Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
11
Favori
29.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen eklemeyi unutmuşum bende aimde biraz deadzone var hernekadar menudeki ayarlarda deadzone none de sede deadzone var baya bi.
  • Ya bu nasil bir copluk boyle oynadiktan sonra odev yapmaya gittim otomatik olarak. Biyiklarim filan terledi. Bu kadar ergenini oynamamistim helal olsun ubi eksiksiz bir amerikan bebesi oyunu yapmissiniz. Tebrikler. Su canina yandigim konsoluna bir operation flashpoint bir arma gelmeyecek heralde ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Şubat 2017; 21:54:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pvp modu gelirse çok basit şekilde zorlama olarak gelir. Hiç Ümitlenmeyin. Bu oyun Coop hikaye sadece. Alacak arkadaşlar ilk ayda kenara atacak. Sonu Dying Light gibi tek sarmayan ama arkadaşla arada girilen oyun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ya bu nasil bir copluk boyle oynadiktan sonra odev yapmaya gittim otomatik olarak. Biyiklarim filan terledi. Bu kadar ergenini oynamamistim helal olsun ubi eksiksiz bir amerikan bebesi oyunu yapmissiniz. Tebrikler. Su canina yandigim konsoluna bir operation flashpoint bir arma gelmeyecek heralde ya.

pcden hala arma ve operation flashpoint serilerini ara ara oyanarım, gecen nesilde konsollara operation flashpoint gelmişti. Bu nesile de arma zor fakat squad, of veya rising storm felan gelse iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Ya bu nasil bir copluk boyle oynadiktan sonra odev yapmaya gittim otomatik olarak. Biyiklarim filan terledi. Bu kadar ergenini oynamamistim helal olsun ubi eksiksiz bir amerikan bebesi oyunu yapmissiniz. Tebrikler. Su canina yandigim konsoluna bir operation flashpoint bir arma gelmeyecek heralde ya.

pcden hala arma ve operation flashpoint serilerini ara ara oyanarım, gecen nesilde konsollara operation flashpoint gelmişti. Bu nesile de arma zor fakat squad, of veya rising storm felan gelse iyi olurdu.

Rising storm gelse pc den daha çok tutar bence şimdilik insurgency le idare edicez anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

quote:

quote:

Rising storm gelse pc den daha çok tutar bence şimdilik insurgency le idare edicez anlaşılan

sandstorm un konusunu öğrendikten sonra almaktan vazgeçtim.

• Oyunu çok beğensemde asla ubisofta güven olmaz pvp gelse bile oynanmaz adamlar serverleri düzeltemiyor daha nasıl pvp sunacaklar ki , sabahtan beri girmiyor oyuna serverler çökmüş saçma sapan iş gitti kota

• Saat 14 gibi beta açıldığı gibi girdim, serverlar sağlamdı. Saat 17'ye kadar oynadım. Akşam 20'den sonra 21'e kadar yine oynadım server sağlamdı. 23'ten beri deniyorum ama girilmiyor. Server olayı çözülür problem etmemek gerek. The Crew'de de aynısı olmuştu.

3 saat civarı oynadım. Alır mıyım, alırım. Ama takasla kutulu alırım. Dijital alınıp tutulacak oyun değil.

Eski Ghost Recon'ları oynamıştım. Fena gelmedi. Açık dünya güzel görünüyor. Grafikler (4K/HDR) biraz daha iyi olabilirmiş. Araç kullanması Watch Dogs 2'den sonra baya güzel geldi ama yeterli değil. Vuruş hissiyatı WD2 'den güzel ama Mafia 3 'ten kötü. Harita The Crew ile kıyaslanabilir. Far Cry 4'ten büyük. Primal oynamadım onu bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 23 Şubat 2017; 23:47:1 >
  • Ben kesin alirim fakat coop cok daha zevkli olur

• Oyunda closed betadan farklı yeni şeyler var mı ?
  • Drone kaldır, drone indir... Doğa manzaralı Watch Dogs olmuş
  • Klasik "Ubisoft Yavanlığı"

Her oyununda olduğu gibi bunda da mevcut, birsüre sonra sıkıyor bana da karlı değil de ormanlı Division gibi geldi mesela
  • Bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim doğrusu.Oyun felaket derecede kötü.

