Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
50.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

online oynayan var mı? 17 tl ye d&r de satılıyor orjinal 2.si alalım mı?

online dha açmadım ben presib oarak ilk oyunu bitirim sonr aonlinea geçrim. BF3 tede daha online açmadım msela

Arkadaşlar şimdiye kadar ilk orjinal oyun olan hawx 2 yi aldığımdan gururla bahsederim[sm=ok.gif

@X-Fİ

Dostum online oynayabiliyor musun oyunu??? multisi ölü dediler çok korkuyorum 25 tl verdim ya

• ben oynadım ; dün d.r dan 19.99 tlye aldım ;
    özellikle multiplayerda rafinerilerin olduğu bölümde ohaaaaaaaa diyesim geldi yahu ; adamlar birde yükseklik sınırı koymuşlar.
    Müslümanlarla oynadım ; o kadar rafinerilerin arasında manevra yapmak çok zor ;ancak (mouse +klavye ile) savaş uçağı joy seti alırsanız ( savaş uçakları eğitim pilotları bilir.) sorun kalmaz ;
    Türk hava kuvvetleri pilotlarına eğitim için tavsiye ederim ; kontroller ; yakıt alma olayları gerçekçi ve ilk zamanlarda zorlanırsınız ;
    similatöre bu oyunu yükleyip pilotlar eğitim alsın fena mı yani (özellikle multiplayer rafineri olan bölümü )

gpu ısısı maxsimum 61 dereceyi ; cpu kullanımı 58 dereceyi gördü ; gpuya oyun %100 yüklenmiyor ; yüklenseydi furmarktaki gibi 78 dereceleri görmüştük.

bu arada evin ısısı 19 derece civarları. (malum yine doğalgaza geçirdiler.birde az kullanan kişinin tarife birim fiyatı daha fazla olacak diye bir cinslik yapacaklarmış; fazla kullanırsan tarife fiyatı düşecekmiş.)

oyunda dikkatimi çeken şu oldu ; story moda başlamazsanız 1-2 görev geçmezseniz single player açılmıyor ; story mode da her görev bitirdiğinizde single player görevleri açılmaya devam ediyor.story modu bitirdiğinizde single playerdaki farklı görevleride bitirirsiniz. (20 tane vardır sanırım.)
    oyun bu haliyle ; (single player +story mode) kolay kolay hemen biteceğini sanmıyorum ; hile olayınıda bulamadım ; adamlar onu bile düşünmüş ;
    çünkü accountunuz sizin profiliniz oluyor ; sizin en son hangi bölümde kaldığınız ubi soft serverında kayıtlı oluyor ;

hile olayı şimdilik yaş ; oyunun orjinal serialini çalsanız bile kullanamazsınız ; çünkü serial account sahibinin pcsine endeksli oluyor.aynı anda başkasının seriali ile oyuna girerseniz account sahibi oyundayken (ubisoft kullanıcı hakları koruması) sahtekar oyundan atılıyor.

ve hemen sahtakarın pcsine kodu gömüyorlar. formattan başka seçeneğiniz olmaz ;yada yedekten geri döneceksiniz ; ama donanımınız kara listeye alındığı için başınıza bela olur ; ubisoft polise bildirebiliyor çünkü ;
    bazı şerefsizler keyloger kullanarak başkasının serialini çalmaya çalışıyor ; denemelerini önermem ; çünkü ALLAH ın mucizesi eseri yakalanıp hapse girerlerse şaşırmam.

tüm oyunlar ihş ALLAH bu şekilde yapılır ; ancak interneti olmayan kullanıcılar beni düşündürüyor.

not ; yanlız single playerda olsanız bile en ufak internet bağlantı kopukluğunda oyundan atılıyorsunuz ; sorun şu ki mesela ubisoft kapanırsa eğer bu oyunu insanlar nasıl oynayacak ?
    bunu düşünmemişler sanırım ; böyle bir durumda oyunun story mode ve single player bölümlerinin internet bağlantısı yokken çalışacak yamayı yapmaları lazım.
    yoksa bir ton tantana çıkarsa şaşırmazdım. yakında ubisoft böyle bir yama çıkartmak zorunda kalırsa hiç şaşırmam.
    yok eğer yamayı hackerlar çıkartırsa orjinal kullanıcı bile yamayı kullanırsa şaşırmam.
    bende dün crack var mı diye aradım . (oyunu orjinal almama rağmen.) malum Türkiyede internetin ne zaman gideceği belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 29 Kasım 2011; 14:19:45 >

