Şimdi Ara

Tolgay Arslan Trabzonspor'da! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
9.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzonspora hayırlı olsun.Beşiktaş için bir kayıp değil.Bizim yönetim artık transferde akıllı işler yapıyor kimseyle sidik de yarıştırmıyor.Beşiktaşa gelmek isteyene kapımız açık gelmeyene de başarılar dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38 7m7 minutes ago View translation
    1- İş bitti söyleyebilirim. Bjk Tolgay'ın babasıyla 1.250 bin€ el sıkışmış, Tolgay Dubai'den getirilmiş, sözleşme gönderilmişti.

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38 4m4 minutes ago View translation
    2- Tolgay'ın babası TS'nin teklifini(para) görünce çark etti. Bitmiş işin üzerine yeni pazarlık açınca BJK "1 kuruş armaz" restini çekti.

2- Tolgay'ın babası TS'nin teklifini(para) görünce çark etti. Bitmiş işin üzerine yeni pazarlık açınca BJK "1 kuruş armaz" restini çekti.

Trabzonlulara laf etmem taraftar olarak sevinirler tabi ama ben karakterli oyuncu severim necip korner kararini degistirince adana demirsporun attigi golden daha buyuk bi coskuyla tebrik ettiler futbolcumuzu adanali taraftarlar. Bu soylediklerim muhtemelen diger takim taraftarlarina safca gelicek, oyle geldigi icin biz besiktasliyiz ztn. Benim takimimda huzur var valla boyle devam edelim.

Bakin kural degismiycek olsa cok bomba is olurdu ancak 4 ay icin ise yariycak bu transfer seneye tolgaydan cok daha iyisini hem besiktas hemde trabzon daha ucuza alir bence kotu bir business oldu. Hayirli olsun trabzonuda severim yanlis anlasilmasin ligde ve avrupada basarili olmasini isterim ama turk futbolunun su bas parayi al adami mantigindan kurtulmasi lazim, en cok biz cektik biliyoruzda konusuyoruz.

• adamlar çıldırdı :D
  • Öncelikle hayırlı olsun

Tolgay iyi transfer olacaktı bizim için de ama hani olmasa da öyle inanılmaz bir eksiklik olmayacak. Bu transfer için de kimseyi suçlayamam, ne ts'yi ne de Tolgay'ı, çünkü 2 teklife bakınca, Trabzon çok para verdi ve aldı, Tolgay da tabii ki bu kadar çok fark olunca Trabzon'u tercih etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Şu adama 2.2m veren bir tane TS'linin bile içi rahatsa onlarada soruyorum. Şerefinizi kaç kuruşa sattınız. Fiyatınızı söyleyinde haberimiz olsun. Zamanında iflas ettiğinizde sizi biz alalım.

Ne saçmalıyorsun terbiyesiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

quote:

Şu adama 2.2m veren bir tane TS'linin bile içi rahatsa onlarada soruyorum. Şerefinizi kaç kuruşa sattınız. Fiyatınızı söyleyinde haberimiz olsun. Zamanında iflas ettiğinizde sizi biz alalım.

Ne söylediğim alenen ortada. Fiyatınızı verin lazım olur diyorum. Zamanında başkanınız iyi dolandı sağda solda. Ne zamandır kupa lafı da geçmiyordu ağzından nedeni şimdi belli oldu.

İki gün sonra batacaksınız zaten. Fiyat verinde bilelim. Alırız gibip GS'nin paf takımlığını yapmayın. Resmi yoldan bizim paf takımımız olun ne güzel işte.

• Beşiktaşlılar iki gün önce Tolgay diye deliriyorlardı ama şimdi adama söylemedikleri laf kalmaz.Tabi Trabzon'da nasibini alır bunlardan.Bir tanesi transfer konusuna, Trabzon'a oradan da belki Gs'ye gidecek hayatını karartıcak yazmış Tolgay için.Sanki Bjk ye gidenler alim olup çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

bjkliler sinirlenmiş ellerinden kaptıkları için tolgayı

Sizde sevinin seneye sizde nasıl olsa
  • Alper Potuk misali fiyatinin ustune menajer oyunuyla gitti

• Be?ikta? taraftaryny severdim ama neden bu kadar çirkinle?tiniz ki bir anda? Siz 1 vermi?siniz, biz 2 vermi?iz ve biz almy?yz. E?er finansal bir tabloda bir sorun çykarsa UEFA irdeler bunu, siz yorulmayyn.
  • Hayirli olsun trabzona insallah parasina deger

• quote:

Adam patladı
  • Gereksiz para ve gereksiz transfer ama beşiktaşa pislik yapmışlar

• quote:

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinalden alynty: EleSuDökenSuat

?u adama 2.2m veren bir tane TS'linin bile içi rahatsa onlarada soruyorum. ?erefinizi kaç kuru?a sattynyz. Fiyatynyzy söyleyinde haberimiz olsun. Zamanynda iflas etti?inizde sizi biz alalym.

