Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS (PS4 ANA KONU) ★ ÇIKTI ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
11
Favori
29.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Az önce tekrar girdim oyuna ve ben hakkaten adam vuramıyorum aim siteminden dolayı. Keşke şunu ne bileyim en azından watchdogs veya divisiondan örnekleyerek yapsalarmış. Divisionın o tam keskin olmayan aim yapısı bundan kullanışlı maalesef.

Benim tv min ayarlarından mı bilmem, gece görevlerinde ortalık simsiyah oluyor. Hiç birşey görünmeyecek derecede siyah oluyor. Night vision var ama bu kadar siyahlık yaşıyor musunuz sizler de? Oyun onu mu amaçlamış?
  • Division oyununun dağlarda geçeni gibi olmuş akşam bende denedim tamam coop keyifli olurda ne kadar uzun soluklu olur ?? Acıkcası hayatta önsipariş vermem alsam bile indirme girince alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat otesi. Kontroller,grafikler,mekanikler her sey berbat. Just cause 1 bu oyundan daha iyi. 5 dakika dayanabildim. İndirdigim 20 gb a aciyorum..

• Beta keyi nereden ediniliyor?
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Bizde tüm forum sana acıyoruz ne harika oyun zevkin varmış diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çöp belki %80 indirim gelirse alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bizde tüm forum sana acıyoruz ne harika oyun zevkin varmış diye.

Konusmus olmak icin konusmayalim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Berbat otesi. Kontroller,grafikler,mekanikler her sey berbat. Just cause 1 bu oyundan daha iyi. 5 dakika dayanabildim. İndirdigim 20 gb a aciyorum..

Sizin gibi 5dk da oynayıp bu nasıl oyun olmuş dedim araba sürmesi silahla nişan alması çok zordu o anda bıraksam aynı sizin gibi yorum yapardım biraz daha oynayınca alışıyorsun devam ettim oynamaya çok zevkliydi

Grafiklerin neresi kötü çözemedim ne olması lazımdı bunu ubisoft olduğu için söylüyorsun sanırım

Takim oyunu ve taktik gerektiren bir oyun direk dalıp görevi yapmakta zorluk çekiyorsun iyi bir plan ve takım oyunu ile daha iyi sonuç alınıyor

Bu tarzda ps4 de online oyun yokki en azından değişiklik oluyor böyle oyunlar

Birde bu oyun genellikle online odaklı olduğu için güncelleme ile sürekli değişik operasyonlar yüklerler

Oyunu 5dk değilde 2-3 saat oynamakta yarar var

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Berbat otesi. Kontroller,grafikler,mekanikler her sey berbat. Just cause 1 bu oyundan daha iyi. 5 dakika dayanabildim. İndirdigim 20 gb a aciyorum..

Sizin gibi 5dk da oynayıp bu nasıl oyun olmuş dedim araba sürmesi silahla nişan alması çok zordu o anda bıraksam aynı sizin gibi yorum yapardım biraz daha oynayınca alışıyorsun devam ettim oynamaya çok zevkliydi

Grafiklerin neresi kötü çözemedim ne olması lazımdı bunu ubisoft olduğu için söylüyorsun sanırım

Takim oyunu ve taktik gerektiren bir oyun direk dalıp görevi yapmakta zorluk çekiyorsun iyi bir plan ve takım oyunu ile daha iyi sonuç alınıyor

Bu tarzda ps4 de online oyun yokki en azından değişiklik oluyor böyle oyunlar

Birde bu oyun genellikle online odaklı olduğu için güncelleme ile sürekli değişik operasyonlar yüklerler

Oyunu 5dk değilde 2-3 saat oynamakta yarar var

20 gb imi harcadigim icin tekrar dusundum ve oyuna bir sans daha verip tekrar oyuna girdim. 2 saattir oynuyorum oyunu ama fikrim hala degismedi. Cop. Bana gore tabi. Oyunu oynayip begenenlere tabiki lafim yok. Gidip de niye begeniyorsunuz deme gibi bir hakkim yok. Sadece oyun bana gore cop. Grafikler ve oynanis gercekten berbat. Ps4'e ps2 kalitesinde oyun yapmislar. Grafikleri gectim oynanis da cok kotu. Herkes kararini belirtmekte ozgur bunlar da benim goruslerim.

• bu oyunun grafiklerinde bir sorunmu var?

proda oynuyorum ama grafiklere inanamadim. hele o acilistak helikopterin icinde muhabbet ederken. sanirsam bu nesilde gordugum en kotu grafiklerden biriydi...
  • Division bana daha güzel geldi ya ben alışamadım oyuna biraz da sıkıcı çatışmalar falan alışamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

bu oyunun grafiklerinde bir sorunmu var?

proda oynuyorum ama grafiklere inanamadim. hele o acilistak helikopterin icinde muhabbet ederken. sanirsam bu nesilde gordugum en kotu grafiklerden biriydi...

Grafiklerde sorun yok böyle büyük bir haritaya böyle grafik yeterde artar bile.

• Vuruş hissi çok kötü

Grafikler ps3 seviyesinde

Sürüş dinamikleri klasik ubisoft kalitesizliğinde

Oyun şu haliyle kesinlikle alınmaz

• quote:

quote:

grafiklerin kotu oldugunu kabul ediyorsunuz yani?

bu mesajinizdan ben bunu anliyorum.
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    Hayır etmiyorum beni yeterınce tatmin etti beğenmeyen GTX 1080 ile PC de oynasın.

• quote:

Hayır etmiyorum beni yeterınce tatmin etti beğenmeyen GTX 1080 ile PC de oynasın.

tamam iste, sizi tatmin etti, yani sizce grafiklerde sorun yok...

ama genel icin ayni sey soz konusu degil sanki, grafiklere cok elestiri var. bariz bir sekilde ps3 ayarindalar..

oynanis iyi olabilir, fikirde iyi olabiliri ama grafiklerde sikinti var gibi...
  • quote:

quote:

quote:

@Pinky_Demon trollü oyunu xbox çöpünde oynuyor bu yüzden gözleri bozulmuş.. çöpbox da alışılagelmişin dışında grafikle ilk defa oyun oynadıgı için kendisine çok güzel geliyor.

Pembemsi şeytan 10 yaşında annesi ona aynştayn diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

quote:

quote:

@Pinky_Demon trollü oyunu xbox çöpünde oynuyor bu yüzden gözleri bozulmuş.. çöpbox da alışılagelmişin dışında grafikle ilk defa oyun oynadıgı için kendisine çok güzel geliyor.

Pembemsi şeytan 10 yaşında annesi ona aynştayn diyor

• Bariz bir şekilde downgrade yemiş hemde öyle böyle degil e3 ile uzaktan yakından alakası yok...

• Kod olan varmi arkadaslar ps4 icin
    2 kisi icin :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.