Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gamershell de sanırım 1.24 gb lık demoya rastladım ama indirilemiyor (sanırım mart 2 de indirilebilir hale gelecek)

http://www.gamershell.com/pc/tom_clancy_s_hawx/downloads.html
  • demosu 2-3 gün içinde inşallah çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

fiyatı 75 TL falan o zaman cod serisi gibi pahalı değilmiş
    bu firmanın oyununu hiç oynamadım ama cod serisi o paraya değer

Blizzard Entertainment'ın oyunlarını oynamadıysan hiç oyun oynamamışsın demektir

Düzelttim

• multiplayer'lı çıkarsa online kapışırız
  • oyun ne zaman cıkar bilemem ama bana göre çok zor oynanır bir oyun olur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: max975

oyun ne zaman cıkar bilemem ama bana göre çok zor oynanır bir oyun olur herhalde

Aksine forumlarında demo için çok kolay olduğundan yakınanlar var. Yere düşmeyip, bölge sınırlarına çıkmadıktan sonra ne yaparsanız yapın kaybetmezsiniz diyenlere rastladım.
  • Çarşamba günü oynayacağız sanırım aksilik çıkmazsa.
  • Oyunun demosu yarın çıkacak kısmetse.
  • pazartesi günü büyük gün tabiii ertelemezlerse
  • birde sadece JET uçaktan mı oynayacaz yoksa helikopter bombardıman uçakları vb. binebincez mi=?
  • Yarın mı çıkıyor arkadaşlar?

Tamam şimdi baktım forumundan March 2nd yazıyor. Daha geçen gün March 3rd diye görmüştüm. Neyse işime geldi mutlu oldum.

@tolgahan09 oyunun sitesinde kullanabileceğin uçaklara bakabilirsin.
  • http://www.pcgameshardware.com/aid,677420/HAWX-PC-final-version-and-demo-delayed/News/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 1 Mart 2009; 18:55:54 >
  • Bu oyun için Saitek Pro X52 kesinlikle şart oluyor.
  • bu oyuna iyi bir joystic şart..
  • Demo key features:
    (sitesinden alıntı)

sanırım demo ve özellikleri

cod5'Deki gibi 4 kişi aynı anda uçabiliyor
    Co-op enabled for up to 4 players – Jump in/Jump out

Tecrübe kazanmak noktaları ve üç gerçek lisanslı uçaklar için demo olarak kilidini açmak için:
    Gain experience points and unlock up to three real, licensed planes in the demo:

F-16A Fighting Falcon
    SU-35 Super Flanker
    AV-8B Harrier II

İki farklı oyun modu arasında seçin:
    Choose between two different game modes:

Normal - Varsayılan kontrol tipi
    Normal – Default control type

Uzman - yılında uçak üzerinde tam kontrol sağlar "Yardım Kapalı" modunda
    Expert – Allows full control over the aircraft in “Assistance Off” mode

İki kalp misyonlar vurma:
    Two heart-pounding missions:

Operasyon: Kapalı Sertifika (Eğitim modu)
    Operation: Off Certification (Training mode)

Learn the skills of an elite pilot in “Assistance Off” mode and pull extreme maneuvers

Operation: Glass Hammer (Rio De Janeiro)

Take flight over GeoEye technology (the world’s best satellite data), and witness Brazil like never before.
    Learn to use the Enhanced Reality System in “Assistance On” mode, where your plane’s computer calculates the best interception course for you to follow to attack an enemy, evade a missile or hit a ground target.

Tom Clancy's HAWX 5 Mart 2009 tarihinde konsollar ve PC için 12 Mart tarihinde hazır olacaktır.
    Tom Clancy’s H.A.W.X will be available on March 5th 2009 for the consoles and on March 12th for PC.

yarın garanti çıkıyor(demo)

yarım yamalak oldu ama
    çevirebildiysem ne mutlu bana.................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 1 Mart 2009; 22:25:37 >

• Şu demonun Mart 19'a ertelendiği haberini doğrulayan resmi bir kaynak göreniniz var mı?
  • Demo da Co-Op moda giriş yapılabiliyorsa hemen hamachiye atalım kendimizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Oyun çok kötü. Konsolda Ace combat ın sunduğu kaliteden sonra bu oyun çok çok vasat.

Oyun cok kotu olamaz neden derseniz cok kotu olabilmesi icin heryonuyle degerlendirip yrumlamaniz gerekir en kotu ihtimalle oyunun grafikleri 10 uzerinde 9 en azindan.Ayrica onemli bir detay var oda suki birincisi bu bir demo ikincisi ace combat 6 PC ye cikmadigi icin su ada en iyi secenegimiz bu oyun oluyor.Oyun en azzindan 10 uzerinden 7 alacaktir diye dusunuyorum PC icin.Buda oyunun iyi oldugunu gosterir eksikler yamalarla veya MOD larla giderilecektir.

2 mart oldu bakalim kac saat sonra cikacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 2 Mart 2009; 1:27:02 >
  • Saat 08.00'da Amerikada March 2nd'a giriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Şu demonun Mart 19'a ertelendiği haberini doğrulayan resmi bir kaynak göreniniz var mı?

Demonun değil oyunun resmi çıkış tarihinin ertelenme ihtimali var.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.