gözüme batmamıştı Tolgay, tabii Bundesliga ile bizim lig karşılaştırılmaz ama orada gayet idare eder duruyordu. Bu güne kadar yaptığımız gurbetçilerin hepsinde de durum buydu aslında, Olcay Şahan 2. lig topçusuyken neden bu adama 1 Milyon Euro verildi diye Fikret Orman'a sövmediğimiz kaldı, ben de dahil. Bakın ne oldu, adam ağzımıza tıktı lafları. Oğuzhan Arsenal rezervedeydi, Töre gözden düşmüş 18'e bile giremiyordu, Veli Rapid Wien gibi bi takımdan geldi, Franco'yu kaçımız tanıyorduk gelmeden? Daha bunlara Kerim'i, Motta'yı, Atiba'yı dahil etmedim bakın. Ben bu kadar çok sıfırdan parlayan adamı üst üste görünce bizim transfer komitesine güvenir oldum. Tolgay da bir risk, olur olmaz bilemeyiz ama bu adam yetenekliyse bir şekilde Gökhan gibi, Kerim gibi parlatır onu bu takım, benim fikrim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

bu sezon son 7 haftada toplam 29 dakika oynamış. sadece 2 maçta 90 dakikayı tamamlamış. 2 asisti bulunuyor.
    veriler transfermark tan alındı

Bir onceki sene 40 maca yakin oynamis, Almanya milli takimina cagrilmis. Altyapi Dortmund. Ne merakliyiz futbolcu kotulemeye.

Kötülemek deyil, gercekler. 14 yildir sky paketim var Bundesliga takip ederim..... Tolga konusu amma baydi artik. Bu topcu iddia ediyom ilk 11 oyniyamaz Besiktasta.
    Iyi oyuncu olsa 350.000€ bonservisi olmaz, mantikli düsünün. HSV forumlarinda kici ilen gülüyorlar burdaki olanlara.
    Ben tüm türk oyuncularini 1 ve 2 Bundesligada takip ederim. Adamda biraz olsun iśik ve yetenek olsa burda kalirdi. Ya 18 takimdan hicbiri istemedi bunu...... Büyütmeyin bu balonu.

deyil den sonrasını okumadım kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

seneye yabancı sınırı acılıyoken nıye türk diye 2. sınıf topculara devam ediliyor. Bu seneki şampiyonluk için mi ?

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

oooooo bakıyorum yine galatasaray fobin hortlamis, kuyruk acın sızı mı yaptı hayırdır.

O yazdığın isimlerin yarısından fazlası sizde ilk 11 oynar. Nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

seneye yabancı sınırı acılıyoken nıye türk diye 2. sınıf topculara devam ediliyor. Bu seneki şampiyonluk için mi ?

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

oooooo bakıyorum yine galatasaray fobin hortlamis, kuyruk acın sızı mı yaptı hayırdır.

Bu isimlerden hiçbiri bizde 11 oynayamaz

• quote:

quote:

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arif adil

quote:

quote:

quote:

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

Doğru o adamlar sizin ilk 11 inize fazla gelir yavru kartal

Aklınca beni aşağıladın mı şimdi yavru kartal diyerek. Senin engin futbol bilgilerinden faydalanalım o zaman. Bu oyuncular ilk 11 oynayan hangi oyuncumuzu keser merak ettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

Aklınca beni aşağıladın mı şimdi yavru kartal diyerek. Senin engin futbol bilgilerinden faydalanalım o zaman. Bu oyuncular ilk 11 oynayan hangi oyuncumuzu keser merak ettim

Gs fobisi diyen adamlar nedense bjk forumundan çıkmıyor onun için ciddiye alma gul geç bunları bide hepsi bjk 11' inde de oynarmış cidden çok komik ya simdi ilk golünü gecen hafta atan bruma olcayin yerine oynar der bu olcan gökhan töre yerine oynar hayal dünyasında bizim zamaninda yedek oyincumuz gs as oyucusu olan gökhan zan kranponunu alır bize döner oynar kesin bu forumda en çok bu winter is coming bide rai gyi mi ne var cidden stand- up' cılara tas çıkaracak çocuklar .

• Bu Alman kulüpleri değerinden aşağıya oyuncu satmaz, bırakmaz muhabbetini kim çıkardı?

Birincisi, sözleşmesi bu sene sonu bitiyor, sene sonu ücretsiz alabilirdik ancak ihtiyaçtan dolayı hemen almayı tercih ettik. 6 ay kalmış bir adama çok bile verdik.
    İkincisi, daha bu sene Lewandowski bonservissiz, Toni Kroos 30m gibi çok komik bir ücretle transfer olmadı mı?

