Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
349.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FEARTR

Teşekkürler cevap için.Benim en nefret ettiğim olay şu anda hile. daha closed betası varken whall hack vardı.Lanet olsun para verip zevk alamıcaksak yazıklar olsun diyorum.Dün bi tane wh li birine denk geldim.

İşte Ps4 e geçme sebebim hile hurda yok içim rahat
  • oyunu oynadım, cidden çoğu kişiye hitap etmiyor açıkcası pek de tutacağını zannetmiyorum, durağan sakin sakin ilerleyip anın tadını çıkardığınız bol bol düşünmeniz gereken bir oyun olmuş, bu devirde sabırlı 10 kişiyi tek servera toplamak zordur o yüzden çok uzun ömürlü görmüyorum
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ama kapalı betada hile yapılması bana pek mantıklı gelmiyor. Oyundaki operatörlerin kullandıkları farklı araçlar var. Mesela bir tanesi, kalp atışlarını algılayan bir sensör taşıyor. Ayrıca oyundaki bir çok duvar mermi geçiriyor. Bu özelliklere sahip bir operatörle vurmuş olamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 2 Aralık 2015; 21:16:54 >
  • Attacker olarak hangi operatörü önerirsiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Aralık 2015; 20:31:35 >
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    yok direk duvar arkasından elınde kalkan varken 2 mermiden birisinin kafaya denk getirmek gibi bi hedef alış şekli mümkün değil. google amca ya bi yazın siege wh hack die anlıyacaksınız.
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Haklısınız şimdi gördüm. Youtube'da ki video'ları biz görüyorsak herhalde Ubisoft'ta görüyordur. Ya da gösterelim. Bu kadar bariz olamaz ya. Yuhh adamların birde "wallhax" diye sitesi var. Bunlar ne kansız insanlar ya.

Ek: Linkleri Ubisoft'a gönderdim ve ne yapmayı düşündüklerini sordum. Bakalım belki işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 3 Aralık 2015; 9:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Haklısınız şimdi gördüm. Youtube'da ki video'ları biz görüyorsak herhalde Ubisoft'ta görüyordur. Ya da gösterelim. Bu kadar bariz olamaz ya. Yuhh adamların birde "wallhax" diye sitesi var. Bunlar ne kansız insanlar ya.

Ek: Linkleri Ubisoft'a gönderdim ve ne yapmayı düşündüklerini sordum. Bakalım belki işe yarar.

Pc oyunculuğu için üzülüyorum gerçekten wh dediğimiz lanetten kurtulamayacak hiçbir zmaan.pc de onuyor olsam hiçir online oyununa girmem zaten bir süre sonra soğutacak insanı.wh yi geçtim oyundaki ateş mekaniznası çok gerçekçi tepmem çok iyi işlemiş oyuna videoyu izlemedim ama ps4 te bazen banada denk geliyor ballı atışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Battlefield'da da zaman zaman rastlıyorum. Hemen sunucuyu değiştiriyorum yoksa deli oluyor insan. Adamlar robot gibi. İnsan hiç mi sıkılmaz hiç mi rahatsızlık duymaz. Tüm oyuncular küfür ediyor adamın umrunda değil. Adamlar o kadar yüzsüz ki bunun sitesini açmışlar oradan satıyorlar. Oyun firmaları hiç mi görmüyor?

Beta'dan çok keyif almıştım. Kısmetse oyunum bugün gelecek. Birde şu ping olayı çözülse.
  • Rastladığımız buglar

- Chat geçmişi görünmüyor
    - Oyunda mikrofonu kontrol edemiyorsunuz. Kapatırsanız ts deki ses gidiyor. Oyun ayarları windows mikrofon seslerini kapatıyor.
    - Return menü denilince squad dağılıyor.
    - Ping Sorunu var .
    - 3-0 direk hükmen mağlup olduğunuz oynamadan biten maçlar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 3 Aralık 2015; 23:35:31 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Ping sorunu oldukça can sıkıcı.
  • Birde bazı oyunlara bağlanıldığında direk 3-0 kaybetmiş oluyorsunuz oynamadan . Beta da aynı durum vardı umarım rankedda böyle sorunlar yoktur düzeltmişlerdir.
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Aslında oyun iyi bir çıkış yaptı, bağlanma hızı, optimizasyon vs gayet iyi, dediğniz sorunların da çözümü zor değil fakat ping, host sistemi gereği hep sorun olacak gibi duruyor.
  • abi oyun çok hoşuma gitti ama pahalı yav yoksa alacaktım ama
  • RainbowSix Siege gerçekten benim çok hoşuma gitti güzel iş çıkarmış Ubisoft. 3 gündür oynuyorum daha Hack rastlamadım. Elbet vardır her PC oyununda var olan hackler Rainbowda da vardır tabikide. Önemli olan Ubisoft'un bu konuyu güncel olarak takip etmesi başka bir şey yapmasına gerek yok yapamaz da zaten. Gelelim server muhabbetine pingler yüksek 100-150 lerde maalesef, fakat rakipleri çok mu iyi hayır bugün popüler olan Online FPS oyunlarına bakalım, CS:GO ranked maçlarda pingler minimum 60 larda çıkıyor ama çoğu zaman 85-100 arası. Call Of Duty Black Ops 3 pingler 90-120 arası yine RainbowSix'e yakın. Battlefield official serverlarda pingler 100lere yakın ama dedicated server sistemi var TR serverları var sistem muazzam. Avrupa serverlarına bile 60-90 arası bağlanıyorsun. Yani sonuç olarak pingler çok kötü ama rakipleri de kusursuz değil.

