Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel olarak beğendim ama ilk bölümdeki assistance mode midir nedir çok canımı sıktı inşallah başka bölümlerdede o açı zorunlu kılınmaz çünkü uçağa loop yaptırmak falan tam bir işkence idi sağa sola kayıyordu birde arkaya füzeleri yiyoz yiyoz - puan yazıyo o kadar sıkıcı oyundan sonra bu çok hareketli geldi bana ERC ise bir halta yaramıyor rota hesaplayamıyor hesaplasa bile düşman kıpırdadığı an bozuluyor ve işinde kalmak gerçekten zor uçak çok oynak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Anadolu Kartalı

Oyunu 1440-900 8X AA (en fazla bu kadar oluyor). Diğer ayarların hepsi en yüksekte yani full.

Yok sisteminde şüphem yoktu zaten . Ama 1680x 1050 yapamıcaz desene ,şimdi kuruyorum birazdan bende fikirlerimi yazıcam bikaçtanede SS koyarım .Tşkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

quote:

Orjinalden alıntı: leco

Anadolu Kartalı

Oyunu 1440-900 8X AA (en fazla bu kadar oluyor). Diğer ayarların hepsi en yüksekte yani full.

Yok sisteminde şüphem yoktu zaten . Ama 1680x 1050 yapamıcaz desene ,şimdi kuruyorum birazdan bende fikirlerimi yazıcam bikaçtanede SS koyarım .Tşkrler

Yok AA yı 8x ten fazla açamıyorsun. Çözünürlüğü monitörün destekliyorsa daha da arttırabilirsin.

• Oyun güzel zaten bu tür olan oyunlar fazla yok yalnız fareyle kontrol çok zorladı beni iyi bir joystick ya da gamepad le oynamak lazım,klavye ve fare kontrolleri aşağıdaki gibi

oyunun optimizasyonu çok iyi olmuş ayrıca oyunda dikkatimi çeken 2 ayar var, bir tanesi oyunda Directx10 var ikincisi de voice commmand yani tom clancy endwar daki gibi sesli komut özelliği var demoda denemedim ama..

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Mart 2009; 0:20:20 >

• En merak ettiğim şey; oyuna havadayken mi başlıyoruz? Askeri üsse inmek veya oradan havalanarak (taxiway kullanarak) hiç mi göreve gidemiyoruz? Eğer iniş-kalkış gibi şeyler yoksa büyük eksiklik olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 3 Mart 2009; 0:25:24 >
  • Evet mission demoda havada başlıyor kalkış yok
    Oyun gayet akıcı sslerde FPS gözükmüyor neden onu bilmiyorum ama 100 üzeri idi. Gayet zevki kokpit görüş açısı gayet iyi olmuş . Atmosfer gayet iyi şuan sadece F-16 ile oynayabildim demo JSF haricindede uçak yok sanırım
    1680x1050 full detay Klavye+mouse oynamak çok zor usb gamepad ile rahatlıkla oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 3 Mart 2009; 0:32:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

En merak ettiğim şey; oyuna havadayken mi başlıyoruz? Askeri üsse inmek veya oradan havalanarak (taxiway kullanarak) hiç mi göreve gidemiyoruz? Eğer iniş-kalkış gibi şeyler yoksa büyük eksiklik olur bence.

evet havadayken başlıyoruz, zaten bu oyun kesinlikle arcade bir oyun simulasyon beklemeyin daha önce de dediğim gibi blazing angels 2 oyununun modern hali gibi gözüküyor.

tam sürümde campaign mode da yerden başlayacağımızı düşünüyorum...

Ama tamamen arcade bir oyun onu söyleyeyim.

demodaki uçaklar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Mart 2009; 0:32:46 >

• Cevaplar için sağolun arkadaşlar.

@Anadolu Kartalı: Verdiğin ekran görüntüleriyle daha da heyecanlandım, elbette venomtrk'nin uçak görüntüleri insana sabırsızlanmak dışında seçenek bırakmıyor. Oyun zaten ARcade bir havada olduğunu önceki demo videolarıyla göstermişti ancak tam sürümde iniş-kalkış olur diye düşünüyorum.
  • inis kalkisi gectim oyunda G basinci diye birsey yok bastan sona arcade ama guzel ozellikle multi kapismalarin cok zevkli olacagini dusunuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

Cevaplar için sağolun arkadaşlar.

@Anadolu Kartalı: Verdiğin ekran görüntüleriyle daha da heyecanlandım, elbette venomtrk'nin uçak görüntüleri insana sabırsızlanmak dışında seçenek bırakmıyor. Oyun zaten ARcade bir havada olduğunu önceki demo videolarıyla göstermişti ancak tam sürümde iniş-kalkış olur diye düşünüyorum.