• Arkadşlar bu oyunu multiplayer oynayan varsa yardımcı olabilir mi?Mesela nerden bağlanıyoruz multiplayera?Bf serisi gibi orjinal olmadan girebiliyor muyuz onlıne serverlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

Arkadşlar bu oyunu multiplayer oynayan varsa yardımcı olabilir mi?Mesela nerden bağlanıyoruz multiplayera?Bf serisi gibi orjinal olmadan girebiliyor muyuz onlıne serverlara?

Oyunun crackenmişi yokturve oyun ucuz olup 20 tl dir D&R da git orjinal al dostum... Serverlar çok yoğun değil ama her zaman 1-2 tane bulunuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

Arkadşlar bu oyunu multiplayer oynayan varsa yardımcı olabilir mi?Mesela nerden bağlanıyoruz multiplayera?Bf serisi gibi orjinal olmadan girebiliyor muyuz onlıne serverlara?

Oyunun crackenmişi yokturve oyun ucuz olup 20 tl dir D&R da git orjinal al dostum... Serverlar çok yoğun değil ama her zaman 1-2 tane bulunuyor...

Eyw sağol kardeş.
  • 15 dakika oynadım sadece ve bıraktım... Ne yaparsan yap kendini tekrar eden bir oyun... Hava üstlerine inip veya ordan tekrar havalanmayı özgür bir harita bekliyordum ama sadece git ve bombala mantığı verilmiş... Paranıza yazıık...
  • arkadaşlar story bölümü bitirmek üzereyim ; hemen hemen single playerdaki tüm bölümler açıldı ;
    ancak uyuz olduğum bir bölüm var ; story bölümünde bunkerın içindeki füzeyi vurup (tabiki eğer 1.5 machla o tünele girebilirseniz ; s tuşuna basıp hız kessem bile daracık tünelin içinde uçağı kontrol etmek çok zor ; en ufak lövyeyi aşağıya 1-2 derece yada yukarı 1-2 derece kaldırırsanız booom oluyorsunuz (lövye yi kim bulmuşki alsın ; kimbilir kaç 100 tl dir . (savaş uçağı oyun joypad seti ) sonuçta mouse +klavye ile çok zor oluyor.

hawx2 oyununda auto pilot var mı yahu

o bölümde top hariç tünelin içinde füzeler çalışmıyor ; o bölüme geldiğinizde dediğimi anlarsınız ; ve sinirden küfür ederseniz şaşırmam.

bu arada oyunun save gameleri başkasında çalışmamaktadır. boşu boşunada internetten aramayın ; bazı uyanıklar parayla satıyor ; dolandırılırsınız.
    save game olayı account+pc (sizin pcnizin id donanım bilgileri ) mantığı ile çalışıyor ; oyunu neden kıramadıkları anlaşılıyor.
    başkasının keyini kullanamazsınız ; yoksa overclock virüsü yersiniz ; donanımınız yanar. bu şaka değil.
    orjinal kullanıcı bu durumdan etkilenmez.
    bundan sonra diğer oyun kuruluşları +microsoft win8 den itibaren aynı uygulamaya geçebilir. benden söylemesi.

korsan kullanıcılar bu yüzden ileride neden pc bozuldu demesinler.

