Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
349.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun güzel ancak 180 liralık bişeyi yok daha makul bi fiyata gelince alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu geceki oyunlarımızdan küçük bir kesit

• Squad i kuralım, ekleyin lütfen, tek oynadığında saçma sapan yerlerde oluyorsun, rakip pusmus bir yere kafasını çıkartana hs atıyor.

UPLAY ID : rwenzoria.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Güzel bir çekişme olmuş.
  • Birkaç arkadaş toplandık birlikte oynuyoruz eğer katılmak isteyen varsa eklesin.
    http://steamcommunity.com/id/jaksocket/
  • uplay : gurdalcihan uplayden ekleme isteyuen arkadaşlar buyrun
  • Oyundan hoşlanmayan yada elinde fazladan key-hesap olan arkadaş varsa takas yapmak istiyorum.
    Uplay Hesabım ile
    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]

• The Turkyoutube
    realistic terrorist hunt
    https://www.youtube.com/watch?v=WV3W0hh4_Kw,
    realistic terrorist hunt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 9 Aralık 2015; 9:14:22 >

• selamun aleykum
    arkadaşlar bu hatayı alıyorum bi abimle beraber aynı squada giremiyoruz bunun sebebi neden olabilir ?

• Oyun baya sardı dlc aldım g2a dan kim ne derse desin cod bft sıkmıştı artık Her yıl aynı oyun ver skil i havada uzun zıplama oyun bunun üstüne. Bu bayan iyi çıktı ıd: gurdalcihan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 9 Aralık 2015; 11:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

selamun aleykum
    arkadaşlar bu hatayı alıyorum bi abimle beraber aynı squada giremiyoruz bunun sebebi neden olabilir ?

Sunucularda sıkıntı var bizde alıyoruz bazen o hatayı. Başkası kurmayı denesin o lobiyi.

• Arkadaşlar öncelikle meraba. Bende çıktığı günden beri oynuyorum oyunu ama forumda PC nin PS4 kadar ilgi görmemesi beni şaşırttı. Burda ki nick ile aynı UPlay nickim aynı ekleyin bende gördüklerimi eklicem her zaman online olurum beraber sarar diye düşünüyorum. Teşekkürler.

• TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    Kapalı betada hep realistic hunt oynardım. 3 kez falan sona tek kalmıştım. Çok zevkli oluyor o zaman. Bir de milletin heyecanla izlediğini bilmek daha bir heyecanlandırıyor. 1 kez sona 2 kişi kalınca ölmüştüm ama 2 sefer de kazanmıştım tek başıma. Adam ilk defa böyle oynayan görüyorum demişti. Oyunu alırsam sizi eklerim hocam.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Beklerim hocam, şansım da yaver gitti biraz, ölen takım arkadaşlarının izlediğinden de haberim yoktu heyecandan :).

• Technichal test ten beri oynuyorum. Ekleyin beraber oynayalım.
    http://steamcommunity.com/id/dewilmatrak/

Uplay:Mjoraste

• Cod , counter vb oyunlari oynayan atlayan ziplayan ergenlere hitap eden bir oyun değil iyi ki de değil !!!
    Takim oyununu ön plana cikaran inanilmaz ses ve gorsel efekti olan ve pc yormayan bir oyundur RBS . Ortama kaptirir rolune gore oynarsan dadindan yinmez bir oyundur.
    BU mantikta olan arkadaslar eklesin lutfen beni : cagatayhan (Uplay)

• Kaç oyundur ilk ben ölüyorum, arkadaş rakip geliyor mu diye duvara bir tane delik açtım, herifte hazırmış gibi karşıdan ateş etti. Dış kapının uzağındayım içerden mermi yağmuruna tutuldum, içeri giriyorum rakip görünmez yerlere çıkmış kafasını çıkarana tek atıyor, karşı karşıya kalıyorum rakip indiriyor, ping yüksekliğinden mi, FPS düşüklüğünden mi bilemedim.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bende bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum diyordum. Ayarları, Low yaptım sanki biraz fark etti. Ping hâlâ yüksek.
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    Ping yüksek olunca siz duvara delik açmak için vurduğunuz anda karşı taraf deliği açılmış olarak görüyor ve siz içeri bakmadan daha taramaya başlıyor, ping bu oyunda çok büyük öneme sahip herşey ilk farketmeye bağlı, bu oyundan başka pingin bukadar önemli olduğu bir oyun yoktur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Aralık 2015; 19:43:06 >
  • Pingin 100'den aşağı düştüğünü çok az gördüm. Sanki Betada daha iyiydi. Ubisoft lütfedip bize yakın sunucular kurarsa o zaman şansımız olabilir. Aksi durumda sinir harbinden başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 10 Aralık 2015; 16:09:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.