Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar arcade olsada guzel bir oyun zaten ilerde cikacak modlarla sim olarak oynanabilir ki belki oyun icinde sim arcade diye bir secenek vardir.
  • arcade ne oluyor?
  • bu oyun bence satma rekoru kırcak 100 TL altında yaparlarsa bende alcam hayatımda daha önce hiç orjinal oyun almadım
    öğrenci harçlıklarım biriktiriyodum cod5'e ama onun sahtesinin aldım
    inşallah bu oyunda ONLİNE devasa bir oyun olur

bide ben bu BATTLEFİELD : 1943 oyununu bekliyorum bu oyunda 2009 yılı sonuda çıkacak inşallah bu oyunuda birlikte bu oyunuda oynarız

New York Comic Con, bu yıl yine bir çok yapım hakkında bilgilerin açığa çıktığı bir platform oldu. Son olarak Mirror’s Edge ile oyuncuların karşısına çıkan DICE firmasının, Bad Company 2 isimli yeni Battlefield oyununu hazırlayacağı biliniyordu, ama kimse tekrar bu ismin, İkinci Dünya Savaşı cephelerine döneceğini tahmin edemezdi herhalde. Yakın bir zamanda gelen duyuruyla Battlefield: 1943, yeni nesil konsollar ve PC için duyuruldu.

Sanıyorum ki, benim gibi pek çok oyuncu ilk başta bu duyurunun ardından başlı başına kapsamlı bir oyun çıkacağını düşündü, ama değil. En azından benim beklediğim gibi olmadı diyebilirim. Çizgi grafikleri ve eğlenceli yapısıyla dikkat çeken, bunların yanında tamamen ücretsiz olarak yayımlanması planlanan Battlefield: Heroes bir yana dursun, Battlefield: 1943’e ne gerek vardı denilebilir.

Pasifik’e dönüş

Battlefield 1943, kısaca Pasifik’te Amerika ve Japonya ordularının arasındaki mücadeleyi konu alıyor. Bad Company haricindeki diğer tüm oyunlarda olduğu gibi 1943 de tamamen multiplayer ağırlıklı. Yapımda seçimimize sunulmuş 3 asker sınıfı bulunacak. Bunlar:

Piyade (Infantry): SMG, el bombası, tank savar silahı ve İngiliz anahtarı
    Piyade Eri (Rifleman): Yarı otomatik tüfek, bomba silahı, el bombası ve bıçak
    Keşif Eri (Scout): Sniper, C4 patlayıcı, tabanca ve kılıç/bıçak

Piyadeler, orta menzilli silahları iyi kullanabiliyor ve becerili yapılarıyla dikkat çekiyorken, yakın menzilli savaşlarda piyade erleri etkililer. Ayrıca araç ve tankları yok edebilecek güçte silahlara sahipler. Son olarak Keşif Er’leri de uzun menzilli mücadelelerde etkili oluyorlar. Başlangıçta tüm silah ve araçlar oyunculara sunulacak, ama istatistiklerinizde artış olduğu sürece yeni gereçlerle de karşılaşabiliriz. Bu arada oyunun istatistik sistemi, Bad Company ile aynı. Sağlık sistemi olarak ise kendini yenileyebilir bir sağlık sistemi var. Sağlık paketleri eklenmemiş. Bunun yanı sıra cephane olarak da sınırsız bir miktara sahip olacağız.