zaten özellikle key loger atarak keyleri çalmaya çalışanların sistemleri ; ALLAH ın mucizesi eseri yanarsa şaşırmazdım. (tüm dünyada tabiki. başkasının parayla satın aldığı ürünün keyini çalanlara müstehaktır bu . elimde olsa tüm dünyada korsanlığı bitirirdim.sonuçta kul hakkı kul hakkıdır ; kul hakkının Müslümanı , Hıristiyanı , Yahudisi vs si olmaz ; bir Müslüman bir Musevinin kul hakkını yerse o yüzden Cehenneme giderse şaşırmam vs vs gibi bir sürü örnek. bendede korsan oyunlar vs var ; bende kul hakkı yiyorum ; ALLAH tan , bir hukukçuyla yada avukatla evli değilim ; yoksa gitti korsan oyun cdlerim. )

oyun bitmiştir ; The end ; toplam 20 bölüm ; bittiğinde story bölüm kayboluyor ; single game deki bölümler tamamen açılıyor.
    yanlız multiplayerda fazla kimse yok ; zaten olanlarda giriş yasağı koymuşlar ; oyunlara giremiyorsunuz.
    tabiki ubi softun politikası etkili olmuş ; hawx 1 de ise şimdi bir sürü multiplayer oyuncusu varsa şaşırmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 6 Aralık 2011; 21:03:23 >

• @X-FI
    quote:

adı üstünde heralde sen girdiğin an kapanmıştır o oyun başka server de dene başka bir yere katıl..

Ondan kaynaklanan bir sorun değil bu sanırım. Çünkü her girmeye çalıştığım oyunda aynı uyarıyı veriyordu o yüzden ben de bayağı uğraşmıştım bu sorunla. Çözümüne gelince port açmak ya da modem firewall'ını kapatmak gerekiyor. En azından ben o şekilde hallettim.

@fatihburak95
    quote:

Arkadaşlar şimdiye kadar ilk orjinal oyun olan hawx 2 yi aldığımdan gururla bahsederim

Yalnız değilsin...

Ayrıca eğer hala oynayan varsa nickim Cpt.Sp4rr0w ekleyebilirsiniz ama henüz lvl 20yim haberiniz olsun.

• ben nasıl duymamışım bu oyunun çıktığını yarın dönerken alayım bari de biraz oyun görsün gözümüz
  • Şu oyun multiplayerda serverlara girerken ara sıra ( hatta çoğu zaman ) hata veriyor ya çıldırıyorum.... Onun dışında single player v.s süper... Dog fight eh işte yani ne bileyim ya aldık ama bir heves oynadık kaldı öyle...
  • arkadaşlar single modu bende bitirdim ama online da hangar da iki tane dandik mig ten başka uçak yok. hangara yeni uçaklar nasıl ekleniyor ?

sonra görevlerde farklı uçak ve farklı silah paketleri de alamıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 8 Aralık 2011; 19:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Tom Clancy's H.A.W.X. 2

üstten sağ resimdeki ayarlar nasıl açılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 8 Aralık 2011; 19:21:34 >

• sizde benim gibi kolay seçeneğini seçerek oyuna başlamış ve bitirmişsiniz ; zorluk derecelerini arttırarak oyunları bitirmeniz lazım ; yanlız bu sefer single mode seçeneğindeki görevleri oynamanız lazım ; her oyun bitirdiğinizde yeni uçaklar dahil olacaktır ; ayrıca action puanları ile füze paketi uçak vs almanız sanırım mümkün.
    oyun farkındaysanız ubisoft launcher ekranında iken orda action puanlarınızı görebilirsiniz ; mesela ben a10 yada f16 için silah pakedi almıştım ; ama sorun şuki işe yaramıyor ; zorluk derecelerini arttırarak oynamadım. bu yüzden f16 ve a10 bende açık değil.

bendede dandik migler var ; 2 tane değil mi ?

kapışalım hemen ; gidelim ecnebileri füzeleyelim ; yanlız bu oyunu oynayan fazla vatandaş yok multiplayerda ; çünkü millet ubisoftun korsanla mücadele yöntemini pek tutmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasgurbuz

@X-FI
    quote:

adı üstünde heralde sen girdiğin an kapanmıştır o oyun başka server de dene başka bir yere katıl..

Ondan kaynaklanan bir sorun değil bu sanırım. Çünkü her girmeye çalıştığım oyunda aynı uyarıyı veriyordu o yüzden ben de bayağı uğraşmıştım bu sorunla. Çözümüne gelince port açmak ya da modem firewall'ını kapatmak gerekiyor. En azından ben o şekilde hallettim.

