Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
349.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. Malesef Hack olayı pc oyunculuğunun kanseri ve tedavi edilemiyor. Yazık ne zevk alıyorlar anlamıyorum öyle oynamaktan.
  • Selam arkadaşlar bugün ps4 us hesabımdan 59 dolara 174 tl yapıyor galiba tom clancy's rainbow six siege aldım 16 gb indiriyor şuan açılmasına 8 saat kaldı bu oyunu alan arkadaşlarla ekip kuralım operasyonlara başlıyalım
    us psn adresim : Gurbuzbjk168
    tr psn adresim :melegim123
  • melegim123 kullanıcısına yanıt
    burada pc oyuncuları var :) ps kısmında yardımcı olabilirler.
  • Zamanında SWAT 4 oynamış bir arkadaş varsa lütfen cevap versin.Bu oyunu satın alsam swat 4'ten alacağım tadı ve zevki alabilir miyim? Taktiksel oyunları çok severim cod cs gibi oyunları oldum olası sevmem çünkü.
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    zevk alırsın hocam. Yalnız tek başına girince ve karşına takım gelince zevklı oldugu soylenemez.atmosfer olarak swat tan daha yavaş işliyor.
  • Oyun muazzam olmuş. Takım oyunu hissini iliklerine kadar hissettiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipps

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Ne zaman gelir bu oyun !!?

Yaza kadar çıkar diye tahmin ediyorum. Henüz net bir bilgi verilmedi.

Vay be geldi catti sonunda o gun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamde yorumlar pek iç açıcı değil. Sizde durumlar ne?

• Oyun tam olarak saat 7'de açıldı. Hemen oyuna girip test ettim.
    Takım oyunculuğun zirve yaptığı bir oyun. Swat 4 payday 2 tarzı oyunları beğenenler kesinlikle memnun kalacak. Sistemi yormayan, optimizasyon sorunu olmayan, silah tepkileri ve oyun motoru sorunsuz parasını hakeden bir oyun. Takım oyuncusu olmak kilit nokta. Polat Alemdarcılık yapacaksanız tavsiye etmem. Strateji Fps ve teknolojinin buluştuğu nokta.

• Türkiye de nie ise pek tutulmadı sanırım. beta da çok az türk görddüm.Zati Genel olarakta Gerçekçi oyunları pek sevmeyen bi milletiz.(illa 10 mermide ölmek lazım)
  • Evet serverlar sabah açılmış. Steam sayfası akşam 20:00 dediği için yanılmışım kusura bakmayın. Bakalım nasıl bir oyun olmuş.
  • akşam 11 gibi sizinleyim :)
  • oynamak isteyenler uplay eklesinler: MasterOfCoding
  • Oyun kısıtlı bir kesime hitap ediyor şuanlık gayet güzel akıcı sorunsuz bir oyun.
  • Oyuna bayıldım çok zevkli tam bir taktik savaşı...

Arkadaşlarınız varsa oyun cok zevkli hale gelir...

Duvarlarin patlmasi catiya ip atarak tirmanmasi camdan kenardan ateş edip iceri sarkma... vs vs..

Her Sinifin farkli özellikleri var.. Attack ve Defance olarak arkadaşlarınız ile sınıfları iyi belirlerseniz harika keyif verir..

Örneğin bir classta Duvarin arkasindaki dusmani tespit eden sensör var birinde kimyasal gaz birinde patlaticilari bozan jammer biri saglam barikat kuruyor...

Baya heycanli ve taktik savaşı oyun.. Ben çok begendim

• Oyunun Betalarınada katıldım. Çıktıktan sonrada oynadım.Oyun Zevkilimi evet. Tam bir Takım oyunu gerektiriyormu Evet.Taktik Gerektiriyormu evet.Silah çeşitliligi Ekipman Oparatör Harita su anda yeterlimi Evet Güncellme ile zaten genişliyecek.Optimizsazyon Grafik Tasarımlar Yeterlimi Gayet Fazlası ile yeterli böyle bi oyun için Neye Hayır derseniz... Ping e Ping sorunu cidden var ve Harbiden en kısa sürede çözülmesi lazım. Geri kalanlar sizinde evetlerinizi karşılıyor ise Oyunu alın oynayın arkadaşlar pişman etmez ;)
  • Oyun güzel çok farklı duygular yaşatabiliyor pingim bukadar yüksek olmasa alırdım ama beta zamanında sırf ping yüzünden oyunu açmaz olmuştum ikonun üzerine gelip vazgeçiyordum ama bir yandanda o farklı oyunu oynamak istiyordum işte böyle kötü bir durum batıda olanlar daha kabul edilebilir pinglere ulaşıyordur tabi.

• oyun çok iyi olmuş arkadaşlar, şimdilik 3 kişiyiz, diğer iki arkadaşı da oyundan buldum, sesli iletişim oyuna tat katıyor.

Beta da iki küçük map vardı doğrusu çok keyif almamıştım, sanirim o haritalar beta içindi, şimdiki haritalar hem büyük hemde çok güzel.

yeni operatörler, gelecek dlc ler ve bunların ücretsiz olması şimdilik çok iyi görünüyor.
    TR den girenlerden ping 100-150 arası, genelde 100 civarı oynuyorum.

uplay id : rwenzoria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Aralık 2015; 8:33:48 >
  • Arkadaşlar merhaba, elimde notebook ile gelen kullanılmamış kod var. Fiyat için pm atınız.
  • mehmetelmas82 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 2. el bölümüne konu aç.burası yeri değil.

Dün 5 kişi oynadık güzeldi zevklıydı ve çok eğlendik fakat çok sık kopma serverder dc olayı ile karşılaştık ilk günün acemiliğine veriyoruz inş bu durum kısa sürede çözülür
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.