Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
50.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 defa davet ettim ama sanırım sende giremiyorsun benim oyuna ? tekrar deniyorum
  • dün çok rahat giriyordum oyunlara bugün hiçbir hostun oyununa giremiyorum ???
  • anlayamıyorum online oyuna giriyorum hostları görüyorum hatta kendimde host olabiliyorum fakat oyunlara giremiyorum ; bir miktar bekletip ondan sonra da this session is no longer time avaible hatası alıyorum ?

sorunun çözümünü bilen arkadaş var mı ?

sanırım buldum ; server bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yani yapacak bir şey yok şansa kalmış

bu arada 4 arkadaşı listeme ekledim gelirlerse şöyle sıkı bir open range kapışması yaparız ; benim şu an kullandığım su 47 berkut özelleştirilmiş silah desteği açık , genelde 4 lü makineli , jsm ve 4 flare kullanıyorum siz de nedir silahlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 24 Aralık 2011; 17:38:42 >
  • Bu D&R 'da ki HAWX gitmiş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Bu D&R 'da ki HAWX gitmiş galiba.

bende 1 ve 2 yi dr den almıştım ama 2 1in yanından geçemez öyle saçma görevler öylesine uğraştıcı şeyler varki yemin ederim küfür edrrek oynuyorum oysa 1 i için keşke bitmese diyebiliodum mesela story de rank 16 da aptalca bi dinleme olayıyla 1 saatimi harcadım geçebilmiş değiilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ce e Ne Ka

quote:

bende 1 ve 2 yi dr den almıştım ama 2 1in yanından geçemez öyle saçma görevler öylesine uğraştıcı şeyler varki yemin ederim küfür edrrek oynuyorum oysa 1 i için keşke bitmese diyebiliodum mesela story de rank 16 da aptalca bi dinleme olayıyla 1 saatimi harcadım geçebilmiş değiilim

bence de 1 daha güzeldi, hem kontrolleri hem oynanışı

bu oyunu multi si için aldım ama pek kullanamadım şu ana kadar, napalım idare edicez artık

• quote:

Orijinalden alıntı: bnttn

quote:

quote:

bu oyunu multi si için aldım ama pek kullanamadım şu ana kadar, napalım idare edicez artık

ya bide oyunda internet bağlı olması ne demektir ya!
    ben 15 ve 16. bölümlerde çok sorun yaşadım 2 saat uğraşıp dinleme yapamadım ama oyunu yeniden başlatınca normale döndü.
    aynı şekilde alçak uçuş yaptığımız kanyonda 16. bölümde bitirdikten sonra waitng other players deyip duruodu oda bir saatimi aldı oyundan çıkıp yeniden girince oda normale döndü.
    ya oyunda hata var ki oyun orj.yada internet bağlantıdındn kaynaklanan gıcık şeyler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya bide oyunda internet bağlı olması ne demektir ya!
    ben 15 ve 16. bölümlerde çok sorun yaşadım 2 saat uğraşıp dinleme yapamadım ama oyunu yeniden başlatınca normale döndü.
    aynı şekilde alçak uçuş yaptığımız kanyonda 16. bölümde bitirdikten sonra waitng other players deyip duruodu oda bir saatimi aldı oyundan çıkıp yeniden girince oda normale döndü.
    ya oyunda hata var ki oyun orj.yada internet bağlantıdındn kaynaklanan gıcık şeyler.

D&R'DAN ALDIM OYUNU ,BUGÜN KURDUM kurduktan sonra active etmesi problemli en saçması oyunu oynayabilmek için daimi internet bağlantısı istemesi bir oyunda koruma olurda bu kadar saçma şekilde olmaz herhalde oyunun henüz başında sayılırım 10. level'dayım ,free flight modunda uçarken bile internet bağlantısı istemezmi işte o zaman küfür ettim bu oyuna, oyunun multisine hiç giremedim hiç server yok açıkcası lanet bir oyun olmuş hawx 1'den tek farkı oyuna F-35 eklemişler, takeoff ve landing olayı var onun dışında yeryüzü grafikleri hawx 1 ile aynı, HAWX 1 bence hawx 2'den daha iyi

UBİSOFT anlaşılan bu oyuna çok yatırım yapmış Uçak lisansları bakımından ama yazık olmuş keşke adam akıllı güzel olumlu yönde fark görebilseydim

arkadaşlar multide oynayabilen arkadaşlar varmı adım Micr078 listelerine ekleyebilirler ama nedense bir türlü ben oynayamadım multide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 14 Şubat 2012; 16:25:50 >

