Bildirim
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (20. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kalkanlı adamın yanına gelmesi efsaneydi. Bir de arkadaşına c4 attığında canının gitmesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suratında c4 duracakmı diye merak etmişitm :D Patlatmasan bile canını götürüyormuş -
-
quote:
Orijinalden alıntı: John Sheppard
quote:
Orijinalden alıntı: mamileite
Arkadaşlarla oynadığım bazı anların derlemesi :) (Biraz Küfürlüdür. )
Abi video güzel olmuş ben şey kısmında ayrıldım. Baştaki Doc'un seni kaldıracam diye Pistol'la sıkması
C4 kısmıda süperdi adamlar gerçekçi yapmışlar harbiden
Normalde o doc'u oynayan arkadaş belkide aramızda en iyi oynayanıdır fakat doc'a özel yetenek pistolü (revive)ile kendi pistolünü karıştırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyuna büyük güncelleme geldi umarım hatalar düzeltilmiştir. -
beyler arkadas arıyorum ekleyin oynayalım -
beyler şu göncelmeyi adam akıllı çevirecek er kişi varmı (ER KİŞİ) -
quote:
Orijinalden alıntı: cihan85
beyler şu göncelmeyi adam akıllı çevirecek er kişi varmı (ER KİŞİ)
Hiçbir şey düzelmedi ki çevirelim :) Bir sürü şey yazmışlar, hala "senkron data" problemi, hala "maç sonunda 0 puan" problemi, hala "gri ekran sorunu" devam ediyor. Gördüğüm tek güncelleme maç bulurken geri sayım sayıyor, eskisi gibi "sürekli 2 dakika bekleyin" demiyor. Birde maç bulma eskiye göre biraz daha hızlanmış ama yukarı da sorunlar devam ettiği sürece istediği kadar hızlı maç bulsun bir anlamı kalmıyor. -
Güncellemeyi aceleye getirmişler galiba,bazı güzel şeyler var ama reconnect butonu gelmesi lazım.Arkadaşlar ile ranked giriyoruz birden düşüyor adam 4vs5 oynuyoruz sonra. -
-
-
-
Tesekkurler hocam valla cidden daha iyi :D
Merhaba arkadaslar ben oyunu 2 3 gune alıcam ama anlamadığım bir sey var. Oyunu alırken gold edition ile alırsammı gelecek olan tüm dlc ler bedavaya geliyor. Season pass dlc mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reader22 -- 12 Ocak 2016; 1:42:05 >
Efsane olmuş cidden.
Bekliyoruz böyle güzel anları herkesten. -
Normal almanız yeterli olur. Gold Edition ve Season Pass sahipleri, yeni operatörleri bir hafta önceden oynayabiliyor. Sonrasında herkese açılıyor. Gold Edition, Season Pass'ın bir üstü. Özel silah desenleri, ekstra puan vb. şeyler var. Bana sorarsanız gereksiz. Oyunda fark yaratan bir etkisi yok. Karar sizin. -
quote:
Orijinalden alıntı: cittaslow
Normal almanız yeterli olur. Gold Edition ve Season Pass sahipleri, yeni operatörleri bir hafta önceden oynayabiliyor. Sonrasında herkese açılıyor. Gold Edition, Season Pass'ın bir üstü. Özel silah desenleri, ekstra puan vb. şeyler var. Bana sorarsanız gereksiz. Oyunda fark yaratan bir etkisi yok. Karar sizin.
Anladım hocam cok tesekkur ederim. Oyun hakkında fazla bilgim yok beraber oynamak isteyenler nicklerini verirse beraber oynuyalım
arkadaşım 26 yaşındayım ekibe ihtiyacım var oyunu almadım eğer ekip olursa gold edition almayı düşünüyorum star wars battlefront oynuyorum ama sıkıldım daha taktiksel oyunları severim cs go gibi. eğer yeni başlayacak olmam sorun olmayacaksa alıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: taha31
arkadaşım 26 yaşındayım ekibe ihtiyacım var oyunu almadım eğer ekip olursa gold edition almayı düşünüyorum star wars battlefront oynuyorum ama sıkıldım daha taktiksel oyunları severim cs go gibi. eğer yeni başlayacak olmam sorun olmayacaksa alıcam
Hocam herkes ekibini kurmaya basladi bizde belirli duzeyde oynuyoruz herkesi almiyoruz iyi bi seviyedeyseniz elbette bir deneriz duruma bakariz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X