Şimdi Ara

Tolgay Arslan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlız adamı biz aldık. Bizden başka herkese dert olmuş.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Doğru orada haklısın ama Olcay çok yeterli değil bence. Töreyi de örnek verebilirsin sonradan gelişti bir de Ekici örneği var Almanyada yokları oynarken burada iyi bir ivme yakaladı. Bunlar var evet ama kötü olanlarda var o yüzden beklentiyi çok da fazla yükseltmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Doğru orada haklısın ama Olcay çok yeterli değil bence. Töreyi de örnek verebilirsin sonradan gelişti bir de Ekici örneği var Almanyada yokları oynarken burada iyi bir ivme yakaladı. Bunlar var evet ama kötü olanlarda var o yüzden beklentiyi çok da fazla yükseltmeyin.

Olcay, Töre'den de, Mehmet'ten de daha verimli. Olcay'dan daha ne beklendiğini anlamıyorum, zaten kaçırdıklarını atsa adı Messi olur, daha ne yapabilir Olcay? Sol bekte rakibi karşılayan O, her hücuma katılıp ilk geri dönen O! İçeri kat eder, ver-kaç yapabilirsin, 90. dakika önüne top atsan sahayı boydan boya tamamlayabilir. Yeterli olması için ne yapması lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

seneye yabancı sınırı acılıyoken nıye türk diye 2. sınıf topculara devam ediliyor. Bu seneki şampiyonluk için mi ?

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

2x kapak mı yaptın sen sımdı.Ben ordaki oyuncuları övmedım.yabancı sınırı kalkmısken hala türkleri getirme cabasını merak ettım sadece beşiktaşın

• quote:

quote:

quote:

seneye yabancı sınırı acılıyoken nıye türk diye 2. sınıf topculara devam ediliyor. Bu seneki şampiyonluk için mi ?

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

2x kapak mı yaptın sen sımdı.Ben ordaki oyuncuları övmedım.yabancı sınırı kalkmısken hala türkleri getirme cabasını merak ettım sadece beşiktaşın

Yabancı sınırı kalkmadı, Tolgay'ı seneye alsan yabancı sayılacaktı, bu sene alınca Türk olarak oynayacak. Bonservisi sadece 300.000 Euro.
    Bir Bundesliga takımında geçen sene 37, bu sene 15 maçta forma giyen 24 yaşındaki Türk bir futbolcu.
    Yabancı alıp da kaç tanesini önümüzdeki 6 ayda oynatabileceğiz?
    Zaten 2 yabancı aldık, 3. sünü alsak sakatlık, ceza gibi durumlarda hangi birini oynatacağız?
    Türk bir orta saha kesinlikle lazımdı, Tolgay Beşiktaş'ın dizilişindeki 3 merkez orta saha pozisyonunu da yedekleyebilecek bir adam.
    Ofansif özellikleri de, defansif özellikleri de mevcut.
    Kağıt üstünde yapılabilecek en iyi ve en makul transfer.
    Belki de şampiyonluğu getirecek transfer, evet...

Ben Galatasarayda olmasını istemem yani memnunsanız ne güzel
  • quote:

O'da GS'de olmak istemedi zaten onun için yarı fiyatına Beşiktaş'ı seçti o ayrı konu. Hala cevap vermediniz, yeterli olması için daha ne yapması lazım?
  • quote:

quote:

O'da GS'de olmak istemedi zaten onun için yarı fiyatına Beşiktaş'ı seçti o ayrı konu. Hala cevap vermediniz, yeterli olması için daha ne yapması lazım?

500 bin euro teklif etsek ceylan gibi sekerek gelirdi.Röportajlarını dinlemedin sanırım.Bizi istememiş:)Bizi istemedik teklif yapmadık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

quote:

500 bin euro teklif etsek ceylan gibi sekerek gelirdi.Röportajlarını dinlemedin sanırım.Bizi istememiş:)Bizi istemedik teklif yapmadık.

