Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
690
Cevap
11
Favori
29.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu oyuna 60 dolar verceginize gidin o parayi kizil haça bagislayin

Tamam sende buraya yazacagina git derslerine calis.

oo osmanli fanboy da gelmis,kizil hac diyince zoruna mi gitti?

Rahat ol kizil haca senden fazla yararim dokunmustur. Git sende biraz oku calis bos durma

benim sinavlar 18-19 martta, daha cok var calisirim.

Alumni yi sil o zaman her seyi o gerceklik dunyasinda yasiyorsan Mezun olunca yaz onu . Daha sinavlari bitmemis velede bak burda konusuyor yuru hadi yat hemen

google da arat cikar karsina tha alumni merak etme 51 kredim kaldi mezun olmal icin , temmuzda olacagim mezun

Hadi insallah kardesim oku da mezun ol. Bos beyinlerden olma 51 kredide burnun surter degisirsin ben umutluyum:) tez mez off son donemden bir once olur bu is . Tabi ne okudugunda onemli ama olsun soyle muhendislik falandir insallah :)

arap ve osmanli sevicilik okuyorum

Ikisini birden okuman guzelmis keza araplar pek osmanliyi sevmez hos osmanliyi pek seven yoktur ama taklit edeni coktur. Colombia university i oneririm osmanli tarihi okutulur amerikada koklu okuldur. Hala ogretirler ki bunca sene dunyaya hukmeden bir imparatorluktan ogrenilcek cok sey oldugunu bilirler. Neyse kardesim sana iyi calismalar kolay gelsin . Basarilar derslerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rahat ol kizil haca senden fazla yararim dokunmustur. Git sende biraz oku calis bos durma

Alumni yi sil o zaman her seyi o gerceklik dunyasinda yasiyorsan Mezun olunca yaz onu . Daha sinavlari bitmemis velede bak burda konusuyor yuru hadi yat hemen

google da arat cikar karsina tha alumni merak etme 51 kredim kaldi mezun olmal icin , temmuzda olacagim mezun

Hadi insallah kardesim oku da mezun ol. Bos beyinlerden olma 51 kredide burnun surter degisirsin ben umutluyum:) tez mez off son donemden bir once olur bu is . Tabi ne okudugunda onemli ama olsun soyle muhendislik falandir insallah :)

Ikisini birden okuman guzelmis keza araplar pek osmanliyi sevmez hos osmanliyi pek seven yoktur ama taklit edeni coktur. Colombia university i oneririm osmanli tarihi okutulur amerikada koklu okuldur. Hala ogretirler ki bunca sene dunyaya hukmeden bir imparatorluktan ogrenilcek cok sey oldugunu bilirler. Neyse kardesim sana iyi calismalar kolay gelsin . Basarilar derslerinde

Turkiyedeki osmanli sevicilerin cogu arap seviciligi de yapiyor,o yuzden oyle yazdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turkiyedeki osmanli sevicilerin cogu arap seviciligi de yapiyor,o yuzden oyle yazdim.

Genelleme yapmak en buyuk yapilan yanlistir bizim toplumumuzun. Onu astigimiz gun arap zihniyetinden cikariz.

• O kadar indirdim ama oynayamadım kapalı betayı bide üstüne şimdi 21 gb güncelleme gelmiş neyin güncellemesi ise bu boyutta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

O kadar indirdim ama oynayamadım kapalı betayı bide üstüne şimdi 21 gb güncelleme gelmiş neyin güncellemesi ise bu boyutta.

23-27 Şubat arası açık betasi var onun için güncelleme geldi kapalı beta ya yani 23 şubatta oynamaya basliyacaz 27 şubata kadar

• Arkadaşlar bırakın da oyundan bilgi alalım favorilere ekledim konuyu yeni birşey var diye giriyorum oyun ile alakasız tuhaf yorumlar var

Her forum mu böyle olur arkadaş bu konuları niye açıyorlar anlamıyorum

Oyunu beğenmiyorsan yorumunu yaz şu sebeplerden dolayı hoşuma gitmedi veya hoşuma gitti oyun yani herkes oyunu beğenmek zorunda değil

Bu oyuna vereceğin parayi şuraya ver

Ben bu oyunu çıktığı ilk gün alacağım oyun bana zevk veriyorsa neden almayım

Sanki oyundan biz para kazanıyoruz ben zevkime bakarım yorumlara bakarak da oyun almam

Division çoğu kişi beğenmedi yorumlara bakarak almasaydim çok zevkli bir oyunu kaçırmış olacaktım

Yorum yapılır ama oyun hakkında yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 21 Şubat 2017; 0:18:42 >
  • quote:

O kadar indirdim ama oynayamadım kapalı betayı bide üstüne şimdi 21 gb güncelleme gelmiş neyin güncellemesi ise bu boyutta.

