Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
350.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ping demek, ya bende diyorum takımda neden ilkben ölüyorum, kafayı çıkarıyorum küt gidiyorum, Ping hallolmazsa limon sıkar keyfimize.

170 ping ile oynuyorum, adamlar 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 10 Aralık 2015; 19:42:54 >
  • Ping sorununun kendimizce çözüm yolu custom oynamamız olacaktır, id için ayrı bir konu açılabilir ya da konu sahibi ilk mesajı güncelleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun optimizasyonuda sıkıntılı sanırım, grafik ayarlarında LOD dediği şey ne işe yarıyor?
  • Aynen bu Ping nedir ağa 4 maç tek kişi alabiliyorum

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hele terorrist hunt modunda odada yıkılmadık şey kalmayınca bayağı bir fps düşüyor, ping ve gereksiz fps düşüşünü halletseler tadından yenmez oyun.

• TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    r9 280x ile ultra da bile yer yerinden oynasa dahi ani fps düşüşü yaşamıyorum fakat oyun daki grafiklere bakarsak sanki iyi optimize edilememiş gibi.
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Aslında yanlış tabir ettim, fps 45 civarında kalıyo yani dalgalanma yok, high medium oynuyorum 770 ile, oyunun grafikleri iç mekan olarak gördüğüm en iyilerinden ama biraz daha iyi optimize edilebilirdi.

• 970 en düşük 56 enyüksek 135 arası ultraya

• Arkadaşlar bi akşam toplu bi oyun oynasak burası organize olmak için var sonuçta aynı anda online 10 kişi olsak yeter ayarlayacak kimse yok mu konu da yetkili

• quote:

Orijinalden alıntı: FEARTR

r9 280x ile ultra da bile yer yerinden oynasa dahi ani fps düşüşü yaşamıyorum fakat oyun daki grafiklere bakarsak sanki iyi optimize edilememiş gibi.

hangi ayarlarda kaç fps görüyorsunuz hocam birde 60 fps altına iniyormusunuz 1080p de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan85

970 en düşük 56 enyüksek 135 arası ultraya

hbao+ dof ve lens bloom efektleri kapalımı birde msaa kaçta hocam ?
  • Gölgeleri biraz düşürdüm, LOD ' un Ultrası ile High seviyesi arasında ciddi bir fark yok (benchmark üzerinde) , gerek görsel, gerekse performans olarak.
    MSAA 8X ' de ortalama FPS 40 civarı, TXAA 4X ile 55-60 arası. Nvidia TXAA 4X in MSAA 8X ' den daha kaliteli görüntü sunduğunu iddia etmişti yanılmıyorsam.

oyunda o kadar grafik yok ama sonuçlar böyle, benim ideal ayarım bu şekilde.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 11 Aralık 2015; 19:11:08 >

• Buda beden
    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    fps sine bakmadım ayarlarıda veri high olarak ayarladım.30 fps de oyun oynayamam onu söyleyim sanırsam 30 u sadece karlı bi bölüm var orada dışarıda iken 30-35 fps oluyor tahminimce onun dışında oynadığım kadarıyla 40 dan aşağı düşmüyordur yarın paylaşırım test edip
  • ranked e başladık yavaştan ^^
  • Keşke biraz ucuz olsa da biz de oynasak yahu bu fiyat nedir böyle?
  • Zebra Skin giveaway buyrun
    https://www.facebook.com/GameStopDACH/app/152351391599356/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewiLMatraK -- 14 Aralık 2015; 3:31:37 >

• Çok pahalı oyun.

• forumda arkadaşlar 50-60-70-80 e satıyor key şeklinde. sıfır kutulu oyun her zaman pahalı :)
  • 50 liraya indiginde bizde savasa katilacagiz

ama epey bekleyecegiz gibi gorunuyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.