Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
50.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Kaplamalar yine google earthten araklanmışsa bu sefer oynamam herhalde.

• ne google eart kaplaması onun kaplaması olsa iyi olurdu galiba malzemeden çalmışlar teneke kaplama.....
  • arkadaşlar HAWX 2 orjinal oyunum var ancak kurulum resmen deli etti diyebilirim,
    normal kurulumu tamamlıyorum bitiminde 2 link açılıyor UBISOFT vs. buralara mail kullanıcı adı alıp her ne yaptıysam bi türlü oyuna giremedim, kaldı ki kutudan çıkan CD key de hiçbi yerde sorulmuyor,
    oyunun kendi exe sinden açmaya çalıştığımda bikaç dk beklemenin ardından hata verip kapanıyor keza ubisoft game launcher da aynı şekilde,
    orjinal oyunun kurulumu hakkında bu işi halledebilen arkadaşlardan yardım pls
  • Arkadaşlar bu oyun süpere benziyor ama sadece tomlamı oynuyorsun yoksa savaş pilotu oluşturma özelliği var mı ?
  • Sadece uçaklarda pilot oluyorsun ne hikmetse adam uçaktamı yiyip içiyor ne hiç uçaktan çıkmıyor
  • Öncelikle Merhaba...

Oyunu kurdum ve oyuna giriş yaptım ancak oyun açılıyor ve 1-2 sn süreliğine siyah ekran geliyor (fullscreen olmadan) sonrasında oyun kapanıyor ne yapman gerek bilgisi olan var mı?
  • Bu oyunda ses sorunu mu var? HAWX 1'deki gibi gür ve kaliteli ses alamıyorum. Oyundaki ses ayarları doğru. Sizde de öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Bu oyunda ses sorunu mu var? HAWX 1'deki gibi gür ve kaliteli ses alamıyorum. Oyundaki ses ayarları doğru. Sizde de öyle mi?

evet ses cok az geliyor deli ediyor adamı yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnttn

quote:

Bu oyunda ses sorunu mu var? HAWX 1'deki gibi gür ve kaliteli ses alamıyorum. Oyundaki ses ayarları doğru. Sizde de öyle mi?

evet ses cok az geliyor deli ediyor adamı yaa

HAWX 1'den sonra bana göre tam bir hayal kırıklığı. Ben AC130 dan top atmak istemiyorum ki. Adam gibi jetimi uçurmak istiyorum. Kontrol zorlaşmış. Ayrıca seslerde bir de şu sorun var. Kilitlenme sesleri her zaman tiz olur. Bass ağırlıklı kilitlenme ve hedef sesleri olmaz. O konuda da batırmışlar. Bir grafik geliştirmişler az buçuk. Onun haricinde bana göre efsane bir oyun yapabilecekken oyunu bitirmişler. Ayrıca ilk oyundaki gibi bir konu izleselerdi keşke. Ben uçacağım uçağı kendim seçmek istiyorum. Adam görevde bu uçağı kullanacaksın diyor. Olmamış. Allah'tan 5 dolar verdim. O da kırılmadığı için. O paraya bile acıyacam neredeyse.

• quote:

Aslında ses sorunu yok oyuna girmeden önce başlat çubuğundaki sesi ayarlamak gerekiyor aksi halde oyundayken başlat çubuğunu kitlediği için bu yüzden klavyeden ses arttıramıyorsunuz. Eğer steamden aldıysanız oyunu böyle.
  • Benim sorunum da save problemi, galiba oyunun save i ubisoft un serverında tutuluyor ve oyunu her başlattığımda serverdan senkronize ediyor. Yanlız bazen hatalı senkronize ediyor oyunun bitirdiğim yerlerini tekrar oynamak zorunda kalıyorum, var mı böyle bi problem yaşayan?

edit: problem yaşanmaması için uplay ayarlarından sekronizeyi kapatmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrix2 -- 27 Temmuz 2012; 4:13:09 >
  • Beyler oyun + Joystick satın aldım fakat daha vaktim olmadi bilgisayara oturmaya sizce zevkli olur mu yani oyunu oynayanlar ne diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaldizBaldans

Beyler oyun + Joystick satın aldım fakat daha vaktim olmadi bilgisayara oturmaya sizce zevkli olur mu yani oyunu oynayanlar ne diyorsunuz

HAWX 1 den aldığım zevki zerre aladım bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrix2

quote:

Beyler oyun + Joystick satın aldım fakat daha vaktim olmadi bilgisayara oturmaya sizce zevkli olur mu yani oyunu oynayanlar ne diyorsunuz

Ilk simülasyon oyunum olacak hard trucktan sonra MMORPG ve FPS oyunlar seviyorum. normalde internette gördüm bunu alayım dedim

• 1. ve 2. oyun da zevkliydi.3. oyunu yapmalarını bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Ilk simülasyon oyunum olacak hard trucktan sonra MMORPG ve FPS oyunlar seviyorum. normalde internette gördüm bunu alayım dedim

Kesinlikle simülasyon değil. COD gibi düşünün. COD'un FPS değil de uçaklı bir oyun olduğunu. Bir de HAWX 1 bundan çok daha zevkli. Onu oynayın önce. O bitince bunu oynayın bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle simülasyon değil. COD gibi düşünün. COD'un FPS değil de uçaklı bir oyun olduğunu. Bir de HAWX 1 bundan çok daha zevkli. Onu oynayın önce. O bitince bunu oynayın bence.

Hawx 1 paralı mı

• quote:

Hawx 1 paralı mı

Paralı mı derken? Çeşitli ortamlarda mevcut.
  • quote:

quote:

Hawx 1 paralı mı

Ya Hawx 2 gibi p2p mi yoksa free mi

• quote:

quote:

quote:

Hawx 1 paralı mı

Ya Hawx 2 gibi p2p mi yoksa free mi

Tabii ki paralı. HAWX 2 gibi satılıyor. Ayrıca internetten de indirebilirsiniz korsan olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.