Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
11
Favori
29.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu haliyle berbat bir çıkış yapıp ertesi ay unutulur. For Honor'u görünce ubisoft adına umutlarım artmıştı ama nerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 4 Şubat 2017; 22:22:49 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Sen GTX 1080 de 4K da 60FPS de oynuyorsun herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam ateş et ve unut bir oyun olmus xbox one da ön sipariş vereceğim kardes bulabilirsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

Merhaba Arkadaşlar.Oyunu bir süredir test ediyorum. Grafik olarak feci bir downgrade söz konusu. Her zamanki Ubisoft klasiği. E3 te izlediğiniz videolardan eser yok bunu söyleyebilirim. Ama anlaşabileceğiniz arkadaşlarınızla Coop oynamanın tadından yenmiyor. Hem NPC ler uğraşmıyorsunuz hemde arkadaşlarınızla 4 kişilik ekip olarak omuz omuza çarpışıyorsunuz. Oyunun grafikleri haricinde genel olarak beğendim. İçerik olarak haritanın devasa olmasına karşın çok çabuk tüketileceği kanısındayım. Sürekli nasıl bir güncelleme verecekler merak ediyorum. Niye derseniz coop olarak yani multiplayer oynanınca herşey şu gibi akıp giyor. Bir kaç saat içinde tüm içeriği bitirdik. Diğer bir konu sürüş dinamikleri. Bence araç sürüşleri iyi. Motorbisiklet ve bir kaç araçdışında geneli başarılı. 4x4 leri kullanmak çok keyifli mesela. Ayrıca Tamamen TPS oynanabiliyor olması benim gibi FPS sevmeyen Division oyuncuları için bulunmaz nimet. Hedef alırken sağ analog a üstten tıklarsanız TPS geçiyor. Silah ve Skill customizasyonu bence enfes. Level aldıkça envai çeçit silah ve edevat açılıyor. Her bir silahım parça parça ayrışlıp modifiye edilmesi görseli mükemmel. Keşke divisiondada olsaymış. Karakter yaratma ekranı vs biraz division kırması gibi geldi hiç zorlanmadım. Grafikler bence PS4 e yakışmıyor. Onun dışında beğendim.

hocam adamlar daha ne yapsın uncharted 4'ten sonra şu anda ps4'te görebileceğin en iyi grafiklere sahip(açık dünya oyunlarına göre değerlendirirsek*) oyun bu.Gece saatlerinde cidden kötü,ama sabah saatlerinde güneş ışığı vuruyorken grafikler çok iyi.Video ayarlarına girip biraz kurcalayın bence

• arkadaslar nereden bulabilirim acaba kod acil birtane lazim
  • Kontrollerde hantallık mevcut beni çok rahatsız etti.

• Oyun çöp.

• Oyun güzel ama arkadaşların dediği gibi bir gantallık var. Grafiklere lafım yok beni tatmin etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Kontrollerde hantallık mevcut beni çok rahatsız etti.

Sensitivty i artirin duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

İlk gün yaptım onu hocam fakat çözüm olmadı. Aim almakta zorlandım bayağı. Firmanın diğer oyunlarını da aktif olarak oynuyorum (division, rainbow six) fakat bunda farklı bir durum var.
  • quote:

quote:

quote:

İlk gün yaptım onu hocam fakat çözüm olmadı. Aim almakta zorlandım bayağı. Firmanın diğer oyunlarını da aktif olarak oynuyorum (division, rainbow six) fakat bunda farklı bir durum var.

Betayi indirdim ama islerimden dolayi deneyemedigigm icin bisey diyemeyecegim. Sensitivity ayarida zor ayarlaniyor zaten belki zamanla alisilacak biseydir. Yrn deneme imkanim olacak kapanmadan beta bakarim umarim

• quote:

quote:

quote:

Biraz daha oynayın alışıyorsun ilk oynadığım da banada aynısı oldu arabayı bile süremedim çok tuhaf gelmişti ama oyunu 2-3 saat oynayınca alıştım

• Oyun çok zevkli tadı damağımda kaldı

Operasyonlar çok zevkli ben oyunu beğendim çıktığı gün satın alacağım

• Ubisoft Pişmanlıktır !

• Harita büyük de yani dağ, bayır, çimenden ibaret üzerine iki dk düşünülmüş, tasarıma dair bir şey yok. Geneli de böyle ise yerler böyle büyük haritayı!

Bir de oyun Division ile niye bu kadar aynı, görev ve skill sistemi birebir kopya zaten, burada kimin hatası var anlamadım. Division 2013'de gösterilmişti, ön hazırlıklarını düşünürsek 2012 denilebilir. Eğer bu oyun da söylendiği gibi 4 yıldır geliştiriliyorsa bu da 2012 zamanlarına denk geliyor. Ortadaki fikri biri birisinden çalmış çok açık, eğer Division çaldıysa yazık olmuş Ghost Recon'a zira o sistemin ekmeğini çok güzel yedi ve yemeğe de devam ediyor. Bu saatten sonra GR aynı fikirle iş yapamaz, bu oyun bence ölü doğdu.
  • Aynı yorumlar aynı şeyler division için de diyorlardı

Konusu aktif olarak devam ediyor oyun alırken hiç yoruma filan bakmayacan kendimizin denemesi en mantıklısı oyun kime zevk verir kimisine zevk vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps4_Neo

Ubisoft Pişmanlıktır !

Öyle yada böyle adamlar değişik tarzda oyunlar yapıyor

• Tavla oynuyoruz Oyunun Betası ile Early access (Gold) arasında adamlar tutup grafik motoru değiştirmiyorlar . Başka yerde söyleme güldürtme kendine Ufak tefek bug ların düzeltilmesi rötüşler ve optimizasyon lar yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 5 Şubat 2017; 21:9:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resitaL*

Sen benim yazdigimi bidaha oku en iyisi.Ubisoft firmasini hicbir zaman savunmam ama oyun bukadar acimasiz elestiriyi haketmiyor.Begeni kisiye gore degisir.Sen tavlaya devam et.Ha bu arada motor falan ben bilmem kafa yormam o kadar oynar gecerim.Benim betada gorduklerim bana yetti..

Omuz açısıyla aim lag arasındaki farkı algılayamıyorsun, sana verilen cevapla söylediğin arasındaki alakayı kuramıyorsun ve kalkıp aimden şikayet edenlere beceriksiz diyorsun. Daha sana ne densin ki :) 1 ay sonra mutlu mesut oynarsın oyununu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

bu oyunun grafiklerinde bir sorunmu var?

proda oynuyorum ama grafiklere inanamadim. hele o acilistak helikopterin icinde muhabbet ederken. sanirsam bu nesilde gordugum en kotu grafiklerden biriydi...

Grafiklerde sorun yok böyle büyük bir haritaya böyle grafik yeterde artar bile.

İşte ubisoft bu ve bunun gibilerden yüz bulup 1 senede 25846 tane oyun çıkarıp önümüze kekmişiz gibi sunuyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.