Şimdi Ara

TOLSTOY SAVAŞ VE BARIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okuyaniniz var mi başlayacağım da fikir almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip bende yeni aldım.
  • Bir ara okuyordum daha doğrusu kitabı okumaya yeni başlamıştım fakat arkadaşta farklı bir basımı elime aldım, kapağı açtım ve kapattığımda 20 sayfayı okumuştum. Bendeki kitapta 10 sayfa okumak eziyetti, o denli rezil bir çeviriye sahipti, bu olaydan sonra bıraktım duruyor bir köşede. Bir ara düzgün çeviren bir yayından alıp okurum.
  • Bendeki dr kalın biraz simdi okusam mi okumasam mı kararsizim

• öncelikle romanın kısa versionları değilde orjinaline sadık versionlarını okumanızı öneririm kaliteli bir yayın evide şart ben can yayınlarından okumuştum 1700 sayfa civarı yanlış hatırlamıyorsam. tolstoy napoleonun rusyayı işgalini anlatır bu kitabında böyle gözüksede aslında savaşta olabilecek herşeyi anlatır köy ve kasabalardaki insanları ayrı burjuva saraylı yaşamını akla ne gelirse karakterler 20 den fazla sanki yazarın içinde bi dünya adam var :) ilk 100 150 sayfa belki kim kimdi diye zorlanabilirsiniz pes etmeyin sonrası akıyor ben romanı okuduğumda hayran kaldım 5000 bin sayfa olsa okurdum heralde sıkılmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildboy01

öncelikle romanın kısa versionları değilde orjinaline sadık versionlarını okumanızı öneririm kaliteli bir yayın evide şart ben can yayınlarından okumuştum 1700 sayfa civarı yanlış hatırlamıyorsam. tolstoy napoleonun rusyayı işgalini anlatır bu kitabında böyle gözüksede aslında savaşta olabilecek herşeyi anlatır köy ve kasabalardaki insanları ayrı burjuva saraylı yaşamını akla ne gelirse karakterler 20 den fazla sanki yazarın içinde bi dünya adam var :) ilk 100 150 sayfa belki kim kimdi diye zorlanabilirsiniz pes etmeyin sonrası akıyor ben romanı okuduğumda hayran kaldım 5000 bin sayfa olsa okurdum heralde sıkılmadan.

Tesekkurler. Simdi okuyabilirim

• Bende en kisa zamanda okumak istiyorum. Can yayinlarinda 1700 sayfa olan ve iletişim yayinlarinda 1400 civarinda sayfa olan var bunlardan birini tercih edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bende en kisa zamanda okumak istiyorum. Can yayinlarinda 1700 sayfa olan ve iletişim yayinlarinda 1400 civarinda sayfa olan var bunlardan birini tercih edeceğim.

Okuduktan sonra fikirlerinizi paylaşın lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subardagi -- 24 Haziran 2014; 23:41:46 >
  • arkadaşlar can yayınları mı iletişim mi? kalite olarak bana iletişim daha iyi gibi geldi ama kapaklı olması yazı puntosunu daha büyük olması nedeniyle de can daha çekici geldi. sizce hangisi?
  • Açıkçası Tolstoy'un Diriliş kitabı beni pek sarmadı, şuan yarısındayım mecbur bitirecem ama bu kitaptan sonra uzun bir süre Tolstoy okuyamam heralde Bu kitabın bıraktığı kötü izlenimi silecek bir Tolstoy kitabı öneriniz var mı ?
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Anna Karenina. İş Bankası Kültür Yayınları'ndan okumuştum.Gerçek bir roman okuduğunuzu hissediyorsunuz bitirince
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnnTDragon

Anna Karenina. İş Bankası Kültür Yayınları'ndan okumuştum.Gerçek bir roman okuduğunuzu hissediyorsunuz bitirince

Evet o kitabı çok merak ediyorum bende ama dediğim gibi Diriliş pek sarmadığı için Tolstoy'un 1000 küsür sayfalık bir kitabını okumaya başlayabilirmiyim bilmiyorum Dostoyevski kadar zevk alamadım nedense Tolstoydan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.