Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demo bu akşam 17:00 ila 19:00 saatleri arasında çıkması bekleniyormuş. PS3 için kesin demo bugün yayımlanacakmış. PC için kesin değil ama çıkması bekleniyormuş.

Ayrıca oyunun resmi çıkış tarihi konsollar için 6 Mart PC için 13 Mart olarak açıklanmış.

Offical forumlarda okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 26 Şubat 2009; 13:44:11 >
  • F-22 RAPTOR , F-35 LIGHTNING II Eurofighter Typhoon

Sadece bu ikisi yeterlidir benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 26 Şubat 2009; 15:37:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

F-22 RAPTOR , F-35 LIGHTNING II Eurofighter Typhoon

Sadece bu ikisi yeterlidir benim için

Yeni ucaklarimizi F-35(JSF) ilk olarak kismetse bu oyunda kullanacaz desenize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Demo bu akşam 17:00 ila 19:00 saatleri arasında çıkması bekleniyormuş. PS3 için kesin demo bugün yayımlanacakmış. PC için kesin değil ama çıkması bekleniyormuş.

Ayrıca oyunun resmi çıkış tarihi konsollar için 6 Mart PC için 13 Mart olarak açıklanmış.

Offical forumlarda okudum.

Bu nasıl muameledir, başlangıçta en geç olarak PC demosu ayarlandı daha hala kesin değil diyorlar.
  • Bugün çıkmıcak anlaşılan
  • bende beklemedeyim ama ...galiba bugün vermeyecekler demo yu...

ayrıca xbox da oynayanları yorumları bi eleman detaylı anlatmış demoyu ama pek tutmamış ..Ace Combat 6 dan çokta farklı değil diyordu...bakalım...
  • uçağın adı harrier ingilterenin bir uçağı durduğu yerde havalanıyor, dümdüz aşağı iniyor çok güzel bir uçak bu oyunda bu uçak mevcut olcakmı
     Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

kalkarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 26 Şubat 2009; 19:32:25 >

• Ubisoft gene yapacağını yaptı demo PS3 çıktı. PC için haftaya ertelendi. Belkide çıkarmaya bilirler zaten haftaya oyun çıkacak.
  • Bahsettiğin uçağın tam ismi AV-8B Harrier II ve evet oyunda mevcut olucakmış ,listedede yazıyor yukarıda arkadaş vermiş sağolsun
  • quote:

Ubisoft gene yapacağını yaptı demo PS3 çıktı. PC için haftaya ertelendi. Belkide çıkarmaya bilirler zaten haftaya oyun çıkacak.

1 hafta erteleme ne demek ya yuh artık Assasin's creed nete sızıp bütün emekleri boşa gittiğinde ve r6 vegas 2 için yasadışı bir grubun yaptığı ilacı yayınlayacak kadar rezil bir duruma düştüklerinde onlar için üzülmüştüm ama şimdi bin beter olsunlar

• quote:

Ubisoft gene yapacağını yaptı demo PS3 çıktı. PC için haftaya ertelendi. Belkide çıkarmaya bilirler zaten haftaya oyun çıkacak.

dostum nerden aldın bilgiyi

• quote:

Haftaya ertelendiği nerede yazıyor?

• internette xbox360 için demo var ama bi türlü pc'yi göremedim
  • Offical forumlardan takip ediyorum.

The H.A.W.X. Demo is now available for Xbox360 and PS3.
    The PC Demo will be out next week approx.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 26 Şubat 2009; 20:29:08 >
  • quote:

Offical forumlardan takip ediyorum.

The H.A.W.X. Demo is now available for Xbox360 and PS3.
    The PC Demo will be out next week approx.

Bu yaptıklarının ayrımcılıktan başka HİÇBİR adı yok.

Oyunu konsollar için çıkardıktan sonra pc ye demo gelir bu gidişle.
  • Kotu haber resmi olarak dogrulandi official ubisoft forumlarindan alintidir;

PC Demo will be out March 2.
    Again, we apologize about the delay.

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3981007546/m/7681049137/p/48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 26 Şubat 2009; 20:34:22 >
  • çok kötü bir haber bence 2 marttada çıkarmayacaklar
    2 martta çıkarmalarına gerek yok bence zaten 1 hafta sonra FULL oyunu çıkıyor
  • Evet demo 2 Mart a ertelenmiş. Bazı sebeplerden dolayı imiş. Offical forumlarda bazı kişiler o kadar çok kızmış ki Ubisoft a oyunu pre order alanların bir çoğu iptal ettirecekmiş.
  • başlık değilşsin H.A.W.K olucak. "X" değil
  • H.A.W.X

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.