Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.477
Cevap
113
Favori
351.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    13 küsür.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kutulu aldım ama 1 haftadır kargoyu bekliyorum. Elimde "Codex" sürümü var. Boyutu 13.3 GB. Acaba, kurup cdkey ile orijinal yapabilir miyim?
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    uplay'den indiriyorum şu an 14.36GB diyor.
    Bilmiyorum hocam, riske girmeyin derim.
    Sanırım olmaz, aktivasyon steam , uplay gibi programlar üzerinden yapılıyor yada olması için uğraşmak filan lazım, download deyip durdurmak, oyun klasörünü göstermek vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 5 Aralık 2015; 17:47:34 >
  • Başka bir oyun oynayım diye giriyorum, her seferinde bu oyunda buluyorum kendimi,
    ben öyle yaptım, oluyor yani.
  • Arkadaslar bende oyundayım beklerim :) Uplay id: Hitmeagain
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Custom oynama şansımız olursa çok daha iyi olur aslında.

Custom game var hocam zaten oyunda
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    10 kişi bir araya gelirsek anlamında yazdım hocam, böylelikle bağlantı sorununu da çözmüş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

10 kişi bir araya gelirsek anlamında yazdım hocam, böylelikle bağlantı sorununu da çözmüş oluruz.

vay vay kimleri görüyorum...
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Buralardayız abi , aldın mı oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu twitch'de çekilişten kazandım. Durağan bir oyun, bana hitap etmiyor ve ayın 18'n de askerim zaten
    Uplay hesabımı 75 tl'ye satıyorum. Dileyen arkadaşlar özel mesaj'dan ulaşabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_112416401/tm.htm
  • Elimde fazladan uplay kodu var 65 TL satılık arkadaşlar iletişim için PM
  • yeni haritalar ve operatörler tüm oyunculara ücretsiz verilecekmiş. EA olsa şimdiden ön siparişini açmıştı
  • Üşendim bir daha indirmeye. Biraz uğraştırdı ama oldu. Kurulum dosyalarını kontrol etti ve download yerine play seçeneği gözüktü.
  • oyun fiyatı yüksek ama key/gift olarak müthiş rakamlara düşüyor fiyat, kesin alınmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramızda toplanıp oynayabileceğimiz bir Steam grubu kurduk. RSS oynayan herkesi bekleriz
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: DH Rainbow Six Siege
    http://steamcommunity.com/groups/dhrss

• Elinde nvidia kodu olan arkadaşlar pm atabilir.
  • Ping işi sıkıntı. Rakipler hep düşük pingte ve bu bariz bir fark yaratıyor. Battlefield bu konuda çok iyiydi. Umarım kısa sürede bir çözüm bulur ve bize yakın sunucular kurarlar.
  • beraber oynamak isteyenler varsahttp://steamcommunity.com/id/stormbringerraiden/ steam hesabım takım kurabilirsek güzel olur
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.