@fatihburak95
    quote:

Arkadaşlar şimdiye kadar ilk orjinal oyun olan hawx 2 yi aldığımdan gururla bahsederim

Yalnız değilsin...

Ayrıca eğer hala oynayan varsa nickim Cpt.Sp4rr0w ekleyebilirsiniz ama henüz lvl 20yim haberiniz olsun.

merhaba level 28 deyim nickim : catpro

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

sizde benim gibi kolay seçeneğini seçerek oyuna başlamış ve bitirmişsiniz ; zorluk derecelerini arttırarak oyunları bitirmeniz lazım ; yanlız bu sefer single mode seçeneğindeki görevleri oynamanız lazım ; her oyun bitirdiğinizde yeni uçaklar dahil olacaktır ; ayrıca action puanları ile füze paketi uçak vs almanız sanırım mümkün.
    oyun farkındaysanız ubisoft launcher ekranında iken orda action puanlarınızı görebilirsiniz ; mesela ben a10 yada f16 için silah pakedi almıştım ; ama sorun şuki işe yaramıyor ; zorluk derecelerini arttırarak oynamadım. bu yüzden f16 ve a10 bende açık değil.

bendede dandik migler var ; 2 tane değil mi ?

kapışalım hemen ; gidelim ecnebileri füzeleyelim ; yanlız bu oyunu oynayan fazla vatandaş yok multiplayerda ; çünkü millet ubisoftun korsanla mücadele yöntemini pek tutmadı.

merhaba cevabınız için teşekkürler evet kolay seçeneğini seçmiştim. şimdi tekrar dan başladım ve elite seçeneğinde oynuyorum. 5-6 partı elitte geçtim ve elitte oynamakta oldukça kolay sadece silah sınırlı -24 tane roket veriyor sadece- ama minigun da yeterli oluyor diğer uçakları düşürmeye.

online da yine de sadece iki uçak var mig23 ve mig25 ; ikisinide denedim ama diğer oyunculardaki uçaklara karşı hiç şansım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 8 Aralık 2011; 19:36:43 >

• onlineda doğru düzgün vatandaş olmuyor ki zaten ; olanlarda ya host ayarlarından ekledikleri oyun bölümlerini kapalı tutuyorlar ; yani kimseyi oyuna almıyorlar.
    ben 1-2 defa denk geldim ; aslında hawx1 oynayacaksınız ; şimdi multiplayere ana baba günüyse şaşırmam.
  • çok girdim online kısma ve her girişimde oyuncu buldum ; genelde ruslar ve amerikalılar oluyor beni de mig kullandığım için rus sanıyorlar

genelde 4 kişi oldu mu oyunu başlatıyorlar bu arada mig25 gibi bir uçakla malum flare si bile 1 tane f15 ve f35 gibi uçakları düşürmeyi başardım zaten oradan bir 30 puan kaptım. ama 20 ve 40 puanı almak için co op modunda da oynamak gerekiyor galiba ?
  • size bir kaç tiyo ; hawx1 den bildiğim için düşman size çok yakınsa ve ondan kurtulamıyorsanız aniden hız kesin ; ve bırakın düşman önünüze geçsin ; sonra ya füze ya top
    alçak irtifada uçun ; 45 metre kadar ; yüksek hızla uçun ; yanlız füzelerden kurtulmak için o irtifada ani manevra yapmanız lazım.
    bir çok düşman takip sırasında karaya çakılır ; ancak mouse +klavye ile bu alçak irtifa olayı çok zordur. mutlaka savaş uçağı oyunları için oyun joypad lövye seti almak lazım.
    oyunu uçağın içinde görünümdeyken oynamayınız ; dış görünüm modunda oynayınız ; bu modda aynı afterburner oyunundaki gibi oynuyorsunuz .

böylelikle düşmanı çok rahat görebilir ; daha rahat kovalayabilir ; daha rahat düşürebilirsiniz. aslında oyunu evde oynamak için Tc Tsk Hava kuvvetleri pilotlarına tavsiye ederim ; birinciside güzeldir.