• micro kardeş seni ekledim oyunda
  • quote:

micro kardeş seni ekledim oyunda

bnttn beni eklediğin için sağolda hiç server'a giremiyorum hiç multi oynabildinmi bugün kaçta multiye bağlanıcan bende ona göre gireyim oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

quote:

micro kardeş seni ekledim oyunda

bnttn beni eklediğin için sağolda hiç server'a giremiyorum hiç multi oynabildinmi bugün kaçta multiye bağlanıcan bende ona göre gireyim oyuna

bugün full bilgisayar başındayım hatta gece 1e 2ye kadar :) bir ara mutlaka bakarım hawx2 ye ama kaç zamandır oynamadım,

önce single devam edip alışıp sonra multi ye dalarım, multide önceden kurulu oyunlara girmiştim ama karşımdakiler iyiydi, harcadı hemen beni :) bir de hala hawx1 den alışkanlıklarım var tuşlar bile farklı geldi bana, alışana kadar cok düşerim multide :(

• ekelyiniz:
    cN0ne (o degil sifir) ;)
  • Evde internet yok. Oyunu boşuna aldık, çocuk oynayamıyor. Çaresi yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarama

Evde internet yok. Oyunu boşuna aldık, çocuk oynayamıyor. Çaresi yokmu

çaresi yok bildiğim, zaten kutusunda belirgin şekilde yazıyordu net bağlantısı ister diye, crack de yok sanırsam
  • Kutuda Exclusive Daimi İnternet Bağlantısına İhtiyaç Duymaktadır ibaresi yer alıyor orj hawx 2 kutusunda ayrıca anlaşılan hawx 2'nin crack'i çıkmayacak o zaman geriye sadece internet almak kalıyor. bu arada oyun hikaye modu ilk oyuna göre saçma sapan ve çabuk bitti özellikler uav görevleri kadar saçma görev tipi görmedim şu oyunu sadece uçaklar ile survival ve arcade modda uçmak için almışım bunu şimdi anladım

geçen bir ara multiplayer'a girme şansım oldu. zaten son girişimdi bir daha girmeyeceğim arkadaşlarım açık ise ayrı özellikle uçakların saçma sapan manevraları beni deli etti F-16 ile kapışıyoruz öyle bir manevra yaptıki yuhhhh dedim bunu f-16 nasıl yapar hadi su-47 berkut yapar anlarım ama f-16'nın bu manevrayı yapması çok saçma geldi açıkcası şu aralar survival modda diğer uçakları açmak için kapışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 28 Şubat 2012; 0:48:17 >
  • Arkadaşlar Logitech Extreme 3D Pro aldım sizce FSX için iyi midir ?
  • hiç online oynayanınız yok mu arkadaşlar şu günlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

Kutuda Exclusive Daimi İnternet Bağlantısına İhtiyaç Duymaktadır ibaresi yer alıyor orj hawx 2 kutusunda ayrıca anlaşılan hawx 2'nin crack'i çıkmayacak o zaman geriye sadece internet almak kalıyor. bu arada oyun hikaye modu ilk oyuna göre saçma sapan ve çabuk bitti özellikler uav görevleri kadar saçma görev tipi görmedim şu oyunu sadece uçaklar ile survival ve arcade modda uçmak için almışım bunu şimdi anladım

geçen bir ara multiplayer'a girme şansım oldu. zaten son girişimdi bir daha girmeyeceğim arkadaşlarım açık ise ayrı özellikle uçakların saçma sapan manevraları beni deli etti F-16 ile kapışıyoruz öyle bir manevra yaptıki yuhhhh dedim bunu f-16 nasıl yapar hadi su-47 berkut yapar anlarım ama f-16'nın bu manevrayı yapması çok saçma geldi açıkcası şu aralar survival modda diğer uçakları açmak için kapışıyorum

arkadaşım oyun simulasyon değil ne bekliyorsun ki ? Arcade oyun sevmiyorsan neden aldın ? Oyunun görevleri ilk oyundan daha gerçekçi bu arada.

• Oyunu 2 gün önce Tunalı D&R'dan 20 liraya aldım.. crack fln beklemeyin çıkmaz artık, gidin alın orjinalini..
    ben de uzun süredir crack bekliyordum, sonra raflara öyle bakarken 20lira olduğunu görünce hemen kaptım..
  • arkadaşlar oyunu d&r den aldım kurdum patchi de yükledi ama uplaydan regirterde yaptım ama hiç bir yere key girmediğim gibi oyunda açılmıyor bir türlü bende amd 5770 ekran kartı var sistemim tamamen amd. sorun nerede bir türlü bulamadım oyun görev yöneticisinde işlemlerin içinde çalışıyor olarak görünüyor ama ne açıyor nede başka bir şey yapıyor sebebi ne olabilir bir türlü anlayamadım. bu oyun harici bilgisayarda neredeyse bütün oyunları oynuyorum (mass effect 3, batman arkham ctiy v.b) bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok makbule geçecek. bende nod 32 antivürüs programı var.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.