Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
349.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu daha yeni aldım. Oynamak isterseniz UPlay Adım : White0Flash
    Biraz geç olsada bunlar 4 kodum.
    BTPC-76XK-DLUV-R8ND
    MQWH-QUA3-HCVD-XWUC
    R484-YD9P-FADL-NBAC
    HAHW-AF6Y-9TEH-CLWY
  • Son gelen patch ile bende fps artisi oldu grafikler daha iyi oldu dadindan yenmiyir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • squada katılmaya çalışırken hata veriyor bu sorun başına gelmiş olup halledebilen var mı ubi forumlarında bazı çözümler yazmışlarda bir faydası olmadı onların bana port açmayı denemedim bitek onuda bulamadım :)
  • volcanic78 kullanıcısına yanıt
    DMZ host ve UPnP'yi aktif edin. Olmazsa modemi kapayıp açın o da olmazsa modemden firewall kapatın.

Hatayın alınca DMZ'yi açıp girdim ama 1-2 saat sonra yine hata verdi modemi kapayıp açtım düzeldi.
  • sezon pass'in olayını tam anlayamadım gelecek olan ek 8 operatör sadece sezon pass alanlara mı özel olacak ne olacak yoksa sadece 1 hafta erken erişim için mi?
  • M1A2Abrams kullanıcısına yanıt
    Oyuna gelen dlcler ücretsiz olacak. Season Pass sahipleri ise o dlclere 1 hafta önceden erişiyor olacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

sezon pass'in olayını tam anlayamadım gelecek olan ek 8 operatör sadece sezon pass alanlara mı özel olacak ne olacak yoksa sadece 1 hafta erken erişim için mi?

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]
  • tamamdır şimdi oldu teşekkürler
  • arkadaşlar yeni güncellemeyle 8gblık bir hd paket gelmiş aranızda yükleyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross1963 -- 22 Aralık 2015; 0:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

arkadaşlar yeni güncellemeyle 8gblık bir hd paket gelmiş aranızda yükleyen var mı ?

Evet oyuna 4K desteği geldi. FullHD'de oynayanlar içinde optimizasyon yapılmış.

Eski patch'te FPS düşüşü yaşayanlar şuan daha iyi olduğunu söylüyor. Onun dışında oyuna bir yenilik gelmedi. Bug vs. varsa onlar düzeltilmiştirdir ek oolarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 22 Aralık 2015; 2:39:23 >
  • Beyler steam olarak mı alayım yoksa uplay mi? Uplay hesabı olmak zorunda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Beyler steam olarak mı alayım yoksa uplay mi? Uplay hesabı olmak zorunda mı?

Uplay zorunlu. Uplay al derim
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    steamden aldığınız zaman cdkey anahtarını size veriyor o keyi uplay'e aktifleştirmek etmek zorundasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

steamden aldığınız zaman cdkey anahtarını size veriyor o keyi uplay'e aktifleştirmek etmek zorundasınız

Anladım hocam. Yani uplay üzerinden almak daha mantıklı o zaman, hem daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Beyler steam olarak mı alayım yoksa uplay mi? Uplay hesabı olmak zorunda mı?

Uplay zorunlu. Uplay al derim

Sağolasın hocam. Benim bulabildiğim en ucuz 138 tl'ye geilyor, daha ucuz alabileceğim bi yer biliyor musunuz?
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Nvidia kodlarını ucuza satanlar oluyor Burak. Ben forumdan 50TL'ye almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Nvidia kodlarını ucuza satanlar oluyor Burak. Ben forumdan 50TL'ye almıştım.

Biraz önce halettim dostum, aldım birinden hatta indirdim bile O kadar ucuza gelmedi ama olsun.
    Akşam yapalım muhakkak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 23 Aralık 2015; 12:27:08 >
  • 28 aralık akşamı memlekete dönücem oyunu hala çıktığından beri oynayamadım adam gibi gtx970 aldım bakalım istediğim ayarlarda 100 fps üstü alabilecekmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

28 aralık akşamı memlekete dönücem oyunu hala çıktığından beri oynayamadım adam gibi gtx970 aldım bakalım istediğim ayarlarda 100 fps üstü alabilecekmiyim

GTX680 4GB ile herşey High ve Anti-Aliasing TXAA 4x ile 60 FPS sabit oynuyorum. 970 ile Very High'da çok rahat 60 FPS oynarsınız.

Ben kendi denemelerimde şuna rastladım, en azından kendi kartımla ilgili. Very High ile High arasında çok net bir fark göremedim. Very High'da GTX680 4GB kartım patlama ve smoke bir arada olunca anlık gözle görülür FPS düşüşleri oluyordu. Kayda değer bir fark olmadığını görünce, ayarları High'a aldım ve Anti-Aliasing'i fulledim. Zaten oyun çoğu sistemde çalışsın diye grafiklere pek yüklenmemişler o yüzden Very High ile High arasında insan gözünün gördüğü bir fark yok. Anti-Aliasing açmak daha mantıklı.

EDIT: 60 fps üzerinde alsan bile, (G-Sync destekli bir monitör kullanmıyorsan) monitörün max. 60 FPS gösterebildiği için "tearing" yani yırtılma olacaktır bu yüzden V-Sync aktif edip, FPS'i 60'a sabitlemen gerekecek. Ek olarak online oyunlarda FPS'den çok, ping daha önemlidir. 300 FPS'de alsan, ping'in yüksekse sana görüntü geç geleceği için düşman seni daha erken görüp öldürebiliyor. Bu durm özellikle Rainbow Six Siege'de bariz belli oluyor. Sen adamı görüp duvarına arkasına geçtiğini sanıyorsun ama adam sana headshot atabiliyor. Oyunlarda akıcılık için 60 FPS yeterli, online oyunlarda ise ping fps'ten daha da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 23 Aralık 2015; 17:16:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

28 aralık akşamı memlekete dönücem oyunu hala çıktığından beri oynayamadım adam gibi gtx970 aldım bakalım istediğim ayarlarda 100 fps üstü alabilecekmiyim

GTX680 4GB ile herşey High ve Anti-Aliasing TXAA 4x ile 60 FPS sabit oynuyorum. 970 ile Very High'da çok rahat 60 FPS oynarsınız.

Ben kendi denemelerimde şuna rastladım, en azından kendi kartımla ilgili. Very High ile High arasında çok net bir fark göremedim. Very High'da GTX680 4GB kartım patlama ve smoke bir arada olunca anlık gözle görülür FPS düşüşleri oluyordu. Kayda değer bir fark olmadığını görünce, ayarları High'a aldım ve Anti-Aliasing'i fulledim. Zaten oyun çoğu sistemde çalışsın diye grafiklere pek yüklenmemişler o yüzden Very High ile High arasında insan gözünün gördüğü bir fark yok. Anti-Aliasing açmak daha mantıklı.

Reflection medium shadow high da oynamayi dusunuyorum en alttakileride sadece Fxaa acip digerlerini off yapicam bakalim kac fps alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.