Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
349.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    QB8U-6QQH-CRMU-AWEK

İki tanede ben paylaşayım. Oynayacak olan arkadaşlar alsın lütfen.
  • Oynamak isteyen olursa ben de paylaşıyorum.

M8XU-C34W-PHWL-VMMA

BEJL-3DDL-7HMV-RC6A

WTNA-AUEM-HMRM-H6MR
  • Iki adette benden
    UMHL-MJQT-BM9N-6L84
    6RCM-W7QJ-FEMG-TPYY
  • psv4 P kullanıcısına yanıt
    İlk kodu kullandım indiriyorum teşekkürler. Birde sadece meraktan soruyorum size ne gibi faydası oluyor
  • Yanlış anlamadıysam bize 24 saat için ekstra deneyim puanı veriyor.
  • Fiyatının düşmesini bekliyorum.Daha önceden de belirtmiştim.Zamanında millet cs 1.3,1.5 oynarken ben deliler gibi swat 3,swat 4 oynardım.Taktiksel fpslere karşı özellikle bir bağımlılığım var sanırım bu stratejiye olan düşkünlüğümden kaynaklanıyor.Ancak söylediğim gibi fiyatı bana çok uçuk geliyor yani 50 lira seviyesi benim için bu oyunu alınabilir kılacak bir seviye öğrenci halimle.
  • bu da benden bir enstantane olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 19 Aralık 2015; 8:32:01 >
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    ben halen oynuyorum swat 4 online olarak. ghost recon advanced warfighter 2, r6v2 falanda oynadım baya. cs go bana çok boş geliyor....

ucuzlasada alsak bunu :D
  • Cengavers kullanıcısına yanıt
    evet steame gelen cdkeyi uplay üzerinden aktifleştirmeniz gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 19 Aralık 2015; 14:26:08 >
  • Tagortian kullanıcısına yanıt
    Baya azmışlardı orda iyi oldu
  • Haftasonu denemesi olunca indirdim direk oyun güzel zevkli ancak 180 lira etmez, ucuzlarsa almayı düşünüyorum.
  • LNTL-JQC6-GWFQ-DYLF
    RMHL-WGXM-CHEX-A8AF
    G6BH-M97Q-EWLY-KAFA
  • Beyler oyun agir cop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kod için hocam kullandım 1 gün de olsa pc için indirip bakıcam çok almak istediğim bir oyun ps4 te betaya katılmıştım başından kalkamadım bence çok güzel bir oyun yapmış adamlar taktiksel fps severler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü güzel deneyimden sonra bugün Ubisoft kendini belli etti 3-4 maç arka arkaya 3vs5 oynamam, karşı takım ortalama 50 level iken bizim takıma 3 recruit gelmesi gibi durumlara maruz kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Dünkü güzel deneyimden sonra bugün Ubisoft kendini belli etti 3-4 maç arka arkaya 3vs5 oynamam, karşı takım ortalama 50 level iken bizim takıma 3 recruit gelmesi gibi durumlara maruz kaldım.

Oyuna her sahip olana 4 tane kod verirsen, oyunda bütün haftasonu recruit/newbie kaynar Gece bir maçta hatırlıyor musun elemanın biri oyun başlar başlamaz rehineyi vurdu ve çıktı

Bu arada tam ben geldim sen çıkmışsın, 2 dakika ile kaçırdım

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Dün zevkliydi, ders çalışmak yerine oynayayım dedim de bugün dediklerim üst üste olunca derse oturdum. Rehineyi vuran adam komediydi, tabi o zaman pek gülmemiştim
  • Tagortian kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş grafdik ayarlarınızı paylaşırmısınız arkadaslar
  • Beraber oynamak isteyen varsa lütfen eklesin. id: xoyuncux

Tek başına oyun zevkli oluyor yine de ama 5 kişilik ekip kurunca daha güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 20 Aralık 2015; 20:28:14 >
  • Arkadaşlar ekip varsa beni de ekleyebilirsiniz. Kapalı beta / açık beta ikisinde de oynadım ve şuanda da 42 Level'im, Pulse hariç tüm operatörler ve bütün silah kişiselleştirmeleri açık durumda.

Dip Not: 6 Aralık gecesi BSC Rainbow Six Siege yayınındaki rehineyi Fuze ile öldüren benim

UPlay ID: JohnSheppard_TR

Steam ID: John-Sheppard

Edit: Pulse'da açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 29 Aralık 2015; 15:38:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.