Tolgay Arslan Trabzonspor'da!

• 1 haftadır forumda Tolgay'dan başka bişe yazmayan beşiktaşlılar şimdi 'parayı seçti' diyip adama laf ediyor :) Zaten Almanya'dan Türkiye'ye gelen adam her türlü parayı seçmiştir, beşiktaş yerine daha fazla ücret ödeyen Trabzonspora gelmesi son derece doğal. Zamanında Tabata'ya 8 milyon euro, İsmail'e 5,5 milyon euro veren takımın taraftarı burada Trabzonspor'un muhasebeciliğini yapmaya kalkmasın :) Bu işlerde parası olan konuşur önce 'batık' mali durumunuzu düzeltin hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38 7m7 minutes ago View translation
    1- İş bitti söyleyebilirim. Bjk Tolgay'ın babasıyla 1.250 bin€ el sıkışmış, Tolgay Dubai'den getirilmiş, sözleşme gönderilmişti.

Trabzonlulara laf etmem taraftar olarak sevinirler tabi ama ben karakterli oyuncu severim necip korner kararini degistirince adana demirsporun attigi golden daha buyuk bi coskuyla tebrik ettiler futbolcumuzu adanali taraftarlar. Bu soylediklerim muhtemelen diger takim taraftarlarina safca gelicek, oyle geldigi icin biz besiktasliyiz ztn. Benim takimimda huzur var valla boyle devam edelim.

Bakin kural degismiycek olsa cok bomba is olurdu ancak 4 ay icin ise yariycak bu transfer seneye tolgaydan cok daha iyisini hem besiktas hemde trabzon daha ucuza alir bence kotu bir business oldu. Hayirli olsun trabzonuda severim yanlis anlasilmasin ligde ve avrupada basarili olmasini isterim ama turk futbolunun su bas parayi al adami mantigindan kurtulmasi lazim, en cok biz cektik biliyoruzda konusuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alynty: EleSuDökenSuat

?u adama 2.2m veren bir tane TS'linin bile içi rahatsa onlarada soruyorum. ?erefinizi kaç kuru?a sattynyz. Fiyatynyzy söyleyinde haberimiz olsun. Zamanynda iflas etti?inizde sizi biz alalym.

Tolgay Arslan Trabzonspor'da!

Sizden farklı bir kafa yapısı beklemek zaten şaşırtıcı olurdu. Bizden hiç mi ders almadınız? Hadi bizi geçtim dibinizde GS var. Adamların durumu ortada onlardan da mı ders almadınız. Başkanınızın sırf kendi egosunu yetiştirmek için verdiği bu fiyatlara içiniz rahat mı? Rahatsa canınız sağolsun. İki gün sonra batarsanız sağa sola ağlamayın da aman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

Bu para mevzusundan dem vuran Beşiktaşlılar döner sene önce Portekiz mastrubasyonu yapıyordu. He deyin geçin.

Yemin ederim sesli güldüm.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

quote:

Ne söylediğim alenen ortada. Fiyatınızı verin lazım olur diyorum. Zamanında başkanınız iyi dolandı sağda solda. Ne zamandır kupa lafı da geçmiyordu ağzından nedeni şimdi belli oldu.

İki gün sonra batacaksınız zaten. Fiyat verinde bilelim. Alırız gibip GS'nin paf takımlığını yapmayın. Resmi yoldan bizim paf takımımız olun ne güzel işte.

Bizim fiyatımızı istemek yerine Tolgay'ın fiyatını isteyip alsaydınız burada 'boş' konuşmazdınız

İktisat dilinde istek, satın alma gücüyle desteklenmiş talep anlamına gelir. Satın alma gücü olmayan kulübün bir oyuncu hakkında bu şekilde spekülasyon yaratması doğal olarak sen gibi taraftarları gaza getiriyor. İstersen 1,5 kilo Opare verelim sana anlaşalım

• Galatasarayı tebrik ederim arka bahçeye güzel bir yatırım yaptı yıllık 500 bin euro alan oyuncuya yıllık 3.2 verecek bir kulüp dünyada hala varmış ya la

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.