• quote:

oyunu indirdim oynayalı 30 dk olmadı falan aslında ubisoftun konsepti çok güzel yaptığı oyunların piyasada alternatifi yok mesela bi crew alternatifi ancak horizon ya da siege division bu oyunları beğenmezsen başka alternatifi yok fakat ne yazıkki ubisoft birtürlü beceremeiyor bu işi şeytanın bacağını bir türlü kıramıyor her oyunda oyunu baltalamaya yetecek şeyler oluyor.Bu oyun için şahsi kanaatım beta da grafikleri çok yetersiz.Ben grafikleri dert eden biri değilim aradığım en son kritderdir ama grafiğe önem verecek arkadaşlar için söyliyim şu betadaki haliyle çok rahat ps3 oyunu olurmuş oyun.
    -Oyunun kendine gelirsek şu drone la bütün haritayı gezmek oynanabilirliği öldürüp bitiriyor resmen.Bütün haritayı gez adamların yerlerini öğren hepsini tara geç ister ister az bişeylerin arkasına saklan gizli gizli öldür.Çok kolay oluyor böyle ben beğenmiyorum şahsen.Stealth actian bu olmamalı.
    -Araç kontrolleri fena değil birkaç fizik hatası var mesela 94 model ısuzu minibus lamborghini aventador gibi yol turuyor, toprak yollarda hızlı giderken aracın kontrolünü kaybetmek falan yok.
    -Nişan alınca ironsight olarak nişan alma çok kullanışsız kalıyor omuz üstüne değiştirme var ama bu haliyle hiç olmasaymış daha iyiymiş ironsight.
    Ben uzun zamandır takip ediyorum oyunu ve şu ara andromeda dan başka oyun almayı düşünmediğim için büyük ihtimalle çıkınca alıcam ancak tek korkum oynanabilirlik.Oyunun haritasi yeterince büyük özelleştirmelerde çok fazla ama bitirildikten sonra silinip satılan bir oyun olacakmı yoksa level sistemiyle vs bizi bittikten sonrada tekrar oynama itecek bi level sistemi vs olacakmı o önemli benim için.Mesela yukarda pvp lerden bahsetmişler pvp şu oyuna çok mükemmel olurmuş yapsalarmış 4v4 hem bilgisayar karşı hem herçek oyunculara karşı taraf seçip oynamak oynama süresini 2 kat artırırdı bence.

Pvp kesin geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

oyunu indirdim oynayalı 30 dk olmadı falan aslında ubisoftun konsepti çok güzel yaptığı oyunların piyasada alternatifi yok mesela bi crew alternatifi ancak horizon ya da siege division bu oyunları beğenmezsen başka alternatifi yok fakat ne yazıkki ubisoft birtürlü beceremeiyor bu işi şeytanın bacağını bir türlü kıramıyor her oyunda oyunu baltalamaya yetecek şeyler oluyor.Bu oyun için şahsi kanaatım beta da grafikleri çok yetersiz.Ben grafikleri dert eden biri değilim aradığım en son kritderdir ama grafiğe önem verecek arkadaşlar için söyliyim şu betadaki haliyle çok rahat ps3 oyunu olurmuş oyun.
    -Oyunun kendine gelirsek şu drone la bütün haritayı gezmek oynanabilirliği öldürüp bitiriyor resmen.Bütün haritayı gez adamların yerlerini öğren hepsini tara geç ister ister az bişeylerin arkasına saklan gizli gizli öldür.Çok kolay oluyor böyle ben beğenmiyorum şahsen.Stealth actian bu olmamalı.
    -Araç kontrolleri fena değil birkaç fizik hatası var mesela 94 model ısuzu minibus lamborghini aventador gibi yol turuyor, toprak yollarda hızlı giderken aracın kontrolünü kaybetmek falan yok.
    -Nişan alınca ironsight olarak nişan alma çok kullanışsız kalıyor omuz üstüne değiştirme var ama bu haliyle hiç olmasaymış daha iyiymiş ironsight.
    Ben uzun zamandır takip ediyorum oyunu ve şu ara andromeda dan başka oyun almayı düşünmediğim için büyük ihtimalle çıkınca alıcam ancak tek korkum oynanabilirlik.Oyunun haritasi yeterince büyük özelleştirmelerde çok fazla ama bitirildikten sonra silinip satılan bir oyun olacakmı yoksa level sistemiyle vs bizi bittikten sonrada tekrar oynama itecek bi level sistemi vs olacakmı o önemli benim için.Mesela yukarda pvp lerden bahsetmişler pvp şu oyuna çok mükemmel olurmuş yapsalarmış 4v4 hem bilgisayar karşı hem herçek oyunculara karşı taraf seçip oynamak oynama süresini 2 kat artırırdı bence.

Pvp kesin geliyor.

pvp kesin gelmeyecek 1 ay kalmış oyunun çıkışına ubiden pvp açıklaması yok, oyunun ini. dosyasında "pvpplaytime" yazıyor diye ortalıgı yaygaraya çevirdiniz youtube saçma sapan "pvp leaked ?" videoları ile dolu

• Division çıktığında da dlc ile pvp gelecek demişlerdi. Bir umut aylarca bekledik sıkıldık bıraktık aradan neredeyse yıl geçti son dlc ile oyuna pekte beklentileri karşılamayacak şekilde pvp eklediler. Bence bu oyun içinde pvp bekleyen arkadaşlar divisionu emsal alabilirler.
  • oyunu almayı düşünyordum ki, son oynanış videosu beni oyunu almaktan vazgeçirdi.

