Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
50.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hawx i büyük zevkile oynamıştım hawx 2 gittigidiyorda 29 tl ye düşmüş almaya değermi arkadaşlar ?
    oynayanların yorumları nelerdir özellikle gece görevlerini merak ediyorum

kandili pkk lıları bombalar gibi zevk verir ya :D
  • Orjinal Retail Key aldım ama oyun bulamıyorum. İndirebileceğm bir link var mı?
  • Geçen bayram İstanbul'a gittiğim zaman bir alışveriş merkezinde 10 TL ' ye görmüştüm 10 TL' ye oyun mu olur deyip geçmiştim pişman mı oldum bilemiyorum artık yorumlar pek iç açıcı değil gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Wrathchild*

Geçen bayram İstanbul'a gittiğim zaman bir alışveriş merkezinde 10 TL ' ye görmüştüm 10 TL' ye oyun mu olur deyip geçmiştim pişman mı oldum bilemiyorum artık yorumlar pek iç açıcı değil gibi

hawx dir o hawx 2 10 lira olması imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

Geçen bayram İstanbul'a gittiğim zaman bir alışveriş merkezinde 10 TL ' ye görmüştüm 10 TL' ye oyun mu olur deyip geçmiştim pişman mı oldum bilemiyorum artık yorumlar pek iç açıcı değil gibi

hawx dir o hawx 2 10 lira olması imkansız

Aynen ben en ucuza 35 e buldum
  • Karıştırmış da olabilirim ama mağazadan içeri girer girmez ortalıktaki sepetlerden birinde görmüştüm
  • quote:

Karıştırmış da olabilirim ama mağazadan içeri girer girmez ortalıktaki sepetlerden birinde görmüştüm

o seperlerde adamlar delta force satıyorlar 9.90 a
  • ilk oyunu beğenerek bitirmiştim.. şimdi sıra bunda mecbur orijinal alıcam... DX11 tesellation da var. benchmarkta gördüm zaten grafikler en yükske ayarlda şahane. SS koyarım bol bol izlenimlerimide aktarırım ama oyunu önce bulup almam lazım ha birde cd keyi buldu mzaten yakın zamanda alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Ekim 2011; 22:08:12 >
  • HAWX 2 PC sürümü dr.com.tr'de 16.99 TL. Bir günde tedarik ettiler, şu anda kargoda.

http://www.dr.com.tr/0000000327736,0000000349134/Eser/Yazilim/Oyun/Savas/Hawx-2-PC
  • yep bende aldım D&R dan gelince oynayacam merakla bekliyorum

• Xtreme512 nickim bu arkadaş listeisne ekleyin

oyundaki ayarlar en sonda artı olarak nv panelde ve inspectorden AA ve AF açılmış durumda. DX11 tesellation la dahada güzelleşmiş oyun ilk oyuna göre. ilk oyunu bitirdiyseniz ilk oyundan aldığınız zevki bundanda alacaksınız, özellikle yeni eklenen benzin alma yada konvoyları takip etme gibi şeyler oyuna renk katmış her zaman uçak uçurmuyoruz. genel olarak HAWX ın kalitesine yakışır bir oyun. unutmadan rahat oynamak istiyorsanız kesinlikle xbox360 game pad yada benzeri bir padle oynayın ;)

uPlay de baya güzelmiş HAWX 2 için bazı şeyleri açabiliyoruz burdan uçak skinleri ve ağır silahlar gibi 100 puanım var (juarez sağolsun :D) hepsinide açabilirm :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Ekim 2011; 23:59:48 >

• oyunu orjinal aldım kurdum bende ama açılmıo bi türlü yardım pls :((((
  • beyler online oynamak istedgmde baglantıda ''the game session is no longer available'' böyle bir sorun çıkıyor acaba bileniniz var mı ?
  • ben daha oyuna giremedim :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaniaR420

beyler online oynamak istedgmde baglantıda ''the game session is no longer available'' böyle bir sorun çıkıyor acaba bileniniz var mı ?

adı üstünde heralde sen girdiğin an kapanmıştır o oyun başka server de dene başka bir yere katıl..
  • Oyun güzelmiş.En hoşuma giden Uçaktan arabaları bombalamak oldu :) Yeni aldım keyi orjinal almak gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 18 Ekim 2011; 0:16:44 >
  • 15. bölümde sorun yaşayan varmı başka. waiting for other player diyor bekle bekle bişey olduğu yok
  • beyler ses sorunum var kesinlikle ses çıkmıyor nasıl düzeltebilriim
  • online oynayan var mı? 17 tl ye d&r de satılıyor orjinal 2.si alalım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

online oynayan var mı? 17 tl ye d&r de satılıyor orjinal 2.si alalım mı?

online dha açmadım ben presib oarak ilk oyunu bitirim sonr aonlinea geçrim. BF3 tede daha online açmadım msela
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.