Şimdi Ara

Tolgay Arslan Trabzonspor'da! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
9.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekici-Ozer-Constant'dan kimi kesicekde oynayacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alynty: EleSuDökenSuat

?u adama 2.2m veren bir tane TS'linin bile içi rahatsa onlarada soruyorum. ?erefinizi kaç kuru?a sattynyz. Fiyatynyzy söyleyinde haberimiz olsun. Zamanynda iflas etti?inizde sizi biz alalym.

Tolgay Arslan Trabzonspor'da!

Sizden farklı bir kafa yapısı beklemek zaten şaşırtıcı olurdu. Bizden hiç mi ders almadınız? Hadi bizi geçtim dibinizde GS var. Adamların durumu ortada onlardan da mı ders almadınız. Başkanınızın sırf kendi egosunu yetiştirmek için verdiği bu fiyatlara içiniz rahat mı? Rahatsa canınız sağolsun. İki gün sonra batarsanız sağa sola ağlamayın da aman.

Galatasaray mali durumu kötü olunca senden yardım mı istedi? Olası bir durumda biz de istemeyiz merak etme.

• Kupamızı verin diye ağlamaya başlarlar yakında. Sus payını çok kötü savuruyorlar.

• Baya iyi oyuncular oldu masallah ama hangi biri oynucak erkan ekici ozer tolgay constant ama bu transferler icinde en onemlisi hakan di bence onurdan sonra kalede buyuk sorun vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: didier zokora

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

quote:

Şu adama 2.2m veren bir tane TS'linin bile içi rahatsa onlarada soruyorum. Şerefinizi kaç kuruşa sattınız. Fiyatınızı söyleyinde haberimiz olsun. Zamanında iflas ettiğinizde sizi biz alalım.

Ne saçmalıyorsun terbiyesiz?

Ne söylediğim alenen ortada. Fiyatınızı verin lazım olur diyorum. Zamanında başkanınız iyi dolandı sağda solda. Ne zamandır kupa lafı da geçmiyordu ağzından nedeni şimdi belli oldu.

İki gün sonra batacaksınız zaten. Fiyat verinde bilelim. Alırız gibip GS'nin paf takımlığını yapmayın. Resmi yoldan bizim paf takımımız olun ne güzel işte.

Bizim fiyatımızı istemek yerine Tolgay'ın fiyatını isteyip alsaydınız burada 'boş' konuşmazdınız

İktisat dilinde istek, satın alma gücüyle desteklenmiş talep anlamına gelir. Satın alma gücü olmayan kulübün bir oyuncu hakkında bu şekilde spekülasyon yaratması doğal olarak sen gibi taraftarları gaza getiriyor. İstersen 1,5 kilo Opare verelim sana anlaşalım

Hadi sana bir iktisat dili. Bir oyuncununun ilk yıl maliyeti 5m diğer yılllar maliyeti 2.5m ise Trabzon bu parayı AKP'den ne zaman aldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Adamlar çatır çatır çalışıyor helal olsun.

Devlet çatır çatır çalışıyor

Halka açık Trabzonspor Sportif A.Ş.'ye, hakim ortağından 47 milyon TL tutarında bağış yapıldı.(Spor Ekonomi)

http://www.haber61.net/d/other/1.20130616183713.jpg

Acı ama gerçekler, yalansa yalan demenizi bekliyorum?

• Benim anlamadim BJK li arkadaslar neden bu kadar kiziyor?
    Sonucda bir futbolcu icin bu kadar seviye düsmeye degermi?
    Bunlar sonucda paraya bakiyor. Kim fazla verir oraya gidiyorlar.
    Unutmayin zamaninda Egemene bilmem kac milyon € teklif ettinizde , TS ilen kontratini uzatmadi, hic TS taraftarlar birsey dedimi?? Bir sene sonra maasini ödiyemedinizde , ödiyen bir kulübe imza atti.Birakin burda kalp kirmayi, yasiniz kac?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alynty: EleSuDökenSuat

?u adama 2.2m veren bir tane TS'linin bile içi rahatsa onlarada soruyorum. ?erefinizi kaç kuru?a sattynyz. Fiyatynyzy söyleyinde haberimiz olsun. Zamanynda iflas etti?inizde sizi biz alalym.

Sizden farklı bir kafa yapısı beklemek zaten şaşırtıcı olurdu. Bizden hiç mi ders almadınız? Hadi bizi geçtim dibinizde GS var. Adamların durumu ortada onlardan da mı ders almadınız. Başkanınızın sırf kendi egosunu yetiştirmek için verdiği bu fiyatlara içiniz rahat mı? Rahatsa canınız sağolsun. İki gün sonra batarsanız sağa sola ağlamayın da aman.

Galatasaray mali durumu kötü olunca senden yardım mı istedi? Olası bir durumda biz de istemeyiz merak etme.

Gs'liler alınacak kötü bir lafta söylemek istemem ama başkanlırının para koparabilmek için neler yaptığı ortada. Sizin durumunuz bunlardan daha beter olacak.

• Trabzona hayirli olsun.

Besiktas yonetimini tebrik ediyorum..Gokhan Torenin 1.4 aldigi yerde Tolgaya 2.2 gibi bir rakam vermeyerek dogrusunu yaptilar..

• quote:

Şurdaki yorumlara da acıyorum. Aferin beyler bu kafayla devam edin. Şu Lanet partinin girmediği yer kalmadı. Şu ülkeden tiksindiğim kadar başka hiçbirşeyden tiksinmiyorum. TS'lilerde kendilerini adam sandı ya ona yanıyorum. Aslında kedileri bile biliyor AKP ve Reza'nın parasıyla dönüyor bu değirmen. Kendileri bile kapıldı bu rüzgara görmezden geliyorlar.

