Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
11
Favori
29.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde beta key olan varsa atabilir mi özel mesaj teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 2 sorum var bilen var mı.

1. Altyazılar nereden açılıyor bulamadım sanırım yok.

2. Beta daki kayıtımız tam sürümde geçerli olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Pc ile arasında grafik olarak baya fark var gibi duruyor

Olsa ne yazar optimize sorunu olduktan sonra?

Demek istediğin grafik olarak yetersiz geldi ben biraz daha iyi bir grafik beklerdim konsollar için
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    Dostum harita çok büyük 3 yıl önce çıkan donanımla bu kadar oluyor. Beni yeterince tatmin etti fazlasında gözüm yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayit oldugum halde beta kod gelmedi. :(
  • iyi görünüyor şimdilik, bayağı oynatır gibi

biraz fazla kolay geldi
    bir de araç fiziklerinin elden geçmesi lazım
    onun dışında oyunda bayağı fazla içerik var gibi

beğendim

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★

• Alınır bu oyun ubisoft güzel iş çıkarmış çok az oynayabildim ama ilk izlenim olumlu.
  • pek beğenmedim acıkcası, oynanış division, sürüş watch dogs, map farcrydan çalıntı gibi.. beklentim iyice düştü, indirim de belki alırım.
  • Tps far cry 3 olmuş resmen. Büyük hayal kırıklığı oldu Wildlands.

• İndirmeye başladım bende bakalım deneyelim görelim güzel olucak gibime geliyor oyun.
  • Hayal kırıklığı olmuş diyenler ne bekliyordu merak ettim? Miss gibi oyun yapmış adamlar yemede yanında yat. Adamlar bu oyun için 4 yıldır çalışıyor harita desen yaşıyor resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ubisoftun tüm aaa oyunları var millet torrentten ac indirirken ben orjinal alırdım key gelmemiş.
  • Sahsi fikrim ubi yine canim oyunu okadar emege ragmen hic etmis. Oyunun omru bir hafta, gorevlerin bitmesinden 20 tane cartel bolgesini vs ele gecirmekten bahsetmiyorum zevk ve heyecanla oynamaktan bahsediyorum. Multi yok, rank yok challenge yok, craft veya loot pek yok gibi, squad ici rekabet ufak tefek enstantaneler yok. Ayni npcler bir sure sonra sikmaya baslayacak. Buda tam bir indirim oyunu olmus.

• İndirimde alınacak oyun olmuş açıkçası mass effect gelsede oyun görsek.Sanki diğer şirketler 1 yılda yapıyor oyunları bir arkadaşta 4 yıldır yapılıyor demiş.Kısa sürede kendini tüketen bir oyun olacak.

• Arkadaşlar oyunun PS4 sürümünden video çektim elimden geldiğince iyi ve kötü yönlerine değinmeye çalıştım umarım hoşunuza gider.

Bunun dışında oyunu oldukça beğendim ama bir kaç önemli eksiği var yapay zeka, araba kullanımı vs gibi onları da videoda değinmeye çalıştım.
  • Merhaba Arkadaşlar.Oyunu bir süredir test ediyorum. Grafik olarak feci bir downgrade söz konusu. Her zamanki Ubisoft klasiği. E3 te izlediğiniz videolardan eser yok bunu söyleyebilirim. Ama anlaşabileceğiniz arkadaşlarınızla Coop oynamanın tadından yenmiyor. Hem NPC ler uğraşmıyorsunuz hemde arkadaşlarınızla 4 kişilik ekip olarak omuz omuza çarpışıyorsunuz. Oyunun grafikleri haricinde genel olarak beğendim. İçerik olarak haritanın devasa olmasına karşın çok çabuk tüketileceği kanısındayım. Sürekli nasıl bir güncelleme verecekler merak ediyorum. Niye derseniz coop olarak yani multiplayer oynanınca herşey şu gibi akıp giyor. Bir kaç saat içinde tüm içeriği bitirdik. Diğer bir konu sürüş dinamikleri. Bence araç sürüşleri iyi. Motorbisiklet ve bir kaç araçdışında geneli başarılı. 4x4 leri kullanmak çok keyifli mesela. Ayrıca Tamamen TPS oynanabiliyor olması benim gibi FPS sevmeyen Division oyuncuları için bulunmaz nimet. Hedef alırken sağ analog a üstten tıklarsanız TPS geçiyor. Silah ve Skill customizasyonu bence enfes. Level aldıkça envai çeçit silah ve edevat açılıyor. Her bir silahım parça parça ayrışlıp modifiye edilmesi görseli mükemmel. Keşke divisiondada olsaymış. Karakter yaratma ekranı vs biraz division kırması gibi geldi hiç zorlanmadım. Grafikler bence PS4 e yakışmıyor. Onun dışında beğendim.

• Ejderhalordu kullanıcısına yanıt
    Tüplü tv de mi oynuyorsun birader hayvan gibi grafik kasmış adamlar koca haritada daha ne istıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 4 Şubat 2017; 11:26:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Arkadaşlar oyunun PS4 sürümünden video çektim elimden geldiğince iyi ve kötü yönlerine değinmeye çalıştım umarım hoşunuza gider.

Bunun dışında oyunu oldukça beğendim ama bir kaç önemli eksiği var yapay zeka, araba kullanımı vs gibi onları da videoda değinmeye çalıştım.

Benim de yaşadığım nişan alamama problemini basbayağı yaşıyorsun videonda. Bu kadar hayati bir probleme rağmen içine sindi mi? Oyunun hedefleme sistemi rezalet, silaha vertical grip taktım bir nebze düzeltti ama hala kötü :/

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Oyunun sensivity ayarları default %40 da duruyor onu %100 yapın ben hiç sorun yaşamadım.

• tam bir hayal kirikligi oldu benim icin.Araba surusleri, nisan alma sistemi ve grafikler tam bir les..60 dolara degmez

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.