Şimdi Ara

Tolgay Arslan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyuncunun 1.2 milyon euro maas almasi biraz kafami karistirdi. Bizim orta sahamizin kemigi veli bi bu fiyatin yarisindan daha azini aliyodu yeni yukselttiler sizce bu kadar eder mi bu oyuncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O degilde ben bundesliga dan cok uzagim bu adam o kadar iyi mi

Arsenal inter falan istiyomus

Calhanoglundan falan daha mi iyi?

• arsenal mi salliyorlar ya aston villa falandir bi ihtimal

• Galatasarayliyim dedi Albayrak almadi

Sene sonu sozlesmesi bitiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CesurŞirin

Bu oyuncunun 1.2 milyon euro maas almasi biraz kafami karistirdi. Bizim orta sahamizin kemigi veli bi bu fiyatin yarisindan daha azini aliyodu yeni yukselttiler sizce bu kadar eder mi bu oyuncu

Etmez. Veli de etmez.Cenk te etmez. Ozzy de etmez. Ama maalesef Türkiye şartlarında hepsi ederinde alıyor. Bu duruma çözüm getirmeli.
  • http://www.bild.de/sport/fussball/tolgay-arslan/abflug-zu-besiktas-istanbul-39491888.bild.html

Was für ein Transfer-Krimi!
    Eigentlich galt der Transfer von Tolgay Arslan (24) zu Besiktas Istanbul als ausgemachte Sache. Doch dann überschlugen sich die Ereignisse. Türkei-Konkurrent Trabzonspor wedelte mit den Millionen. Und Englands Top-Klub Arsenal London fragte offiziell beim HSV an.

Translate yanlış çevirmediyse Arsenal'de istemiş
  • bu sezon son 7 haftada toplam 29 dakika oynamış. sadece 2 maçta 90 dakikayı tamamlamış. 2 asisti bulunuyor.
    veriler transfermark tan alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

bu sezon son 7 haftada toplam 29 dakika oynamış. sadece 2 maçta 90 dakikayı tamamlamış. 2 asisti bulunuyor.

Bir onceki sene 40 maca yakin oynamis, Almanya milli takimina cagrilmis. Altyapi Dortmund. Ne merakliyiz futbolcu kotulemeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

bu sezon son 7 haftada toplam 29 dakika oynamış. sadece 2 maçta 90 dakikayı tamamlamış. 2 asisti bulunuyor.

Bir onceki sene 40 maca yakin oynamis, Almanya milli takimina cagrilmis. Altyapi Dortmund. Ne merakliyiz futbolcu kotulemeye.

Kötülemek deyil, gercekler. 14 yildir sky paketim var Bundesliga takip ederim..... Tolga konusu amma baydi artik. Bu topcu iddia ediyom ilk 11 oyniyamaz Besiktasta.
    Iyi oyuncu olsa 350.000€ bonservisi olmaz, mantikli düsünün. HSV forumlarinda kici ilen gülüyorlar burdaki olanlara.
    Ben tüm türk oyuncularini 1 ve 2 Bundesligada takip ederim. Adamda biraz olsun iśik ve yetenek olsa burda kalirdi. Ya 18 takimdan hicbiri istemedi bunu...... Büyütmeyin bu balonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

quote:

Kötülemek deyil, gercekler. 14 yildir sky paketim var Bundesliga takip ederim..... Tolga konusu amma baydi artik. Bu topcu iddia ediyom ilk 11 oyniyamaz Besiktasta.
    Iyi oyuncu olsa 350.000€ bonservisi olmaz, mantikli düsünün. HSV forumlarinda kici ilen gülüyorlar burdaki olanlara.
    Ben tüm türk oyuncularini 1 ve 2 Bundesligada takip ederim. Adamda biraz olsun iśik ve yetenek olsa burda kalirdi. Ya 18 takimdan hicbiri istemedi bunu...... Büyütmeyin bu balonu.

/>

• quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

O zaman yıllık 2.2 vermeyecektiniz. Hadi madem veriyorsunuz o zaman alacaksınız.

Amaaaa alamadın mı o zaman susacaksın.

Ayrıca tristam

• Kaybolur gider seneye dedi dersiniz. Sen kaliteli kumaşa sahip olan oyuncuyu "bir alman takımından" o paraya alamazsın. Almanların canını alırsın ama kazıklayamazsın, zarar ettiremezsin. Çalhanoğlunun kalitesi çok başka mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

O degilde ben bundesliga dan cok uzagim bu adam o kadar iyi mi

ya ne arsenal, inter'i bu sezon küme düşmeye oynayan takımda maçın son 5-10 dakikasında oynatıyorlar

sırf türk diye alındı işte
  • Hayırlı olsun öncelikle bjkye. Almanya liginde iyi olan adam buraya gelmiyor Nuri Hakan Serdar Ömer gibi süre bulanlar iyi oynayanlar. Bu adamdan çok bir şey beklemek hata olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Hayırlı olsun öncelikle bjkye. Almanya liginde iyi olan adam buraya gelmiyor Nuri Hakan Serdar Ömer gibi süre bulanlar iyi oynayanlar. Bu adamdan çok bir şey beklemek hata olur bence.

Sizin nezdinizde 2 gündür türeyen bütün anti - Tolgay'cılara soruyorum: Olcay'dan bu performansı bekliyor muydunuz? O'da para yerine bizi seçti, 1m bonservisle geldi, 10m adamların verdiğinden fazlasını verdi.
  • seneye yabancı sınırı acılıyoken nıye türk diye 2. sınıf topculara devam ediliyor. Bu seneki şampiyonluk için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

O degilde ben bundesliga dan cok uzagim bu adam o kadar iyi mi

Değil.

Hamburg forumlarında hiç sevmiyorlar. Yeteneğini kabul ediyorlar. 1 maç çok güzel oynasa 5 maç kötü oynuyor diyorlar. İstikrar sorunu olan bir oyuncuymuş.

Bence %80 eliizde patlayacak. En azından bonservisine bir şey ödemedik. Baktık olmuyor bedelsiz gönderilir ya da kiralanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

seneye yabancı sınırı acılıyoken nıye türk diye 2. sınıf topculara devam ediliyor. Bu seneki şampiyonluk için mi ?

Beşiktaşta, Olcay, Töre, Sosa hatta Ba'nın bile alternatifi var. (Olcay ile Töre ceza aldığında Beşiktaşa puan kaybedecek diyorlardı. Kerim çıktı taşıdı.)

Atiba ve Veli ve Serdar'ın alternatifi yok. Bu 3 oyuncudan biri oynamasa sıkıntı yaşıyoruz. Derbilerde de gördük.

Defanstan top çıkaran tek adam Atiba. Ortasahayı canlı tutan Veli. Sağda Serdarın yerine oynamaya çalışanları zaten biliyoruz.

Sağa yabancı alındı. Ortaya yerli alınması gerekiyordu. Tolgay alındı. Transferler mevki olarak çok doğru. İsim olarak da doğru mu ilerleyen haftalarda görecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

seneye yabancı sınırı acılıyoken nıye türk diye 2. sınıf topculara devam ediliyor. Bu seneki şampiyonluk için mi ?

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.