Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
349.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

quote:

28 aralık akşamı memlekete dönücem oyunu hala çıktığından beri oynayamadım adam gibi gtx970 aldım bakalım istediğim ayarlarda 100 fps üstü alabilecekmiyim

GTX680 4GB ile herşey High ve Anti-Aliasing TXAA 4x ile 60 FPS sabit oynuyorum. 970 ile Very High'da çok rahat 60 FPS oynarsınız.

Ben kendi denemelerimde şuna rastladım, en azından kendi kartımla ilgili. Very High ile High arasında çok net bir fark göremedim. Very High'da GTX680 4GB kartım patlama ve smoke bir arada olunca anlık gözle görülür FPS düşüşleri oluyordu. Kayda değer bir fark olmadığını görünce, ayarları High'a aldım ve Anti-Aliasing'i fulledim. Zaten oyun çoğu sistemde çalışsın diye grafiklere pek yüklenmemişler o yüzden Very High ile High arasında insan gözünün gördüğü bir fark yok. Anti-Aliasing açmak daha mantıklı.

Reflection medium shadow high da oynamayi dusunuyorum en alttakileride sadece Fxaa acip digerlerini off yapicam bakalim kac fps alicam

Yazdığıma mesaja ekleme yaptım, o kısmı bir okuyun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

28 aralık akşamı memlekete dönücem oyunu hala çıktığından beri oynayamadım adam gibi gtx970 aldım bakalım istediğim ayarlarda 100 fps üstü alabilecekmiyim

GTX680 4GB ile herşey High ve Anti-Aliasing TXAA 4x ile 60 FPS sabit oynuyorum. 970 ile Very High'da çok rahat 60 FPS oynarsınız.

Ben kendi denemelerimde şuna rastladım, en azından kendi kartımla ilgili. Very High ile High arasında çok net bir fark göremedim. Very High'da GTX680 4GB kartım patlama ve smoke bir arada olunca anlık gözle görülür FPS düşüşleri oluyordu. Kayda değer bir fark olmadığını görünce, ayarları High'a aldım ve Anti-Aliasing'i fulledim. Zaten oyun çoğu sistemde çalışsın diye grafiklere pek yüklenmemişler o yüzden Very High ile High arasında insan gözünün gördüğü bir fark yok. Anti-Aliasing açmak daha mantıklı.

Reflection medium shadow high da oynamayi dusunuyorum en alttakileride sadece Fxaa acip digerlerini off yapicam bakalim kac fps alicam

144hz monitor kullaniyorum oyuzden 60 fps yeterli olmuyor acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet birde o ihtimal var onu yazmayı unutmuşum ama yine de söylediğim gibi, Rainbow Six Siege'de FPS'den çok pinge önem vermeniz gerekiyor. Oyun zaten Call of Duty, Counter-Strike gibi hızlı bir oyun olmadığı için 60 FPS ile 120 FPS arasındaki farkı çok anlamayabilirsiniz. Siz yine 120 FPS görürsünüz görmesine de, pinginiz 100-150'den yüksekse o FPS'in hiçbir anlamı kalmıyor düşman 40-50 FPS'le oyun oynayınca.

Çoğu zaman "ulan bu adam beni nasıl/nerden vurdu" diye söyleniyorsunuz ama kill cam'den izleyince siz adamı göremeseniz de, onun sizi gördüğünü görebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 23 Aralık 2015; 17:24:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet birde o ihtimal var onu yazmayı unutmuşum ama yine de söylediğim gibi, Rainbow Six Siege'de FPS'den çok pinge önem vermeniz gerekiyor. Oyun zaten Call of Duty, Counter-Strike gibi hızlı bir oyun olmadığı için 60 FPS ile 120 FPS arasındaki farkı çok anlamayabilirsiniz. Siz yine 120 FPS görürsünüz görmesine de, pinginiz 100-150'den yüksekse o FPS'in hiçbir anlamı kalmıyor düşman 40-50 FPS'le oyun oynayınca.

