Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
50.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zweihanderr

Bu oyunun neresi simulasyon abi ya kurmamla silmem bir oldu zevk alamadım.

Alakası yok simülasyon ile. İlk oyun daha çok arcade tarzıydı bu bir kademe daha zorlaştırılmış hali.Aynı şekilde bende sildim gitti.Değmez bu oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shallipushthebutton?

quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

Bu oyunun neresi simulasyon abi ya kurmamla silmem bir oldu zevk alamadım.

Alakası yok simülasyon ile. İlk oyun daha çok arcade tarzıydı bu bir kademe daha zorlaştırılmış hali.Aynı şekilde bende sildim gitti.Değmez bu oyuna.

Malesef artık adam akıllı oyun çıkmıyor bunun gibi sırf grafik ama oynanışı sıfır olan oyunlarla dolu piyasa eski oyunları hiçbirşeye değişmem 3 tuşla uçak uçuracaksam ne anladım bu işten ... Ama tabi zevk meselesi sevende çok
  • arkadaşlar duyduğuma göre cracki çıkmış indiren oldu mu hiç?
  • mrb arkadaşlar
    ben bu oyunu kurdum ama gamepad ile oynayamıyorum ayarlardan kullandığım gamedi işaretldim ama sadece 4-5 tuşu işlev görüyor onlarda alakasız olanlar
    tamamı ingilicze olduğun dan tekrar ayarlayamıyorumda çünkü 10 larca tuş var
    yardımcı olurmusunuz gamepad kullanan arkadaşlar ayarlardan tuş konbinasyonunun olduğu kısmın resmini asabiirmi buraya
    yada başka bir yolu varmı bu işin

şimdiden teşekurler
  • Bu oyunun save dosyaları nerede yahu oyun orjinal,uplay denen naneyle bir alakası var mı?
  • Merhaba arkadaşlar hawx2 benimde hoşuma gitti fakat mausu ileri ittiğimde yukarı kalkması gerekiyor uçağın bunu değiştiremedim nasıl yapacaz bilen varmı
    maustaki tuşları klavyedeki tuşları değiştire biliyorum ama mausu ileri ittiğimde uçağın yükselmesi kendime çektiğimdede alçalması gerekiyor onu yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 17 Haziran 2013; 14:09:53 >
  • Tamam buldum PİTCH CONTROL u İNVERTED yapacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 17 Haziran 2013; 14:10:12 >
  • Çöl Tilkisi kullanıcısına yanıt
    save dosyaları oyunun içinde yani oyuna sağ tıkla özellikler-hedef bul yada dosya konumunu aç orbit diye bi dosya var onun içinde save gama var oyunu 9dx de oynayıp save yaptı isen 9dx olarak kayıt eder
    savedosyasını oyunun içine attığın zaman oyunu açarken devamlı 9dx olarak açman lazım
    11dx olarak kayıt etti isen 11dx olarak açman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 17 Haziran 2013; 14:14:25 >
  • H.A.W.X. 2 HACKET ANTENED görevini yapamayanlar o görevdeki antenlerden sadece 3 tanesini yok edeceksiniz yalnız rasgele değil doğru anteni yok ettiğinizde yeşil olan 3/0-3/1 oluyor
    yanlış olanı yok ettiğinizde beyaz olan3/0 dan3/1 oluyor görevi başarmanız için ilk önce yeşil olanı 3/3 yapmanız lazım
    antenler değiş miyor doğru olanları kafanızda tutup bidahaki bölüm sadece doğru olanları yok edersiniz
  • bende gittim D&R dan oyunun orjinali ancak alabildim .bu gece dalıcaz bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

H.A.W.X. 2 HACKET ANTENED görevini yapamayanlar o görevdeki antenlerden sadece 3 tanesini yok edeceksiniz yalnız rasgele değil doğru anteni yok ettiğinizde yeşil olan 3/0-3/1 oluyor
    yanlış olanı yok ettiğinizde beyaz olan3/0 dan3/1 oluyor görevi başarmanız için ilk önce yeşil olanı 3/3 yapmanız lazım
    antenler değiş miyor doğru olanları kafanızda tutup bidahaki bölüm sadece doğru olanları yok edersiniz