Battlefield: 1943’de taban tepeceğimiz 3 harita yer alacak; Wake Island, Guadalcanal ve Iwo Jima. Aslında bunlar, Battlefield 1942’de yer almış, ama değişime uğratılmış haritalar. DICE’den Gordon Van Dyke haritalarla ilgili olarak, “Battlefield 1942'yi oynayan oyuncular varsa, haritalar onlara tanıdık gelecektir, ama zaman içerisinde 2 oyun arasında meydana gelen değişiklikleri de fark edeceklerdir.” diye belirtiyor.
    (alıntıdı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 24 Şubat 2009; 21:31:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

arcade ne oluyor?

http://forum.donanimhaber.com/m_29998702/tm.htm
  • anladım tesekkürler bi sorum var bu oyun online oynancakmı?
  • Oynanır herhalde, bu tarz oyunların zevki online ile çıkar zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Oynanır herhalde, bu tarz oyunların zevki online ile çıkar zaten.

kesinlikle
    multi kapışırız

F-4 FOREVER
  • quote:

bu oyun bence satma rekoru kırcak 100 TL altında yaparlarsa bende alcam hayatımda daha önce hiç orjinal oyun almadım
    öğrenci harçlıklarım biriktiriyodum cod5'e ama onun sahtesinin aldım
    inşallah bu oyunda ONLİNE devasa bir oyun olur

bide ben bu BATTLEFİELD : 1943 oyununu bekliyorum bu oyunda 2009 yılı sonuda çıkacak inşallah bu oyunuda birlikte bu oyunuda oynarız

New York Comic Con, bu yıl yine bir çok yapım hakkında bilgilerin açığa çıktığı bir platform oldu. Son olarak Mirror�s Edge ile oyuncuların karşısına çıkan DICE firmasının, Bad Company 2 isimli yeni Battlefield oyununu hazırlayacağı biliniyordu, ama kimse tekrar bu ismin, İkinci Dünya Savaşı cephelerine döneceğini tahmin edemezdi herhalde. Yakın bir zamanda gelen duyuruyla Battlefield: 1943, yeni nesil konsollar ve PC için duyuruldu.

Sanıyorum ki, benim gibi pek çok oyuncu ilk başta bu duyurunun ardından başlı başına kapsamlı bir oyun çıkacağını düşündü, ama değil. En azından benim beklediğim gibi olmadı diyebilirim. Çizgi grafikleri ve eğlenceli yapısıyla dikkat çeken, bunların yanında tamamen ücretsiz olarak yayımlanması planlanan Battlefield: Heroes bir yana dursun, Battlefield: 1943�e ne gerek vardı denilebilir.

Pasifik�e dönüş

Battlefield 1943, kısaca Pasifik�te Amerika ve Japonya ordularının arasındaki mücadeleyi konu alıyor. Bad Company haricindeki diğer tüm oyunlarda olduğu gibi 1943 de tamamen multiplayer ağırlıklı. Yapımda seçimimize sunulmuş 3 asker sınıfı bulunacak. Bunlar:

Piyade (Infantry): SMG, el bombası, tank savar silahı ve İngiliz anahtarı
    Piyade Eri (Rifleman): Yarı otomatik tüfek, bomba silahı, el bombası ve bıçak
    Keşif Eri (Scout): Sniper, C4 patlayıcı, tabanca ve kılıç/bıçak

Piyadeler, orta menzilli silahları iyi kullanabiliyor ve becerili yapılarıyla dikkat çekiyorken, yakın menzilli savaşlarda piyade erleri etkililer. Ayrıca araç ve tankları yok edebilecek güçte silahlara sahipler. Son olarak Keşif Er�leri de uzun menzilli mücadelelerde etkili oluyorlar. Başlangıçta tüm silah ve araçlar oyunculara sunulacak, ama istatistiklerinizde artış olduğu sürece yeni gereçlerle de karşılaşabiliriz. Bu arada oyunun istatistik sistemi, Bad Company ile aynı. Sağlık sistemi olarak ise kendini yenileyebilir bir sağlık sistemi var. Sağlık paketleri eklenmemiş. Bunun yanı sıra cephane olarak da sınırsız bir miktara sahip olacağız.

Battlefield: 1943�de taban tepeceğimiz 3 harita yer alacak; Wake Island, Guadalcanal ve Iwo Jima. Aslında bunlar, Battlefield 1942�de yer almış, ama değişime uğratılmış haritalar. DICE�den Gordon Van Dyke haritalarla ilgili olarak, �Battlefield 1942'yi oynayan oyuncular varsa, haritalar onlara tanıdık gelecektir, ama zaman içerisinde 2 oyun arasında meydana gelen değişiklikleri de fark edeceklerdir.� diye belirtiyor.
    (alıntıdı)

Ne alaka?

