Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bir erteleme de Tom Clancy's HAWX'a geldi. Yeni çıkış tarihi 2009'un ilk çeyreği olarak belirtildi.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54291

Allah belalarını versin ne diyelim her oyun 2009'a ertelendi o zamana kadar kim öle kim kala

Sanki tum oyunlari para verip aliyorsunuz da sikayet etme hakkina sahipsiniz

Hadi diyelim para verip alıyoruz ne değişecek Para verip alanlara da yazık değil mi ? Her şeye de takılmış plak gibi aynı şeyi söylemeyin parasını vermiyoruz çünkü böyle yaparak ve uçuk fiyat koyarak haketmiyolar bunu

• inşallah GTA 4 gibi fiyasko olmaz tom clancys süper oyunları var adamın ee tabi tecrübe herif eski ajan silahlar uçaklar ekipmanlar hepsi gerçek
  • mütiş bişi ama kesin pc leri zorlar
  • dehşet bir oyun
  • şubat ayında müthiş oyunlar çıkıyor eğlence var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 7 Ocak 2009; 21:02:11 >
  • Krize rağmen yapılan oyuna bak.Tebriklerde sistem dayanmaz buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Wesley -- 7 Ocak 2009; 21:08:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Yeni resimler geldi.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58738

Bu SSlerdeki grafik çok da üstün değilmiş diğerlerine göre neden acaba.
  • geçen MK'nin sitesinde bitane bi firma tarafından geliştirilmesine başlanan ama sonradan kriz nedeniyle vazgeçilen bi oyun haberi vardı..
    grafikleri ayı Hawx a bezniyordu.. walla uçak oyunlarını sevmem ama bu oyun çok harika olacağa benziyor merakla bekliyorum bunuda..
    ve gerçekten şubat ayında süper oyunlar çıkacak...
  • ben daha dehşet birşey bekliyordum hawx oyunndan ama umduğumu bulamadım gameplay vdeiolarını izledim yani ace combattan hiçbir farkı yok neredeyse

buyrun bu da 2005 yılında ps2 için çıkmış olan ace combat 5 oyunu

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )
  • pc lerin kaldıramayacağı tarzda bir oyun olmuş

ps3 ile tadına bakmak lazım
  • Arkadaşlar 2009 oldu halan oyun çıkmadı.Eğer çıkarsa benim sistem nasıl çalıştırır bu oyunu?

Ama oyunun hakkını vermek lazım ss ler dehşet...
  • bence bu oyun hıcc guzel olmıyacak cunu kokpıtten goruntu varmı yokmu bılmıyorum ama ucakda cantır dakı gıbı bı can olcak 100 canda mesela bırısı vurunca senı 70 veya 30 dusecek oyle vurulacak LOCK ON BOYLE DEGIL TEK BOMBA
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcdd murat

bence bu oyun hıcc guzel olmıyacak cunu kokpıtten goruntu varmı yokmu bılmıyorum ama ucakda cantır dakı gıbı bı can olcak 100 canda mesela bırısı vurunca senı 70 veya 30 dusecek oyle vurulacak LOCK ON BOYLE DEGIL TEK BOMBA

İyice fps tarzına çevirdin be Kokpit var bu arada
  • kokpıt varsa oyunda cok ıı ama oyunda eger kı ucagın canı olacaksa berabat olur ama buyyuk ıhtımal ole canlı olacak ucak hıc ıı degıl oynandıgında herkez anlar dusunsene arkadaslarından bırı senı vuruyo 70 can kalıyo bırısı daha vursa ıste ucak dusecek ole olması cok kotu bı ozellık bombada aynı ozellıkde sacma hemde cok sacma bu oyunu cerez nıyetıne tabı kasmassa oynayacaz gıbı ama bellı olmaz hele bı cıksında
  • bu oyun güzel oalcaga benziyor.
  • Kokpit yoksada cikacak modlarla oyuna eklenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Kokpit yoksada cikacak modlarla oyuna eklenir.

Var arkadaşım olurmu öyle şey SS'lere bakmıyomusunuz...
  • bu simulasyon değil ki.bu konusu uçuş olan aksiyon oyunu
  • bu görüntü ekran kartında iyi ram ister:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.