Bilip bilmeden atıp tutmayı ve sonrasında rezil olmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya, anlamıyorum, sanırım alışkanlık yapıyor, sadece sende değil çoğunuzda var bu eğilim:

Olcay Şahan:

Kaiserslautern küme düşünce 2. Lig'de oynamak istemedim. Başka kulüplerden teklifler vardı ama bonservisim yüksek olduğu için transferim gerçekleşmedi. Bunun üzerine Türkiye'deki teklifleri değerlendirmek istedim. İlk teklif Galatasaray'dan geldi. Hatta Galatasaray, Kaiserslautern'le bonservis konusunda anlaştı. Ancak ben düşünmek için süre istedim, çünkü ailece bir karar vermek durumundaydık. Bu arada Kaiserslautern'in sezon başı hazırlıklarına katıldım. Stefan Kuntz beni görünce, "Senin burada ne işin var, biz Galatasaray'la anlaştık, senin şimdi orada olman lâzım" dedi. Ben de kendisine, "Bana kimse bir şey sormadı, ben de Galatasaray'a imza atmadım" karşılığını verdim. Bunun üzerine Kuntz bana kızdı. Hatta 10 numaralı formamı alıp başka bir oyuncuya verdiler. Çünkü paraya ihtiyaçları vardı ve Galatasaray'la 1 milyon euronun üzerinde bir bedele anlaşmışlardı. Bu süreçte Bursaspor da beni istedi. Benim için önemli olan gideceğim kulüpte geleceğimin açık olmasıydı. Tüm bunları düşünürken Beşiktaş'ta Samet Aybaba göreve getirildi. Benim de içimden Beşiktaş'ta oynamak geçiyordu. Çünkü Beşiktaşlıyım. Samet Hoca imza attıktan bir gün sonra beni aradı ve "Seni çok beğeniyorum, takımda görmek istiyorum" dedi. Hiç tereddüt etmeden kabul ettim ve bir-iki gün içinde bu transfer bitti. Galatasaray daha fazla para teklif etmişti ama ben kendi açımdan neresi daha iyi olabilir diye düşündüm ve Beşiktaş'ı tercih ettim.

Stefan Kuntz'la görüşmeye gittiğimde, "Ben bu anlaşmayı kabul etmiyorum, Galatasaray bonservis için çok daha fazlasını veriyor. Gideceksen Galatasaray'a gideceksin" dedi. Bir yandan bana, "Futbol kariyerin açısından Beşiktaş daha iyi olur" diyordu ama diğer yandan da alacağı paranın fazlalığına bakarak Galatasaray'ı tercih ediyordu. Bunun üzerine menajerliğimi yapan abim Kuntz'la görüşmeye gidip, "Beşiktaş'ın teklifini kabul edecekseniz edin, aksi takdirde Olcay burada kalacak ve siz hiç para kazanamayacaksınız" dedi. Kuntz da hiç para kazanamamaktansa Beşiktaş'ın teklifini kabul etti ve bu transfer gerçekleşti.

Töre gibi takımı ileri sürüklemesi lazım yada bu tür oyun oynuyorsa Kuyt gibi etkili olması lazım. Olcay Kuytın 2 gömlek altı bu da bence yeterli değil sadece gole bakmam.
  • quote:

Töre gibi takımı ileri sürüklemesi lazım yada bu tür oyun oynuyorsa Kuyt gibi etkili olması lazım. Olcay Kuytın 2 gömlek altı bu da bence yeterli değil sadece gole bakmam.