Çoğu zaman "ulan bu adam beni nasıl/nerden vurdu" diye söyleniyorsunuz ama kill cam'den izleyince siz adamı göremeseniz de, onun sizi gördüğünü görebiliyorsunuz

Anladim hocam dediklerinizi 80-120 arasinda gidip geliyor ping cok etkilemiyor acikcasi 120hz oynamak onemli benim icin

• Geç cevap için kusura bakmayın :) lens effect kısmında sadece lens flare kapalı bende onun haricinde very high a ayarlı 99.93 fps sabitlemiştim 90-100 fps arası alıyorum ama bu akşam "Texture Filtering" i anisotropic 4x e çekicem oyunun malesef grafik ayarlarında very high ve low arasında öyle pek bir fark yok ama fps e sağlam etki ediyorlar yeni çıkan ultra patch ayrı tabi o cidden sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 23 Aralık 2015; 22:44:34 >
  • Tagortian kullanıcısına yanıt
    ultra patch i bende denicem bi fark varmı bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tagortian

Geç cevap için kusura bakmayın :) lens effect kısmında sadece lens flare kapalı bende onun haricinde very high a ayarlı 99.93 fps sabitlemiştim 90-100 fps arası alıyorum ama bu akşam "Texture Filtering" i anisotropic 4x e çekicem oyunun malesef grafik ayarlarında very high ve low arasında öyle pek bir fark yok ama fps e sağlam etki ediyorlar yeni çıkan ultra patch ayrı tabi o cidden sağlam.

hocam ultra texture patchinde very high arasında pek fark göremedim ancak 4k da farkedilir gibi duruyor 1080p de çok fark edeceğini sanmıyorum ki nvidianın sitesinde yayınlandı fotoğraflar pek fark yok
  • 4k yazmayı unutmuşum hocam ultra patchden bahsederken :) patch bildiğim kadarıyla 4k patch olarak çıktı

• Post-Process AA'daki TAA seçeneği oyunun görüntüsü çok çirkinleştiriyor. Acayip bulanıklaştırıyor, FXAA yapınca iyi oldu. Bir de TXAA x4 yerine MSAA x2 daha iyi görüntü veriyor.
  • oyun steam de indirime girmiş oyunun season pass i de indirimde 51tl gibi bir fiyattan.bende oyunun uplay versiyonu var steamden alamayız season passi o zaman degil mi?
  • Oynayan var ise ekleyebilir. Yeni başladım tek başına oynamak biraz sıkıntılı oluyor Uplay:Rothrix
  • ps4 arkadalar takımlar kuruyor pc kullanıcıları ve işi bilenler bir araya gelse türklerden oluşan bir takım kursak türkçe konuşup yardımlaşmayınc pek tat vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

oyun steam de indirime girmiş oyunun season pass i de indirimde 51tl gibi bir fiyattan.bende oyunun uplay versiyonu var steamden alamayız season passi o zaman degil mi?

Hayır alamıyorsun. Oyunun Steam versiyonu hesabında olması gerekli hatası veriyor. Season Pass'i Steam'den alabilsek güzel olurdu, Enpara ile 25 TL'ye geliyor.
  • Arkadaslar beraber oynamak isteyen ekleyebilir teasygraywolf

• Şu oyunda bilerek Friendly fire / Team Kill yapanlara bir ceza getirilmeli. Oyunda o kadar aptal insan var ki, 5dk stres atmak için giriyorsun daha çok stres oluyorsun.

Birde şu oyunu yeni alıp, bismillah demeden Multiplayere giren ezikler yok mu Ranked'da olduğu gibi, Casual'da da bir level sınırı getirilmeli.
  • Yeni başladım eklerseniz sevinirim takım olarak girersek daha zevkli olur. uplay : aty356

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 28 Aralık 2015; 0:13:09 >
  • Arkadaslar ranked sistemi hakkinda bilgisi olan var mi?Gecen bi streamer 20 level var dedi ama.Bulamadim bi turlu siralamayi

• Klan savaşı yapmak isteyen var mı?Biz 5 kişi hazırız.
  • oyunu steam indiriminden daha uygun bir fiyata alma durumu var mıdır acaba? forumda uygun keyler hep satılmış sanırım. bir de oyunda genel ping ortalaması nedir arkadaşlar?
  • ara ara bakın ben 4 gün arada bir baktım 4.gün buldum ikinci el bölümünden. benim ping ortalamam 150 bazen 120 lerde oluyor bazen 180-190
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.