Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Kere kıyak yaptın ya , 1 yıl konuşursun artık
    Bu arada Günaydın dostum ,Bilgiler için tşk ederim. Vista yok XP de denedim sadece ama yorumlar yağar bugün tahminimce .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 3 Mart 2009; 9:49:03 >
  • ps de oynadıgım ace combat ısımlı oyun aklıma geldı hawx ı gorunce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

1 Kere kıyak yaptın ya , 1 yıl konuşursun artık

Sana da günaydın dostum.
    Rica ederim.
    Evet karşılaştıran mutlaka olur bugün.
  • PC' nin böyle bir oyuna ihtiyacı vardı, ama benim aklım halen Crimson Skies 2' de
     Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )
  • Ben oyunu windows 7'de oynadım. Hemen söyleyeyim dx9 ile 10 arasında pek fark yok. Gözüme çarpan şeyler yeryüzü daha detaylı ve gün ışığı bulutlar daha detaylı gibi. Birde dx10'da renkler daha soluk. Bu daha gerçekçi bir hava katmış bence. Mümkün olduğunca aynı kareleri yakalamaya çalıştım.

Kullandığım Ayarlar

DX10 Ayarları

DX9

DX10

DX9

DX10

DX9

DX10

DX9

DX10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 3 Mart 2009; 10:11:07 >

• @RaMpAgE,
    Birbirine yakın kareler yakalamışsın.
    Sistemi iyi olanlar (+ Vista / Win7 kullananalar) için SSAO ve SunShafts çok iyi bir seçenek olmuş gerçekten.

Unutmadan ölümcül bir nokta var ki o da Shadows, dx9'a ne yazık ki koymamışlar.
    EDIT: Şimdi kontrol ettim dx9'da da dinamik gölgeler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 3 Mart 2009; 10:47:52 >
  • DX10'da yer kaplamaları çok daha iyi. Sanırım W7 yükleyeceğim, dayanamadım bu kadar detaylı kara modellerini görünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

DX10'da yer kaplamaları çok daha iyi. Sanırım W7 yükleyeceğim, dayanamadım bu kadar detaylı kara modellerini görünce

Doku detay seviyesinin artmadığı çok açık, (aynı açıda olmayan görüntüler yanıltıyor) değişenler gölgelendirme, "SSAO" ve "Post Process" efektleri.
    Tek bir oyun için değmez diyorum.
  • Kusura bakmayın ama ben kaplama detaylarında hiç fark göremedim.
  • Demoyu bitirmek bugüne kısmet oldu. Son kapıştığımız uçaklar bayağ bir uğraştırdı. Özellikle bina aralarında bulunan tankları yok edebilmek için kesinlikle yardım almak gerekiyor. Yoksa çok uğraşıyorsunuz ve çakılması da cabası tabi. Oyun oldukça eğlenceli. Demoda olan ufak tefek eksikleri full sürümde giderince çok daha iyi olacaktır.
  • Demo çok uzun galiba. Bende indiriyorum şu anda eminim güzel bir oyun olacak
  • harika bi oyun olmuş. özellikle joystick ile oynamanızı tavsiye ederim kaptırıyosunuz kendinizi.

bu arada benim attack 3 ile oynarken kendi kendine missle atıyor arada bir. demoda bug var sanırım. farklı joysticklerle aynı problemi yaşayanlar olmuş. feedback e yazdık derdimizi. tam sürümde sorun kalmaz sanırım.
  • multisi süper olur bunun.. gevurlara tokat show iyi gider.. korsanda multi ötmezse bunu orjinal almayı düşünüyorum etw den sonra...
  • otomatik missle yollama voice command yüzündenmiş. kapatınca düzeliyor.
  • voice command gayet iyi çalışıyor bu arada ama düğmeye basmak daha kolay geliyor :)

mic takılıysa shoot, double, ers gibi komutlr voice commands kısmında f2 ye basarak görebilirsiniz fazla komut yok zaten.

voice command wow gibi bi oyunda bayağı işe yarardı aslında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 3 Mart 2009; 16:22:55 >
  • vegas 2 de ilk karşımıza çıkmıştı bu voice command. aslında kendimiz ayarlayabilsek daha iyi olacak.

özellikle kanat adamına verilen komutlar çok işe yarıyor.
  • "Program Files\Ubisoft\Demo\Tom Clancy's H.A.W.X" içindeki " binkw32.dll " yi upload edebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 3 Mart 2009; 17:20:57 >
  • biraz önce demosunu kurup oynamaya başladım bence çok başarılı bir oyun olmuş eğlenceli
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

"Program Files\Ubisoft\Demo\Tom Clancy's H.A.W.X" içindeki " binkw32.dll " yi upload edebilecek var mı?

Al dostum buyur

http://rapid-share.com/files/204839618/binkw32.rar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.