Bildirim
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
thanks tasgürbüz hemen puan hilesi ile açayim hepsini
ohaaa hile yasak mesajı geliyor ingilizce olarak ; vaybe ubisoft onuda düşünmüş
oyunun kırılamamasına hile yapılamamasına şaşmamalı....
başkasının seriali olsa bile oyun başkasında çalışmaz ;account+donanım idleri olayları yani ;
korsancılar bile mike mike orjinalini almak zorunda ; bu arada hawx1 dede aynı account+donanım id olayı var.serial olsa bile nanay. mike mike orjinal alma durumları var ; online oynamak için tabiki.
korsan hawx1 de online oynayamıyorsunuz ; ayrıca ubisoftun son senelerde çıkardığı bütün oyunların korsanında online oyun oynamayı unutunuz.
ubisoft ubiplay sistemine geçti ; alınan orjinal oyunlarda ticari casus yazılım vardır.acresso software setup dosyası ; o olmadan oyunu kuramazsınız.
yani orjinal oyun dvdsinden kopya çalsanız bile babayı yersiniz ; ve sisteminize overclock virüsü yersiniz ; benden söylemesi .
son zamanlarda bir çok korsancının sistemlerinin yanma sebebi bu ; bu uygulama yasaldır.
başkasının orjinal serialini orjinal cd-dvd kopyasını çalarsanız başınıza geleceklere hazırlıklı olun.
ALLAH şahidim olsunki benden günah gitti. ben uyardım insanları . olay benden çıktı.
sonuçta kul hakkı kul hakkıdır ; kul hakkının Müslümanı Hiristiyanı Musevisi vs si olmaz arkadaşlar.
kul hakkında din dil ırk varlık vs ayırımı yapılmaz.mesela bir uzaylının bile kul hakkını yerseniz Cenneti unutun. bir cinin , bir iblisin bile hakkını yerseniz yine Cenneti unutunuz.
ben bile gelecekde aynı haltı yiyebilirim ; ALLAH herkese yememeyi nasip etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 10 Aralık 2011; 12:19:01 >
-
hah ben de katıldım aranıza, askere gitmeden önce bir sene hawx1 oynadım aşık oldum oyuna, hatta ben oynarken babam arada bir gelir izlerdi :) sonra hawx 2 çıkınca pahalı geldi alamadım geçen sene, ama geçen ay aldım hawx 2yi,,single playera girdim ilk ama eski alışkanlık pek sevmedim, sonra başka oyunlara daldım oyun rafta bekliyor, pek multiye de girmedim çünki server göremedim......ama bu sayfalarda sizleri görünce iştahım kabardı tekrar ve birazdan oyuna geri döneceğim, teşekkürler... -
-
beyle orjinal kalmadı nerden bulacaz ki hawk 2 -
quote:
Orijinalden alıntı: ender544
beyle orjinal kalmadı nerden bulacaz ki hawk 2
key satan yerler de var, onlardan da alabilirsin, araştır biraz neti bulursun -
-
benim nickim catpro ekleyebilirsiniz arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: serenissimo
benim nickim catpro ekleyebilirsiniz arkadaşlar.
ben ekledim seni ama hala cevap bekleniyor diyor oyunda -
quote:
Orijinalden alıntı: bnttn
quote:
benim nickim catpro ekleyebilirsiniz arkadaşlar.
ben ekledim seni ama hala cevap bekleniyor diyor oyunda
+1
Ayrıca seni şimdi gördüm kabul ettim bnttn -
arkadaşlar ikinizi de ekledim -
dün 4 e 4 güzel bir çarpışma yaptık iyiydi yaw -
arkadaşlar oyuna gireceğiniz zaman buradan haber verirseniz şu saatlerde oynayalım diye yada belirli günler belirli akşamlar falan...ben iş arıyorum şu an bulana kadar hergün her akşam oyuna hazırım :) -
bugün olur diyen var mı ? ben hazırım şu an
bu arada yeni keşfettim hangardaki uçaklarda kullanıldıkça özellikleri ve taşıdıkları silah ve flare kapasiteleri de artıyor. toplam 6 aşaması var her uçağın alınan xp puanlarına göre hepsi tek tek açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 16 Aralık 2011; 12:47:57 > -
quote:
bugün olur diyen var mı ? ben hazırım şu an
bu arada yeni keşfettim hangardaki uçaklarda kullanıldıkça özellikleri ve taşıdıkları silah ve flare kapasiteleri de artıyor. toplam 6 aşaması var her uçağın alınan xp puanlarına göre hepsi tek tek açılıyor.
ben senaryo moduna bile yeni başladım, xp lazım bana biraz daha acmam lazım özelliklerini, elektrik kesiliyor devamlı bugun, akşam kesilmezse ben oyunda olurum saat 7 8 den gece 2 ye kadar falan -
şu an oyundayım plane mastery kısmından hangardaki uçaklar online oyunda kazanılan puanlara göre ek özelikler kazanabiliyor. -
quote:
şu an oyundayım plane mastery kısmından hangardaki uçaklar online oyunda kazanılan puanlara göre ek özelikler kazanabiliyor.
Ben de oyundayım ama kurulu oyun yok sanırım. Ben kurup seni davet ettim ama geldi mi bilmiyorum? -
geliyor davet mesajın oyununa join olmak istiyorum fakat no avaible session much longer time mesajı çıkıyor giremiyorum -
joining diyor ama this session is no longer avaible mesajı çıkıyor ? -
quote:
joining diyor ama this session is no longer avaible mesajı çıkıyor ?
Bende de oluyordu aynı sorun şu sayfada anlatıldığı gibi gerekli portları açtım biraz daha azaldı sanki artık her oyunda vermiyor artık o hatayı.
Bir de sen kurup beni davet et istersen öyle deneyelim?
Edit: Maalesef senin kurduğun oyuna ben girmeye çalışınca da ben aynı hatayı alıyorum. Anlaşılan başkalarının oyununda buluşacağız artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RS C. -- 16 Aralık 2011; 14:17:30 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X