Rakamlar hiç de öyle demiyor ama sorun burada işte, Olcay ikisinden de daha verimli, ileri de sürüklüyor, gayet de etkili:

Olcay:

14-15: 28 Maç 6 Gol 8 Assist
    13-14: 36 Maç 9 Gol 8 Assist

Kuyt:

14-15: 18 Maç 6 Gol 2 Assist
    13-14: 37 Maç 10 Gol 8 Assist

Töre:

14-15: 25 Maç 6 Gol 6 Assist
    13-14: 33 Maç 4 Gol 8 Assist
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

bu sezon son 7 haftada toplam 29 dakika oynamış. sadece 2 maçta 90 dakikayı tamamlamış. 2 asisti bulunuyor.
    veriler transfermark tan alındı

Bir onceki sene 40 maca yakin oynamis, Almanya milli takimina cagrilmis. Altyapi Dortmund. Ne merakliyiz futbolcu kotulemeye.

Kötülemek deyil, gercekler. 14 yildir sky paketim var Bundesliga takip ederim..... Tolga konusu amma baydi artik. Bu topcu iddia ediyom ilk 11 oyniyamaz Besiktasta.
    Iyi oyuncu olsa 350.000€ bonservisi olmaz, mantikli düsünün. HSV forumlarinda kici ilen gülüyorlar burdaki olanlara.
    Ben tüm türk oyuncularini 1 ve 2 Bundesligada takip ederim. Adamda biraz olsun iśik ve yetenek olsa burda kalirdi. Ya 18 takimdan hicbiri istemedi bunu...... Büyütmeyin bu balonu.

O zaman yıllık 2.2 vermeyecektiniz. Hadi madem veriyorsunuz o zaman alacaksınız.

Amaaaa alamadın mı o zaman susacaksın.

Ayrıca tristam

Adam Tolgay'ı Almanya'da 18 takımdan hiçbiri istemedi diyor ama başkanları "Bilic Tolgay'a seneye birlikte İngiltere'ye gideriz diye mesaj atmış" deyince körü körüne inanıyor. Bu zekadaki birine nasıl mantıklı açıklama yapacaksın?

• quote:

quote:

Birinci sınıf topçular:

Sinan Bolat
    Eray Iscan
    Koray Günter
    Gökhan Zan
    Tarik Camdal
    Blerim Dzemaili
    Yekta Kurtulus
    Umut Gündogan
    Yasin Öztekin
    Emre Colak
    Olcan Adin
    Aydin Yilmaz
    Bruma
    Lucas Ontivero
    Sinan Gümüs
    Goran Pandev
    Umut Bulut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tolgay iyi transfer bence maliyeti de gayet uygun.Kesin olarak da söyleyebilirim ki Arsenal ilgilenmedi.
  • Birşey olmaz bu elemandan

• arkadaş bonservisi 500 bin değil mi zaten? topa vurmayı bilmese bile nolacak yani? ha yabancı kuralı devam etse müthiş bir iş olurdu şu an da kötü bir transfer değil. bakalım görelim.
  • Ne Tolgaymis be arkadas........ BJK icin Arsenalin teklifini redetmis.....

• Arkadaşlar bu oyuncunun başarılı olmayacağı kanısına nasıl bu kadar çabuk varabiliyorsunuz anlamadım. Bu adam Veli Atiba ya alternatif olmaktan ziyade orayı kalabalıklaştırıp takım içerisinde ki futbolcuları forma savaşına sokmak şimdi acaba hem Atiba hem Veli bu kadar kolay kart yiyecekler mi ? Yemezler yoksa kulube bekler acımazlar.Bu arada Töre profosyonel olarak golü yoktu geldi harikalar yaratıyor,Olcay adam atıyor attırıyor takımı ateşleyen oyunculardan Veli bize gelmeden önce neydi? Atiba diyoruz psv neden bıraktı bize gelip 1 milyona imza attı her ne kadar şuan formda olmasada oğuzhan 500 bin euro ya alındı.Yani bonsevisine bakılıp bu adam kötü denmez bizim Atiba da Veli de Necip de geri yada yan paslar la gidiyolar arada veli nin süpriz leri oluyor o kadar bu adamın maçları izlediyseniz dikine giden bir oyuncu tam bizlik.
  • Almanya'da bunun üçte birini alıyordu belkide, takımları birbirine düşürüp iyi paraya pazarladı kendisini.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.