• Oyunun demosunun yarın çıkması bekleniyor. Umarım erteleme olmaz
  • evet heyecanla demoyu bekliyoruz artık bu fanatiklikten de gına geldi ya xbox a demosu 1 ay önce çıkar pc ye daha sonra bir de fifa konusu varki zaten yaptıkları tam bir çifte sıtandart inşallah bazı oyun firmaları bu tutumlarından vazgeçer.
  • Demo tam gece yarısımı çıkıyo yoksa gün ortasındamı?
  • Gündüz saatlerinde çıkacaktır. Umarım steam le falan uğraşmayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Gündüz saatlerinde çıkacaktır. Umarım steam le falan uğraşmayız.

İşallah uraştırmazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Sanırım bu oyunu süper oynayabilmek için gerçek Savaş pilotu olmak lazım
    easy'de bile düşman uçağını 1 saate düşürebiliriz

video ve ss'ler sitesinde baktım çok gerçekçi
    uçak savaş simulasyonunu sevmeyen arkadaşlara ÖNERİRİM....

Tam tersine, oyun videolardan bas bas arcade olduğunu bağırıyor. Konu aslında yanlış yerde sayılır ama demoyu görüp de karar vermek lazım. Hiçbir simulasyon videoalrdaki gibi dış kameralardan oynanıp düşmanla it dalaşına girmene müsade etmez.

Tolgahan09 ne yazmış zaten Simulasyon sevmeyen arkadaşlara ÖNERİRİM

• ucagi istedigimiz yere indire biliorisek cok guzel olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

ucagi istedigimiz yere indire biliorisek cok guzel olur.

Kendimiz inebiliyor muyuz bilmiyorum ama online de seve seve indirtirler gibime geliyor
  • Evet demo çıktı mı arkadaşlar? Uzun zamandır bekliyordum.
  • Demo hala çıkmadı , beklemedeyiz
  • OFF demo nerde kaldı ya akşamamı çıkacak?...
  • Uçak listesi
    ______________________________________________________________________---

Planes that will be available in-game:
    F-4G AdvancedWildWeasel F-5A Freedom Fighter EF-111A RAVEN
    F-15C Eagle F-5E Tiger II F-117 NIGHTHAWK
    F-15E StrikeEagle A-6A Intruder Mig-21 Fishbed
    F-15 Active EA-6B Prowler Mig-25 Foxbat
    FA-18C Hornet A-7B Corsair II Mig-29 Fulcrum
    FA-18 RC F-14A Tomcat Mig-33 SuperFulcrum
    FA-18E SuperHornet F-14B Bombcat Su-25 Frogfoot
    AV-8B Harrier II F-14D SuperTomcat Su-32 FN
    MIRAGE F1 YF-17 Cobra Su-34 Fullback
    MIRAGE IV P F-20 Tigershark Su-27 Flanker
    MIRAGE III YF-23 Black Widow II Su-35 SuperFlanker
    MIRAGE 5 X-29 Su-37 Terminator
    MIRAGE 2000 C A-10A Thunderbolt II Su-47 Berkut
    MIRAGE 2000-5 F-16 FIGHTING FALCON F-2
    RAFALE C YF-12A JAGUAR
    F-22 RAPTOR Saab-39 Gripen F-35 LIGHTNING II
    Eurofighter Typhoon

Planes that will be available as pre-order bonuses:

* FB-22 STRIKE RAPTOR
    * A-12 Avenger_II
    * F-18 HARV

Planes that will be available to people that will take advantage of our VIP program:

* XA-20 Razorback
    * Saab-35 Draken

http://boards.ign.com/xbox_360_lobby/b8271/176691811/p1/

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.