Neyin derdindesiniz anlamadım, biri böyle bir şey demiş şimdi 50 kişi aynı şeyi papağan gibi tekrarlıyor.
  • quote:

1.sinif topcular : Tarik Veysel

• quote:

Orijinalden alıntı: sublebaaa

quote:

:D ben birinci sınıf diye iddaa etmedım zaten bızdekiler çöp yabancı kuralıyla ılgılı yaptım acıklamamı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

Bilader git işine allah için asdsadf Gökhan zan mı fazla gelecek asdfadsf güldürdün var ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: sublebaaa

quote:

Seneye parasızlıktan 1m'a oynarım abi diyecek ilk afrikalıyı alacak hale gelecekler. Gelmişler burada bize laf ediyorlar.

Ne yabancıymış. Bana kalsa Tolga Ciğerci'yi de alalım. Gelse Levin'i de alalım. Kaan'ı da alalım. En kötü Yunus Mallı onu bile alalım.

• Bjkliler yine uçuşa geçmiş anlaşıldı Birdaha ki mağlubiyete kadar yanlarına yaklaşılmaz mazallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

bu sezon son 7 haftada toplam 29 dakika oynamış. sadece 2 maçta 90 dakikayı tamamlamış. 2 asisti bulunuyor.
    veriler transfermark tan alındı

Bir onceki sene 40 maca yakin oynamis, Almanya milli takimina cagrilmis. Altyapi Dortmund. Ne merakliyiz futbolcu kotulemeye.

Kötülemek deyil, gercekler. 14 yildir sky paketim var Bundesliga takip ederim..... Tolga konusu amma baydi artik. Bu topcu iddia ediyom ilk 11 oyniyamaz Besiktasta.
    Iyi oyuncu olsa 350.000€ bonservisi olmaz, mantikli düsünün. HSV forumlarinda kici ilen gülüyorlar burdaki olanlara.
    Ben tüm türk oyuncularini 1 ve 2 Bundesligada takip ederim. Adamda biraz olsun iśik ve yetenek olsa burda kalirdi. Ya 18 takimdan hicbiri istemedi bunu...... Büyütmeyin bu balonu.

Bu adam iğrendirdi beni yazdıklarıyla.

Ayrıca yorumda bana efsane bir yorumu hatırlattı.

TOLGAY, HSV NİN MUSTAFA SARPIDIR!!!!

• quote:

Klübün maddi sıkıntılarını düşünürsek 450.000 euroya geliyor adam isterse gamboçyalı olsun milliyeti farketmez.Ayrıca ikinci sınıf futbolcu değil size 4 atan dordmundun üstündeki bir takımda geçen sene en fazla forma giymiş,orta sahanın her yerinde forma giyebilen bir oyuncu.Beşiktaş gibi sık sık sakatlık yaşayan bir takım için çok yerinde bir transfer.Mevkisinde türkiye mehmet topal ve veli kavlaktan sonra en iyi türk oyuncudur tartışmasız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Jim Colosimo

quote:

Klübün maddi sıkıntılarını düşünürsek 450.000 euroya geliyor adam isterse gamboçyalı olsun milliyeti farketmez.Ayrıca ikinci sınıf futbolcu değil size 4 atan dordmundun üstündeki bir takımda geçen sene en fazla forma giymiş,orta sahanın her yerinde forma giyebilen bir oyuncu.Beşiktaş gibi sık sık sakatlık yaşayan bir takım için çok yerinde bir transfer.Mevkisinde türkiye mehmet topal ve veli kavlaktan sonra en iyi türk oyuncudur tartışmasız.

ben takip etmedıgım ıcın bılmıyordum o zaman hayırlı olsun

• Yanlız burda ki kapaklarla bir engelli kardeşimize tekerlekli araba alırız.
  • quote:

Bjkliler yine uçuşa geçmiş anlaşıldı Birdaha ki mağlubiyete kadar yanlarına yaklaşılmaz mazallah.

2-0'ın etkisi çabuk geçmiş. Nasıl gaz varsa balon hemen doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

Bjkliler yine uçuşa geçmiş anlaşıldı Birdaha ki mağlubiyete kadar yanlarına yaklaşılmaz mazallah.

2-0'ın etkisi çabuk geçmiş. Nasıl gaz varsa balon hemen doluyor.

Sizin gibi kamyon dolusu gol yesek ucamazdik tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Jim Colosimo

quote:

tolgay merkez orta saha olarak türkiye nin en iyisidir. türkiye de hiçbir orta saha almanya da direkt 11 oynayamaz. son 15 yılda bile almanya da 100 den fazla maça çıkan altıntoplardan başka hani türk var ki?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.