Haha ayni sey bana oldu indirdim yurtdisina cikmam gerekti. Geldigim gun sondu girdim bir heyecanla 5 dkka sonra kapandi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

23-27 Şubat arası açık betasi var onun için güncelleme geldi kapalı beta ya yani 23 şubatta oynamaya basliyacaz 27 şubata kadar

Bi 21 daha indirmek gözüm almadı 3 gün için akk de var zaten.

• Kapalı betada oyunun suyunu cıkardık acık betayı bekledim sonra 21 gb güncellemeyi görünce iptal ettim oyunuda sildim...şahsi kanaatim indirime girdiğinde alınabilir bir oyun benim için..

• Şuan pcdde preloadı açılmış ama ps4 kütüphaneden indiremiyoruz. Başka bu problemi yaşayan var mı?
  • Oyun sessiz sessiz geliyor resmen pvp moduda cikinca super olacak

• Beta saat kacta aciliyor?

Edit oyuna girdim geri sayim cikti 16 saat var mis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 22 Şubat 2017; 21:3:25 >
  • quote:

Oyun sessiz sessiz geliyor resmen pvp moduda cikinca super olacak

Pvp modu ne zaman gelecek mis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

quote:

Oyun sessiz sessiz geliyor resmen pvp moduda cikinca super olacak

Pvp modu ne zaman gelecek mis?

Kesin gelecek aciklama olarak var ama ne zaman bilmiyorum oyun ciktiktan sonra dlc gibi gelebilirmis

• arkadaşlar 25 gb indirilirimi içerik nasıl boşuna gitmesin kota
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

arkadaşlar 25 gb indirilirimi içerik nasıl boşuna gitmesin kota

Indirilir bence hele coop oynyacaksan arkadasinla guzel olur

• Open beta açildi. Beraber oynamak isteyenler ekleyebilirler
    Psn: Atakangke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem sony hem ms beta serverları gitmiş, ulan ubi bir kerede şaşırt bizide tüm oyunlarını sorunsuz oynayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok oynama firsati yakalayamadim ama aim sistemi biraz kotu geldi. Cover alip saga sola yatma olsaydi daha guzel hide and sneak ilerleme firsatimiz olurdu bazi adamlari gormek icin kabak gibi cikmamiz gerekiyor.

Onun disinda araba vs far cry gibi . Haritada biraz dag tepe fsr cry 4 e benziyor.

Gorevlerde de tekrar gibi gelmesi olasi. Divisiona cok benziyor. Keske aim sisteminide r6 den alsalarmis daha hos olurdu:)

• oyunu indirdim oynayalı 30 dk olmadı falan aslında ubisoftun konsepti çok güzel yaptığı oyunların piyasada alternatifi yok mesela bi crew alternatifi ancak horizon ya da siege division bu oyunları beğenmezsen başka alternatifi yok fakat ne yazıkki ubisoft birtürlü beceremeiyor bu işi şeytanın bacağını bir türlü kıramıyor her oyunda oyunu baltalamaya yetecek şeyler oluyor.Bu oyun için şahsi kanaatım beta da grafikleri çok yetersiz.Ben grafikleri dert eden biri değilim aradığım en son kritderdir ama grafiğe önem verecek arkadaşlar için söyliyim şu betadaki haliyle çok rahat ps3 oyunu olurmuş oyun.
    -Oyunun kendine gelirsek şu drone la bütün haritayı gezmek oynanabilirliği öldürüp bitiriyor resmen.Bütün haritayı gez adamların yerlerini öğren hepsini tara geç ister ister az bişeylerin arkasına saklan gizli gizli öldür.Çok kolay oluyor böyle ben beğenmiyorum şahsen.Stealth actian bu olmamalı.
    -Araç kontrolleri fena değil birkaç fizik hatası var mesela 94 model ısuzu minibus lamborghini aventador gibi yol turuyor, toprak yollarda hızlı giderken aracın kontrolünü kaybetmek falan yok.
    -Nişan alınca ironsight olarak nişan alma çok kullanışsız kalıyor omuz üstüne değiştirme var ama bu haliyle hiç olmasaymış daha iyiymiş ironsight.
    Ben uzun zamandır takip ediyorum oyunu ve şu ara andromeda dan başka oyun almayı düşünmediğim için büyük ihtimalle çıkınca alıcam ancak tek korkum oynanabilirlik.Oyunun haritasi yeterince büyük özelleştirmelerde çok fazla ama bitirildikten sonra silinip satılan bir oyun olacakmı yoksa level sistemiyle vs bizi bittikten sonrada tekrar oynama itecek bi level sistemi vs olacakmı o önemli benim için.Mesela yukarda pvp lerden bahsetmişler pvp şu oyuna çok mükemmel olurmuş yapsalarmış 4v4 hem bilgisayar karşı hem herçek oyunculara karşı taraf seçip oynamak oynama süresini 2 kat artırırdı bence.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.