Her geçen yıl sürekli aynı oyunlar yapan, üstüne hiç bir şey katmayan oyunlar var ve bu oyunlar milyonlarca dolar kazanırken, FPS oyunları havuzuna bu kadar YARATICI ve FARKLI bir oyun bizlere sunduğu için Ubisoft'u kutlarım. Sorunlar olacaktır BF4'ün ilk çıktığı zamanı hatırlayın lütfen oyuna bağlanamazdık, sürekli bağlantı kopmaları yaşardık vs vs çok nadiren RainbowSix'de de bağlantı sıkıntısı oluyor ama zamanla oturacak bir oyun olduğunu düşünüyorum, Ubisoft'un online sisteme dayalı oyunlarına her zaman ön yargıyla bakmışımdır çünkü şimdiye kadar adam akıllı biç bir online sistemi olmadı ama RainbowSix ile bunu biraz olsun aştılar. Başardılar demek isterdim ama bunu önümüzdeki haftalarda görmemiz ancak mümkün olacak.

Herkese bol oyunlu günler dilerim.

• EnverPasha kullanıcısına yanıt
    PC için oyun Kliksa'da 159 TL. 35 TL'lik indirim kuponu ile kutulu 124 TL'ye geliyor. İndirim için 4 Aralık 2015 son tarih. Yalnız stokta az kalmış gözüküyor, alacak olan varsa acele etsin.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

İndirim Kodu: "KLIKSAOYUN35"
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

RainbowSix Siege gerçekten benim çok hoşuma gitti güzel iş çıkarmış Ubisoft. 3 gündür oynuyorum daha Hack rastlamadım. Elbet vardır her PC oyununda var olan hackler Rainbowda da vardır tabikide. Önemli olan Ubisoft'un bu konuyu güncel olarak takip etmesi başka bir şey yapmasına gerek yok yapamaz da zaten. Gelelim server muhabbetine pingler yüksek 100-150 lerde maalesef, fakat rakipleri çok mu iyi hayır bugün popüler olan Online FPS oyunlarına bakalım, CS:GO ranked maçlarda pingler minimum 60 larda çıkıyor ama çoğu zaman 85-100 arası. Call Of Duty Black Ops 3 pingler 90-120 arası yine RainbowSix'e yakın. Battlefield official serverlarda pingler 100lere yakın ama dedicated server sistemi var TR serverları var sistem muazzam. Avrupa serverlarına bile 60-90 arası bağlanıyorsun. Yani sonuç olarak pingler çok kötü ama rakipleri de kusursuz değil.

Her geçen yıl sürekli aynı oyunlar yapan, üstüne hiç bir şey katmayan oyunlar var ve bu oyunlar milyonlarca dolar kazanırken, FPS oyunları havuzuna bu kadar YARATICI ve FARKLI bir oyun bizlere sunduğu için Ubisoft'u kutlarım. Sorunlar olacaktır BF4'ün ilk çıktığı zamanı hatırlayın lütfen oyuna bağlanamazdık, sürekli bağlantı kopmaları yaşardık vs vs çok nadiren RainbowSix'de de bağlantı sıkıntısı oluyor ama zamanla oturacak bir oyun olduğunu düşünüyorum, Ubisoft'un online sisteme dayalı oyunlarına her zaman ön yargıyla bakmışımdır çünkü şimdiye kadar adam akıllı biç bir online sistemi olmadı ama RainbowSix ile bunu biraz olsun aştılar. Başardılar demek isterdim ama bunu önümüzdeki haftalarda görmemiz ancak mümkün olacak.

Herkese bol oyunlu günler dilerim.

Dice ' ın bf4 e uyguladığını ubisoft rainbowa uygularsa iyileştirme anlamında tadından yenmez uzun yıllar oynana bir oyun olur.

• Custom oynama şansımız olursa çok daha iyi olur aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın :)
  • PC için oyunu kutulu değilde indirerek yükleyen var mı? İndirme boyutu ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.