ama interneti olmayan kişiye haksızlık edilmiş hawx2 de.

bir tiyo daha top atışları kullanılan bölümlerde eğer karşı tarafın uçağının yükseklik sınırını maksimum irtifa bilgisini biliyorsanız ve sizin uçağınızdan kötüyse ; atıyorum sizinki 21000 metre onunki 12000 metre ; hawx2 de yükselin arkadaşlar ; 12000 den sonra o vatandaş stall olacaktır.eğer radar güdümlü füzeniz varsa o yükselemeyeceğinden o menzilde siz onu şiş kebap yapabilirsiniz.

işte bu multiplayer tiyolarım.şimdi vurun şu ecnebileri ; ama tabiki tüm uçakları açmamız şart.
    hawx2 de her uçağın yükseklik bilgisi gerçek hayattaki gibi girilmiş. hawx1 de sanırım bu böyle değildi. ama emin değilim.

ben olsam eğer oyunda varsa eğer sr71 seçerim ; 30000 metre üzeri arkadaşlar ; gerçek hayatta silahlı modelleride vardı. sr71 yüksek irtifa casus uçağı ; radara yakalanmayan kaplama ayrıca silahlandırılabilir.
    bir çok insan silahsız sanır ama teoride nükleer bomba taşıyabilir. 30000 metreden nükleer bomba sallamak ve bizdeki hawk bataryalarını düşündükçe ........................... aslında dededen kalma nikelar var ama.
    Türk kara kuvvetleri = yüksek irtifa savunma zaafiyeti.

yapın artık tasarlayın artık dış uzayda nükleer füze vuracak silahlar ; yada alın bir yıldırım b 611 füzesi ; 250 km menzilli ; iç yakıtını boşaltın ; yerine uzayda çalışacak yakıt koyun ;uzayda motorları yönlendirecek değişiklikler yapın ; o füze rahatlıkla o haliyle en az 100 km irtifaya yükselir.
    esaslı bir radar güdümlü uçak yada füze takip sistemini entegre edince ; işte size zıpırcan füzesi.

aselsanda roketsanda vs zaten gerekli teknoloji var yahu. milletin patriotlarını kullanmakdan iyidir.
    bana kalırsa ben dandik roket yakıtlı füze yerine başka bir motor sistemi kullanırdım neyse artık.

savaş uçaklari füzeler derken dayanamadım yahu.içimi boşaltım size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 8 Aralık 2011; 20:22:14 >

• Bu kadar yorum olacağını sanmıyordum iyi olmuş

Bu arada oyunu oynayan arkadaşlara söylüyorum yüzde 90 vardır yoksa bile 10 tl ye alın bir tane PS2 kolu tipi kontroller ile çok rahat oynanıyor. soldaki joyistik 4 yön sağdaki boşta kare üçgen filan füze flare toğ vs. r1 ve l1 hız r2 ve l2 de yav(ya hani hafiften sağa sola döndüren şey) en soldaki analog ise zoom, piste giriş çıkış filan... çok rahat oluyor ben şahsen şu anda bombardıman uçağındayım(sadece yer için bombaları olan) daha single bitmedi. ama herkes buraya yazarsa iyi bir ortam olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 9 Aralık 2011; 16:40:14 >

• ben bir türlü hangara yeni uçak ekleyemiyorum online oyun için.

acaba onu da ayrıyeten mi satın almak lazım ?

single mod bitti arcade modu deniyeyim dedim fena halde zor

şimdi single moda elite ayarlarında oynuyorum ama görevleri bitirme me rağmen level 30 a da gelmeme rağmen online oyunda sadece mig 23 ve mig 25 var halbuki diğer oyuncularda tüm uçaklar açık. üstelik silah paketlerinide değiştiremiyorum sadece oyunun verdiği silah paketi var. oyunda görevi farklı bir uçakla da gerçekleştiremiyorum.

hawx 1 de böyle değildi ? bilen arkadaş var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 9 Aralık 2011; 16:51:04 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.