Saçma sapan dinamikler, önüne gelip sana ateş etmeyen düşmanlar, çok traş bir oyun olmuş kimse kusura bakmasın :(
  • Oyunu 2 gundur oynuyorum.division underground dlc sine kadar oynamis biri olarak yorumumu yapayim.

Oncelikle dusunce guzel,uygulama kotu.uygulamadan kastim araclarin cok cabuk hasar alip patlamasi 20 adet smg mermisiyle 1 kamyonu patlatabiliyorsunuz ama kamyonetin ustundeki minigun ile bir otomobili zor patlatiyorsunuz :) .silah cesidi bol.gordugum bir silahi bi daha gormuyorum oyunda.silah tepkimesi idare eder.binalara girerken siper alip iceriye bakmak fps modda cok zor oyuzden sik sik tps moda gecmeniz gerekiyor.skill sistemi iyi.yapay zeka idare eder helikopterler cok dayaniksiz 2 sniper mermisiyle patliyor.ama kalkan isareti olan bosslar 2 sniper atisiyla olmuyor :)) oynarken eglendim.ozellikle yabancilarla oynadigimda oyun tam bir komedi.daha dogrusu anlasamadiginiz insanlarla oynayinca oyunun suyu cikiyor.cevre efektleri guzel.ucakla haritayi gez gez bitmiyor.arac kullanimini begendim.ama hasar efekti kotu.ufacik biseyde on taraf gidiyo.crew oynadigim icin alistim bunada ziyani yok.

Division ile cok fazla benzer noktalari var.tps kamera acisi nisangahlar silah tepkisi.yapay zeka.dusman seviye gostergesi.yapay zeka smg ile sizi gozu kapali vurabilir uzak mesafeden :)).division gibi olmek bilmeyen dusmanlar yok tabi.1 veya 2 mermide oluyolar kafadan tek yiyo herkes.o acidan iyi.gorevler guzel.kaynak toplamak icin side missionlar var.bu kaynaklarla skill aciyosunuz.silah modifikasyonu guzel.rebel yani isyanci skilleri guzel zorda kaldiginda cagiriyosun elemanlari mevzuya olmadi mortar destegi istiyosun.arac istiyosun falan.

Kisaca ben bu tur oyunlari seven biriyim.oyun yoklukta gider seviyesinde bir oyun fiyati 329 tl etmez.indirimdeyken alinabilir.4 kisi gercek arkadaslarinizla zevkle oynayabilirsiniz.oyle bodoslama giren vasat oyuncu arklarla oynarsaniz ya gamepadi yada arkadasinizin kalbini kirarsiniz.cunku bazi gorevler iskence gibi.yazilacak bir suru sey var aslinda.sorun cevaplayayim.

Beraber oynayip denemek isteyenler eklesin bir operasyon yapalim ;)

Psn : ozcankeklik-90

• quote:

quote:

quote:

Pvp kesin geliyor.

pvp kesin gelmeyecek 1 ay kalmış oyunun çıkışına ubiden pvp açıklaması yok, oyunun ini. dosyasında "pvpplaytime" yazıyor diye ortalıgı yaygaraya çevirdiniz youtube saçma sapan "pvp leaked ?" videoları ile dolu

Ya sen bir arastir istersen bir suru oyun sitesinde yaziyor pvp gelecek kesin . Sadece oyun cikinca degil oyun ciktiktan sonra herkes yaziyor reddit te fln bir sen biliyorsun dimi playtime yazdi diye gelmezmis yuru git hadi ya

Long before the launch of the game’s betas, Ubisoft already announced that PvP was going to be a part of Ghost Recon Wildlands. However, we’re only a few days away from the game’s launch, but we’ve yet to see the anticipated feature. In fact, Ubisoft has yet to reveal the PvP in any form whatsoever.

http://www.thebitbag.com/ghost-recon-wildlands-pvp/228330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomans1453 -- 24 Şubat 2017; 14:35:8 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pvp kesin geliyor.

Ya sen bir arastir istersen bir suru oyun sitesinde yaziyor pvp gelecek kesin . Sadece oyun cikinca degil oyun ciktiktan sonra herkes yaziyor reddit te fln bir sen biliyorsun dimi playtime yazdi diye gelmezmis yuru git hadi ya

Long before the launch of the game’s betas, Ubisoft already announced that PvP was going to be a part of Ghost Recon Wildlands. However, we’re only a few days away from the game’s launch, but we’ve yet to see the anticipated feature. In fact, Ubisoft has yet to reveal the PvP in any form whatsoever.

http://www.thebitbag.com/ghost-recon-wildlands-pvp/228330

referans "birsürü oyun sitesi" mi ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.