Bir ek: doğru antenleri bulmak için dönen antenlere dikkat edeceksiniz...
  • Online hala oynanıyor mu oynanıyorsa bende alacağım .
  • Akşamları takılıyoruz ara ara online. En kötü 3-4 kişi bulunuyor ABD ve Rus :D
  • selam arkadaşlar, ben bu oyunun bi bölümünü geçemedim , tüm uçakları ve silahları patlatıyorum hiç bişey kalmıyor ama bölüm bitmiyo geçemediğim bölüm mission 18 amphibious assolut ... bu konuda bilgisi olanlar var mı ?
  • Arkadaşlar S.A.

Uzun uğraşlar olmadan PS3'de Hawx2'yi çalıştırmayı ve en öenmeli karşılaştığım ses sorununu aştım.
    ve bunu sevabına paylaşmak istiyorum
    Elimdeki PS3'ün software versiyonu 4.30 Multiman ise 04.46.03
    Öncelikle sizinde bildiğiniz gibi Hawx'ı USB diskten çalıştırmak istediğinizde
    multiman menüsündeyken oyunun ayarlarından BD Mirror ve External seçiyorduk ve usb'den çalıştığında ses sorunu

ile karşılaşıyorduk.

usb disk ps3'un tanıması için fat32 formatlı , ve oyunların bi cogu bunun içinde yüklü olup burdan

çalıştırıyoruz.
    Hawx 2'nin bulunduğu klasördeki "Tom Clancys Hawx 2 (2010)\PS3_GAME\USRDIR\install.psarc" isimli dosya 4GB'dan

fazla olduğu için bu fat32 formatlı usb'diske kopyalanmıyordu.bu hariç diğer diğer dosyalarlada çalıştığında ise

ses sorunu olmaktaydı.

Öncelikle,bu 4 gb'lık dosyayı ntfs formatlı bir usb diskime kopyaladım.oyunların yüklü olduğu fat32 formatlı usb

4 gb'tı desteklemediğinden.
    Ardından fat32 içindeki klasör halindeki hawx 2 klasörünü bu 4 gb 'lık dosya olmadan ps3'ün hdd 'ne kopyaladım.
    ondan sonra ntfs formatlı olan usb'yi ps3'e taktım.ve multimanda desktop ekranından girerek bu dosyayı ps3'ün

HDD'deki GAMEZ altındaki Hawx 2 (2010)\PS3_GAME\USRDIR\ 'ın altına taşıdım.

en son olarak oyun ayarlarından external yerine internal seçerek oyunu açtığımda ses sorunum çözülmüş oldu.

• bi arkadaşımdan rar dosyaları halinde aldım 2. ciltte dosya bozuk uyarısı veriyor çıldıracam! fikri olan varsa bi el atsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

20 tl verip almıştım 1 sene önce rezalet bir oyun ilki daha güzel.

kesinlikle ilki cok daha hizliydi ve muzikler gorevler filan cok iyiydi fragman videosunda iyi tanitmislar ancak son derece vasat gorevler var ve su inis kalkis bile igrenc motor guc kontrolu iyi olmus SU-47 ler vurulabiliyor takla atilarak ama genel itibariyle hayal kirikligi yasamadim degil.
  • oyuna giricem key istiyor key yi olan varmı
  • Arkadaşlar oyunu bügun arkadaşımla aldık.Az önce steamda aktifleşti oyun ancak oyna bastımda ubisoft game launcher error code 1 diyor sonra tamam diyince oyun ekranı açılıyor çalışmayı durdurdu diyor ve oyundan atıyor çözümü bilen varmı?
  • Orjinal hawx 2 ye sahibim.Oyunu açarken her defasında güncellemeyi iptal eder girerdim.geçen gün hadi update ediym dedim 1.0dan 1.01 e geçtim.fakat oyun menüsünden senaryo kısmı kayboldu halen şaşkınım.sadece single senaryo free flight felan kaldı.konulu devam eden senaryo oyun menüsünde gözükmüyor.bunun sebebini bilen varsa aydınlanmayı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.