Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
50.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

sayılsalı tutturan olursa haber versin

çeyrek aldık bekliyoruz
  • Gençler olmadı kitleyelim konuyu kirlilik yapıyo Lan steam az indirim yapsaydın çakıcaktık oyunu işte be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Gençler olmadı kitleyelim konuyu kirlilik yapıyo Lan steam az indirim yapsaydın çakıcaktık oyunu işte be.

oyunu alan bazı kişilerde multi oynarken server hatası veriyormuş alacaksanız bunu araştırın derimayrıca ilk oyun ile hemen hemen aynıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Gençler olmadı kitleyelim konuyu kirlilik yapıyo Lan steam az indirim yapsaydın çakıcaktık oyunu işte be.

oyunu alan bazı kişilerde multi oynarken server hatası veriyormuş alacaksanız bunu araştırın derimayrıca ilk oyun ile hemen hemen aynıymış

Alacak olanlar düşünür iyice

• beyler oyundan iki ss atsanızda nası birşeymiş oyun görsek ona göre gandiri yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

beyler oyundan iki ss atsanızda nası birşeymiş oyun görsek ona göre gandiri yapsak

yapamazsın gandiri...yapsan da oynayamazsın....

yaktın bizi ubisoft...
  • what is gandİRİ :D ne anlama geliyo ben anlamadım
  • Uyarılar gelecek demedi deme İbrahim
    bkn: sütten ağzı yanan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Uyarılar gelecek demedi deme İbrahim
    bkn: sütten ağzı yanan...

Uyarılık bi durum yok. Fakat yöneticilerimiz çok sağlam uyarı atıyolar. Forum kuralları açık arkadaş. Korsan paylaşım yapana uyarı verilir diyolar. Oyunun korsanı çıksa da paylaşım yapsak neyse anlarım orasını. Fakat paylaşım falan yaptığımız yok. Hani o bahsettiğimiz şey çıksa da oturup paylaşcak değiliz. Ayrıca COD bölümünde olsun, BC2 olsun, TF2 olsun binlerce link var korsan oyuncular için. Yani kasti yapılan şeyler var bence ortada. Kaldı ki forumun Knight Online bölümünde KOXP satışları olduğunu da geçmişten hatırlatırım.

Hoş bu mesajımda silinir birazdan, uyarı puanı alırım, ban yerim ama susturamazlar beni Yani bi ceza sistemi varsa hepten uygulansın. Ben de orjinal BC2 var, BC2 platformunda korsancıları görüyorum şahsen. Ama şikayet etmiyorum onları çünkü alacak durumu olmayanlar var. Orası silinmiyosa burası bence hiç silinemez çünkü paylaşım yapmıyoruz altını çiziyorum.

• Bu oyunu oynayan bir allahın kulu yok herhalde Türkiye de..Türkiyenin en bilinen platformu olan donanımhaber de kimse ne bir screen atıp ne bir soru sormuyorsa kimse oynamıyor demektir..

• orjinal almak gerekiyor ondandır. yoksa dolardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

orjinal almak gerekiyor ondandır. yoksa dolardı.

aynen herkez aslında 4 gözle doktor bekliyor

•  Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Tom Clancy's H.A.W.X. 2
     Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Tom Clancy's H.A.W.X. 2
     Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Tom Clancy's H.A.W.X. 2

• ss Attıqına qore Oyun cıktı Ama ben *amunda Göremedim :S
  • Oyunun hakkettiği ilgiyi görememe nedeni korsanı olmaması.

Oyun Pc'de var fakat hawx2 nasıl yaptı bilmiyorum ama korsan olayını halletmiş korsancı arkadaşlar boşuna aramasın.

Hawx'ın ilk oyununuda sevmiştim oldukça zevkliydi.İkinci oyun daha da güzel olmuş eğlence arıyorsanız ve gerçekcilik pek önemli değilsi oyun budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [LL]

ss Attıqına qore Oyun cıktı Ama ben *amunda Göremedim :S

ss orjinal oyundan dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunun hakkettiği ilgiyi görememe nedeni korsanı olmaması.

Oyun Pc'de var fakat hawx2 nasıl yaptı bilmiyorum ama korsan olayını halletmiş korsancı arkadaşlar boşuna aramasın.

Hawx'ın ilk oyununuda sevmiştim oldukça zevkliydi.İkinci oyun daha da güzel olmuş eğlence arıyorsanız ve gerçekcilik pek önemli değilsi oyun budur.

Dostum ilki çok zevkli idi..Gerçekçilik arayacam dersen bu gibi oyunlarda çoğu kişi sıkılır bırakır..Hepimiz az çok araba sürebiliriz yarış oyunları gerçekçi olsun ama burada uçak kullanabilen kişi sayısı bir elin parmağını geçmez..O yüzden uçak oyunlarında gerçekçilik ok ama esas iş birazda eğlence olmalı..Ki bence ilk oyunda bunun dengesi çok güzel kurulmuş idi..
    İkinci oyunda yerden kalkma ile gece sürüşü gece görüş bombalama falan da eklenmiş sanırım oldukça etkileyici videolar izledim bununla ilgili..Moda sokuyor insanı yane.. Grafiklerde de derinlik daha fazla eklendiği gibi gerçeğe daha yakın sanırım artık..

Mali dengeyi kurduğum an alacağım ilk oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 29 Aralık 2010; 21:42:01 >

• AC2 kırıldıysa bu da kırılacaktır. Tekrar söylüyorum bu oyun 50$ filan etmez bu buglarla.
  • Tom Clancy's H.A.W.X. 2 tam savas sımulasyonu bır oyunudur cok merakla bekledıgım bır oyundur..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.