Şimdi Ara

Tolgay Arslan Trabzonspor'da! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
9.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer haberleri bu bjk ve fbye ne koymyus yaa , bileydik daha erken yapardik. Neyin derdiler anlamiyorum , ne yani uzulelimmi , kafamizi kumami sokalim , adamlar sije yapiyor avrupa onayliyor hala daha bize satasma yuzsuzlugunu gosteritorlar , aklaninda gelin , sizin gibi yorumculari ben , sssss everim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahahahahahahah ahahahahahaahahah ahahahahahaah

he siz bizden çok büyük klüpsünüz. Hatta şehrinizde on numara şehir. En fazla dayanabilen 1 sene sonra GS'ye kaçıyor. Birader sizin büyüklüğünüzü ne zaman GS'nin PAF takımı olmaktan kurtulursunuz o zaman tanırlar. Gelip burda bana böyle tablolarla gelme.
  • YETER BE,. BU KADAR PARA NEREDEN GELIYOR ??
  • hayırlı olsun demekten başka yapılacak birşey yok
  • Yuh 2.2 milyon euro :D sene sonu 4. olup yine uefaya gideceksiniz nedir bu para kaynağının belirsiz olduğu harcama ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Ahahahahahahahahah ahahahahahaahahah ahahahahahaah

he siz bizden çok büyük klüpsünüz. Hatta şehrinizde on numara şehir. En fazla dayanabilen 1 sene sonra GS'ye kaçıyor. Birader sizin büyüklüğünüzü ne zaman GS'nin PAF takımı olmaktan kurtulursunuz o zaman tanırlar. Gelip burda bana böyle tablolarla gelme.

sıkışınca böyle gülme krizleri geliyor sanırım :) kuşların genetiği böyle çalışıyor demek

mali tabloyla gelip beşiktaşın durumuyla Trabzonspor'unkini karşılaştırıyorum ses yok

UEFA kulüpler sıralamasıyla geliyorum bana tabloyla gelme diyorsun

bununla geleyim nasılsa borsa bildiriminden çok buna inanıyorsunuz :)

Tolgay Arslan Trabzonspor'da!

• quote:

Şurdaki yorumlara da acıyorum. Aferin beyler bu kafayla devam edin. Şu Lanet partinin girmediği yer kalmadı. Şu ülkeden tiksindiğim kadar başka hiçbirşeyden tiksinmiyorum. TS'lilerde kendilerini adam sandı ya ona yanıyorum. Aslında kedileri bile biliyor AKP ve Reza'nın parasıyla dönüyor bu değirmen. Kendileri bile kapıldı bu rüzgara görmezden geliyorlar.

Asıl GS'lilere ne oluyor ona şaşıyorum. DUygun Bey'iniz sırf ödenekten para kapabilmek için bir C.Başkan'ın odasına çıkıp... neyse.
    Bu rezilliklere el ayak olan taraftarasa lafım yok. Ne kadar konuşsam azdır.

Hocam laf söylemeye değmez bırakın. başkanları hergün rtenin yanında geziyor yalakalık yapıyor yoksa banka bu kadar kredi vermez.Banka gelen gelire bakıp verir,sene sonu en iyi 4.olup uefaya gidecekler bişey olacağı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: didier zokora

quote:

sıkışınca böyle gülme krizleri geliyor sanırım :) kuşların genetiği böyle çalışıyor demek

mali tabloyla gelip beşiktaşın durumuyla Trabzonspor'unkini karşılaştırıyorum ses yok

Ahshdasdadasdasdfasfafasds

Ya arkadaş adam gelmiş. Ya neyse çalım dediğiniz pılını prtınızı toplayıp oraya gitmeniz bizim iki katımızı vermemiz. o da yetmez gibi 20.000 maç başı hadi o da yetmemiş 1m euro vermeniz mi. Lan bu nasıl çalım derler adama. İHO utanmasa tüm futbolcuları götürecekmiş. Bizim bu yarışta durduğumuz nokta bellli.

• quote:

Orijinalden alıntı: devcity

YETER BE,. BU KADAR PARA NEREDEN GELIYOR ??

Allahim yaaa yorumlara bak , hazzın zirvesindeyim ....

• Futbol bölümündeki "şuursuz" kişiler mesajlarıyla kendilerini belli ediyolar teşekkürler

Daha açıklanan bir detay vb. yok. Hele bi durun bakalım size ne oluyor ya? Siz gündelik hayatınızda nasıl insanlarsınız gerçekten merak ediyorum eminim ki arkadaşınız da yoktur doğru düzgün

Tolgay'a gelince... Hiç izlemedim bilmiyorum bakacaz artık. Burda telafuz edilen ücretlerin doğru olduğunu zannetmiyorum, bakacaz.
  • Renktaslar bosverin yaa ne guzel izliyoruz , eglencenize bakin siz , he hee tamam oldu kalkalim biz fb.liler ...

• Her şey bi tarafa. Şikeciler... Siz susun bari ayıptır be. Emek hırsızlığını savunanlar ne zaman adam olmuş da hesap soruyor? Güldürmeyin
  • hamsi adam olmuş levreğe halleniyor.sizinki bu hesap
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Walla uefa da size ceza yağdırdığında bende hazzın zirvesinde olucam

• quote:

Orijinalden alıntı: cagty

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Walla uefa da size ceza yağdırdığında bende hazzın zirvesinde olucam

Şikeden ceza almaktansa ekonomik riske girip bi şeyler deneyip de ceza almayı tercih ederim. O yüzden ne kadar konuşsanız nafile

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ahshdasdadasdasdfasfafasds

Ya arkadaş adam gelmiş. Ya neyse çalım dediğiniz pılını prtınızı toplayıp oraya gitmeniz bizim iki katımızı vermemiz. o da yetmez gibi 20.000 maç başı hadi o da yetmemiş 1m euro vermeniz mi. Lan bu nasıl çalım derler adama. İHO utanmasa tüm futbolcuları götürecekmiş. Bizim bu yarışta durduğumuz nokta bellli.

al işte.. 2 maç üst üste kazanıp yine şampiyon olacağını sanan standart karga. bu lig için fazla mı şereflisiniz :)

arkadaşım ben sana borsa bildirimini bekle diyorum ama siz hala medyanın uyduruk rakamlarıyla konuşmayı tercih ediyorsun.

çalım kelimesini kullanmışmıyım aç bak yukarı daha fazla konuşup burayı da kirletme. cevap vermeyeceğim

Ya ben sizdeki güvene hayranım. KAP'I bekle demenizde harika. Tamam bekliyoruz hadi bakalım neler olacak.

• tamam 3 kardeşler,galatasaray uğuru istemedi,fener erkanı istemedi,bjk tolgayı istemedi,tamam tamam bunlar sizin yedekleriniz bile olamaz,anlıyorum sizi bebişler ancak egonuzu tatmin edersiniz kudurun bakalım
  • Maliyet nerede yazıyor ?
  • Gerçekten ayıp ya. Transfer bi anda yön değiştirirse Tolgay bjk'ya giderse ettiğiniz lafların hepsine magruz kalmış olacaksınız acaba sizde hiç mi gelişmemiş düşünme yetisi çok merak ediyorum çok
  • Beyler vazgeçtik transferden alın istediğinizi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.