ilki de güzeldi 2.si de güzeldir eminim.Oyunu oynamak sabır ister.Ama alıştıktan sonra da bırakamıyor insan.2. oyun çıktı ama crack falan yok bu kötü olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Budfox
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
Steam Store'da aratın Tom Clancy's HAWX 2 diye. Oyun çıktı da parasını hak etmiyo. 50$ istiyolar resmen.
Nereden biliyorsun parasını haketmediğini..?? Yada nereden biliyorsun kötü olduğunu..??
hahah. Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. 50$ ı hak eden oyunlar bellidir. HAWX hiç bi şekilde 50$ etmez. Yani Türkiye'de diyorum. Kaplamalar falan zaten belliydi ilk oyunda. Ubisoftun çok çok çalışacağını zannetmiyorum üstünde. Zaten multiplayer çok çok iyi olsa şimdiye kadar haberim olurdu bi şekilde bende alırdım.
Uygun fiyattan yapsalar orjinal alınır aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Uygun fiyattan yapsalar orjinal alınır aslında.
Bu oyuna 30$ en makul fiyat bence. Fakat Ubisoft'un her oyunu 50$ dan satışa çıkıyo. Yapcak bişey yok 3-4 ay bekleriz olmadı orjinal alırız.
oyun bittirdim 1 ci oyundaki
zevki bulamadım online için oyun aldım sunucuya baglanırken bu hata alması hawx 1 ilegal oynadım hiç oyuna girmeme gibi bir sorun görmedim hawx2 orjınal aldım 8 mbit internet var 2 sefer online oynaya bildim yazıklar olsun verdiğim paraya 20 tl den fazla etmez bir oyun
ucak oyunu oyanayanlar bilir (f22 lighting 3 denen 1998 yılındaki grafikler ile yapılmış bir oyun 33k modem ile 128 kişi oynadık )
Oyun zevki nası hocam? Yakıt olayı var mı ? Efendim havada mı doğuyoruz yoksa kaldırış bizden mi
single player oynarken 2 sefer cıktı havada ikmal olayı
assain creed brothwood ile ilaç cıkıncaya kadar bekleyin
Aman ilaç deme şikayet ediyolar
hocam ilaç milaç demeyin uyarı yedim ki ortada bişi yoktu doktor yok ilaç olsun dedim uyarı yedim böyle cahilce bişi olamaz ya rakı biraz alkol şırınga falan :D
a10 thunderbird2
oyun içi fragmanda gördüm ona kandım hawx 1 de 4 sefer görevde onu seçmişimdir. birde multi ile ilk oyunda adam öldürünce sayaç gibi birsey vardı bunda göremedim.
bulgar yada macarlar tarafından yapılırsa oyun böyle olur.
montreal stüdyo niye vermedilerki oyunun yapımını.
An itibariye Steam indirime girdi. Ubisoftun tüm oyunları %25 indirimde. Eğer işe yarar bi oyun yapsalardı alcaktım sabah ama cık
Oyun çıktı mı çıkmadı mı
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
Oyun çıktı mı çıkmadı mı
çıktı ama oynayanlar çok kötü diyor
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
Oyun çıktı mı çıkmadı mı
Çıkalı çok oldu, fakat neyse işte
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
quote: