Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
50.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seductive78

arkadaşlar oyunu d&r den aldım kurdum patchi de yükledi ama uplaydan regirterde yaptım ama hiç bir yere key girmediğim gibi oyunda açılmıyor bir türlü bende amd 5770 ekran kartı var sistemim tamamen amd. sorun nerede bir türlü bulamadım oyun görev yöneticisinde işlemlerin içinde çalışıyor olarak görünüyor ama ne açıyor nede başka bir şey yapıyor sebebi ne olabilir bir türlü anlayamadım. bu oyun harici bilgisayarda neredeyse bütün oyunları oynuyorum (mass effect 3, batman arkham ctiy v.b) bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok makbule geçecek. bende nod 32 antivürüs programı var.

Profil oluşturdun mu? Tam hatırlamıyorum ama profil oluştururken key istiyor diye hatırlıyorum...
  • Arkadaşlar uçak gemisinden kalkış konusunda sorun yaşayan yok mu özellikle birşey yapmak gerekiyo mu yapamıyorm da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mıkhtat

Arkadaşlar uçak gemisinden kalkış konusunda sorun yaşayan yok mu özellikle birşey yapmak gerekiyo mu yapamıyorm da

start engine filan yaptınız mı? R tuşuylaydı sanırım zaten ekranda da yazıyor.. eğer buna rağmen kalkmıyorsa bende de 1-2 kez yaptı bu sorunu.. ufak bir bug var sanırım oyunda, çıkıp tekrar girince düzeliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirius_black -- 2 Mayıs 2012; 13:42:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mıkhtat

Arkadaşlar uçak gemisinden kalkış konusunda sorun yaşayan yok mu özellikle birşey yapmak gerekiyo mu yapamıyorm da

R ye basıp motoru çalıştırdıkdan sonra W ile hızlanıyorsun, belli bir hıza gelince Pitch Up yapman gerek. Yani uçak hızlanırken klavyenin yukaru yön tuşuna bas.
  • HAWX'ın ilk oyunu daha güzeldi açıkcası ikinci oyun berbat orjinal almama rağmen açıp bakmıyorum bile hikayesi falan çok saçma geldi. hele multisini hiçbir şey demiyorum o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

HAWX'ın ilk oyunu daha güzeldi açıkcası ikinci oyun berbat orjinal almama rağmen açıp bakmıyorum bile hikayesi falan çok saçma geldi. hele multisini hiçbir şey demiyorum o derece

oyun berbat değil de devamlı internet bağlantısı istiyor olması kötü.. bir de ben hiç LAN üzerinden multi oynayamadım.. server özellikleriniz farklı gibi bir uyarı veriyor, hiçbir hosta bağlanamıyorum..
  • server'a bir kez girdim emin ol oynamak dahi istemezsin hawx 2'nin ilk oyundan farkı biraz geliştirilmiş grafik kalitesi o kadar senaryosundaki UAV Görevleri çok anormal yer texture'leri detaysız ve berbat ilk oyunda da böyleydi fakat oyun senaryosu ile bu açığı kapatıyordu. Hawx 2 Olmamış
  • sanırım kalkıs ıcın gorevlının ısaretını beklemek gerekıyo cozdum sorunu tesekkurler
  • ya oyunu ps3 de oynuyorum. Uçaklarda afterburner yok mu???
  • Arkadaşlar merhaba;

H.A.W.X 2 almayı düşünüyorum ancak oyunu 2 farklı bilgisayardan oynayabilme imkanım varmı?
    Yani cdkey vs sadece tek bilgisayar içinmi geçerli. Ayrıca cs takılımı oynamak gerekiyor?
  • arkadaşlar hawx 2 nin bana pruduct key lazım pm atabılirmisiniz üye bile oldum ama malesef oynayamıyorum
  • kısaca 2. si birincisinden daha berbat bir oyun. Temeli arcade olan bir oyuna azcık similasyon öğeleri eklemişler. Arcade ile simulasyon arası bir ucube birşey oluşturmuşlar. Ek olarak sen it dalaşı yapacağım çılgınca etrafa bomba yağdıracağım diyorsun saçma sapan dinleme görevi yok efendim c 130 dan top atışı yapmalar filan. Bazı görevleri ölmeden tamamlama şansın yok gelen uçak sayısı ile sendeki havadan havaya füze sayısı eşit değil. Düşman kuyruğuna yapışıp top atışı yapayım diyorsun sen onu yapana kadar ya verilen süre doluyor ya koruduğun obje yok ediliyor. Hayır zaten arcade oyunsun doldur füzeyi azına kadar bizde rahat rahat sallayalım etrafa neyin hesabını yapıyorsunki. Birinci seriyi oynadıktan sonra tamam süper oyun buldum tam bana göre dedim ama 2. seri berbat. Tamam single modu bitirdikten sonra multiplayer oynayım dedim. Ondada saçma sapan bağlanma hatası. Bu oyunu çıkar çıkmaz satın alan insanların parasına yazık.
    Almayı düşünen varsa hala D&R da hala bulunabiliyor oyun 19 tl den 1. yi oynamadıysanız güzel gelebilir oyun. 1ç yi oynadıysanız hiç almayın hayal kırıklığı ekstra bi uçak yok single görevleri birşeye benzemiyor yol üzerinde alçaktan gökdelenler arasında uçup bombalamanız gereken tanklar yok görevler daha basit daha az aksiyon içeriyor.
    Not: Oyunu bitirdim ama sadece 2 dandik mig var bende diyenler. Pilot records kısmında tam hatırlamıyorum ama kazandığınız skill puanlarıyla özellik ve uçak açtığınız bir bölüm var oradan açacaksınız uçakları.

• Benim hoşuma gitti gerçekten güzel bir oyun :)
  • arada bir oynarım; ayda bir ama..o derece soğuttu beni,, para verip almamış olsam hawx 1 i geri kuracagım :(
  • iyidir iyi.
  • Merhabalar arkadaşlar,

oyun genel olarak güzel online oyuna girememesi dışında ve şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. 2 ayda falan format atan biriyim oyunu silmeden formatlıyorum. sonra tekrar kurudugumda oyunda bütün görevleri v.s bitimiş olmama tagman en baştan başlıyor save kayboluyor bunu yaşayanınız varmıdır ? bilgi verebilirimisniz ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Merhabalar arkadaşlar,

oyun genel olarak güzel online oyuna girememesi dışında ve şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. 2 ayda falan format atan biriyim oyunu silmeden formatlıyorum. sonra tekrar kurudugumda oyunda bütün görevleri v.s bitimiş olmama tagman en baştan başlıyor save kayboluyor bunu yaşayanınız varmıdır ? bilgi verebilirimisniz ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum ?

muhtemelen save dosyası başka bir lasörün içinde ve siz format atınca o da gidiyor..

bir de asıl garip olan neden 2 ayda 1 format atıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Merhabalar arkadaşlar,

muhtemelen save dosyası başka bir lasörün içinde ve siz format atınca o da gidiyor..

bf3 v.s oynuyorum onda bütün herşey eskisi gibi geliyor formattan sonra. Save dosyasını mı almamız gerekli hawx 2 de ? ondan haberim yok da :S. Temizlemek için pc sık format atarım ;)

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar arkadaşlar,

bf3 v.s oynuyorum onda bütün herşey eskisi gibi geliyor formattan sonra. Save dosyasını mı almamız gerekli hawx 2 de ? ondan haberim yok da :S. Temizlemek için pc sık format atarım ;)

aynısı hawx 1 de başıma gelmişti, formattan sonra sıfırdan kariyer e başlamıştım; bildigim kadarı ile farklı bir yere de save dosyası gibi bişi atıyor oyun,belgelerim dışında bir yere,,onu da kopyalayabilseydin belki olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: bnttn

quote:

quote:

quote:

Merhabalar arkadaşlar,

aynısı hawx 1 de başıma gelmişti, formattan sonra sıfırdan kariyer e başlamıştım; bildigim kadarı ile farklı bir yere de save dosyası gibi bişi atıyor oyun,belgelerim dışında bir yere,,onu da kopyalayabilseydin belki olurdu...

Bilsem tam nasıl oldugunu ona göre bişiler yapcam her seferinde yeniden başlıcam sıkıyor oyun :D

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.