Asıl GS'lilere ne oluyor ona şaşıyorum. DUygun Bey'iniz sırf ödenekten para kapabilmek için bir C.Başkan'ın odasına çıkıp... neyse.
    Bu rezilliklere el ayak olan taraftarasa lafım yok. Ne kadar konuşsam azdır.

Boş yapma stadı yapmak için nasıl izin aldınız onu anlat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Tolgay Arslan Trabzonspor'da!
  • Çelik. kullanıcısına yanıt
    Alperin maaşı yine normal bonserviste sıradan 2 isim olsun işin içine Fener ve Galatasaray girerse fiyat artar 6-7 seviyesine çıkması çok şaşırılacak olay değil bence.Tolgayın maaşı çok Trabzonj yönetenler umarım ne yaptıklarının farkındadırlar

• Futbolcunun ayagina gidilmiş tam kadro, sanki messi alindi. Neyse hayirli olsun. Besiktasa gelse velinin yedeği olurdu.

• Tolgay Atiba ile birlikte dunyanin en iyi b2b orta sahasiyken, bir anda paragoz cope donusmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Tolgay Atiba ile birlikte dunyanin en iyi b2b orta sahasiyken, bir anda paragoz cope donusmus.

Kimse cop.demiyor kardesim..Bahsedilen rakamlara degmez diyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Şurdaki yorumlara da acıyorum. Aferin beyler bu kafayla devam edin. Şu Lanet partinin girmediği yer kalmadı. Şu ülkeden tiksindiğim kadar başka hiçbirşeyden tiksinmiyorum. TS'lilerde kendilerini adam sandı ya ona yanıyorum. Aslında kedileri bile biliyor AKP ve Reza'nın parasıyla dönüyor bu değirmen. Kendileri bile kapıldı bu rüzgara görmezden geliyorlar.

Asıl GS'lilere ne oluyor ona şaşıyorum. DUygun Bey'iniz sırf ödenekten para kapabilmek için bir C.Başkan'ın odasına çıkıp... neyse.
    Bu rezilliklere el ayak olan taraftarasa lafım yok. Ne kadar konuşsam azdır.

Boş yapma stadı yapmak için nasıl izin aldınız onu anlat.

İznin nasıl alındığını o zaman Başkan'ın konuşmak isemesine nasıl susturulduğu apaçık ortada iken boş konuşma deme burda. Bizim Anıtlar Kurulu Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Belediyesi,İski ve bilimum tüm resmi kurumlardan atlattığımız badireleri bir biz biliriz bir de Allah.

Senin hiç başkanını o adamları ordan çeksinler yoksa onlara ne stad yüzü gösteririm ne de topçu diye tehdit ettiler mi?

• adamlar hala maziyi yazıyorsa demek ki doğru yoldayız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

quote:

Şu adama 2.2m veren bir tane TS'linin bile içi rahatsa onlarada soruyorum. Şerefinizi kaç kuruşa sattınız. Fiyatınızı söyleyinde haberimiz olsun. Zamanında iflas ettiğinizde sizi biz alalım.

Ne saçmalıyorsun terbiyesiz?

Ne söylediğim alenen ortada. Fiyatınızı verin lazım olur diyorum. Zamanında başkanınız iyi dolandı sağda solda. Ne zamandır kupa lafı da geçmiyordu ağzından nedeni şimdi belli oldu.

İki gün sonra batacaksınız zaten. Fiyat verinde bilelim. Alırız gibip GS'nin paf takımlığını yapmayın. Resmi yoldan bizim paf takımımız olun ne güzel işte.

Bizim fiyatımızı istemek yerine Tolgay'ın fiyatını isteyip alsaydınız burada 'boş' konuşmazdınız

İktisat dilinde istek, satın alma gücüyle desteklenmiş talep anlamına gelir. Satın alma gücü olmayan kulübün bir oyuncu hakkında bu şekilde spekülasyon yaratması doğal olarak sen gibi taraftarları gaza getiriyor. İstersen 1,5 kilo Opare verelim sana anlaşalım

Hadi sana bir iktisat dili. Bir oyuncununun ilk yıl maliyeti 5m diğer yılllar maliyeti 2.5m ise Trabzon bu parayı AKP'den ne zaman aldı?

henüz borsaya bildirim olmadan medya KUŞlara yem atmış, kuşlar da hepsini yemiş ise KUŞların beyni kaç gramdır ?

Tabi allah bilir bizim verdiğimiz parayı vermişsinizdir. Tolgay'da sizin gibi Avrupa fatihi koskoca takımı seçmiştir.

Hatta, Robben ve Götze arayıp tebrik etmiş iyi ki Trabzon'a gittin diye. Hatta kıskanıyoruz bizde istiyorduk demişler.

Borsaya bildirim olmadan maliyetlerle ilgili söylediğin herşey mahalle dedikodusundan öteye geçmez

Avrupa konusuna gelince UEFA kulüpler sıralamasına bir göz at. Şike sebebiyle men olayını saymıyorum :)

• Arkadaşların her biri ekonomist beylebeyler.sınavımız zorlu bxjzgdnshxnzkxzkx

• quote:

Orijinalden alıntı: Paolo Maldini

Hocam fanatik gazetesine bu fotoğrafı twit atsana sana ayıp etmişlerdi

Baba adamlar editör e nerdeyse prim vermişler duyduğum kadarıyla. Zihniyet bu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.