İniş kalkış tam sürümde olur tahminimce ,aslında bunu konsolda oynayan arkadaşlara sormak lazım.
    Hernekadar arcade bi oyun olsada Tom Clacy's adı altında çıkan kanımca en başarılı yapım .Başından kalkamadım görevler çok uzun ki daha ilk bölümü bile bitiremedim.Ondan sora bölüm varmı onuda bilmiyorum. Özellikle füzelerden ayrı bi atraksiyonla kaçmak çok etkileyici olmuş. Rus MIG lerini vurmak hayli güç :) Ayrıca binalar arasına saklanan tankları vurmak için diklemesine dalarak füze göndermek lasım.F 16 rampalarına demoda 2 slot füze takılıyor. Normalde füze çeşidi daha fazla.4 slot olmalı rampalar
    Oyun sıkmıyor ve kesinlikle tavsiye ederim , eğlencesi çok fazla .Uzun bi süre oynadıktan sora başınız dönebilir Tam sürümde ne olur bilemeyiz tabi bakarsın görevler hep tekdüze gider oyun bayar. Şuan için oyunada zaten not vermek anlamsız

Bir kaç ss daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 3 Mart 2009; 1:43:11 >

• Mouse + Klavye kontrolleri, BF2 ya da en azından ArmA'daki kadar rahat mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Mouse + Klavye kontrolleri, BF2 ya da en azından ArmA'daki kadar rahat mı ?

Klavye+mouse ile oyunda başarı elde etmek çok güç ,manevra kabiliyeti minimuma iniyor en hassas dokunuşta uçak ters düz oluyor ,min. 6 buttonlu bi gamepad lasım @ DRACON1C
  • @Anadolu Kartalı,

Pamuk eller cebe diyorsun yani.
    Şaka bir yana ben simulasyonda da fena uçmuyorum, sanmıyorum ki beni çok zorlasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

@Anadolu Kartalı,

Pamuk eller cebe diyorsun yani.
    Şaka bir yana ben simulasyonda da fena uçmuyorum, sanmıyorum ki beni çok zorlasın.

Volkan kızlara yedireceğin paranın 15-20 tlsi ile bir gamepad al ,ne sen sıkıl ne ben kahrolayım
    Şaka bi yana oyun simulasyon tarzında değil ,sürekli ani manevra yapmak zorundasın mouse+klavye buna yetişemiyor .. Sakiiin

• quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Volkan kızlara yedireceğin paranın 15-20 tlsi ile bir gamepad al ,ne sen sıkıl ne ben kahrolayım
    Şaka bi yana oyun simulasyon tarzında değil ,sürekli ani manevra yapmak zorundasın mouse+klavye buna yetişemiyor .. Sakiiin

Doğrudur, bakalım kontroller zor gelirse alırız bir gamepad.

• Oyunu indirdim kurup oynadım,

ama pek birşey anlamadım,

tam olarak oyunu çözemedim, garip geldi biraz..

kontrolü tam sağlayamıyorum nedense,

neyse ileriki günlerde çözeriz.
  • Kontroller zor da olsa güzel Rio da ki bölümde oyunun atmosferini yakalıyosunuz

Gamepad ta varda bide joystick te de denemek lazım
  • Kontroller beklediğimden çok daha kolay çıktı, oyun yanlış yerde, tamamen arcade (expert'de oynamama rağmen) olmuş. (Yav Emrah hocam ben bunları gözüm kapalı uçururum yaw. )
    Ama çok iyi bir arcade.

Grafikler muhteşem, optimizasyon mükemmel, oynanabilirliği de çok iyi.
    Yalnız Dx10 ile Dx9 arasında ne fark oluyor, her 2' sini de deneyen, karşılaştıran var mı?

Biraz da SS'ler konuşsun,
    Harrier II'yi açmıştık ama oyundan çıkınca puanlar sıfırlanmış.
    F16 ile idare edin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 3 Mart 2009; 8:47:31 >

• @DRACON!C SSler çok güzel çıkmış . C tuşu haricinde kamera değişebiliyomuyuz ? Uçağın yandan görünümünü nasıl elde ettin .Ayrıca fırlattığımız roketi nasıl izleyebiliriz ?
  • Öncelikle Hud'ı kapat sonra "C" ye basılı tut ve keyfine bak.
    Roket izlemek için roket'i attığın tuşa basılı tut. (tüm ayarları değiştirdiğim için hatırlayamıyorum hangisi olduğunu).
    Ee sen de bize bir kıyak geçip "dx9" ile "10" arasındaki farkı gösterirsin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 3 Mart 2009; 9:34:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.