Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
349.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla oynadığım bazı anların derlemesi :) (Biraz Küfürlüdür. )
  • mamileite kullanıcısına yanıt
    Kalkanlı adamın yanına gelmesi efsaneydi. Bir de arkadaşına c4 attığında canının gitmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Suratında c4 duracakmı diye merak etmişitm :D Patlatmasan bile canını götürüyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

Arkadaşlarla oynadığım bazı anların derlemesi :) (Biraz Küfürlüdür. )

Abi video güzel olmuş ben şey kısmında ayrıldım. Baştaki Doc'un seni kaldıracam diye Pistol'la sıkması

C4 kısmıda süperdi adamlar gerçekçi yapmışlar harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

Arkadaşlarla oynadığım bazı anların derlemesi :) (Biraz Küfürlüdür. )

Abi video güzel olmuş ben şey kısmında ayrıldım. Baştaki Doc'un seni kaldıracam diye Pistol'la sıkması

C4 kısmıda süperdi adamlar gerçekçi yapmışlar harbiden

Normalde o doc'u oynayan arkadaş belkide aramızda en iyi oynayanıdır fakat doc'a özel yetenek pistolü (revive)ile kendi pistolünü karıştırdı

• Oyuna büyük güncelleme geldi umarım hatalar düzeltilmiştir.
  • beyler arkadas arıyorum ekleyin oynayalım
  • beyler şu göncelmeyi adam akıllı çevirecek er kişi varmı (ER KİŞİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan85

beyler şu göncelmeyi adam akıllı çevirecek er kişi varmı (ER KİŞİ)

Hiçbir şey düzelmedi ki çevirelim :) Bir sürü şey yazmışlar, hala "senkron data" problemi, hala "maç sonunda 0 puan" problemi, hala "gri ekran sorunu" devam ediyor. Gördüğüm tek güncelleme maç bulurken geri sayım sayıyor, eskisi gibi "sürekli 2 dakika bekleyin" demiyor. Birde maç bulma eskiye göre biraz daha hızlanmış ama yukarı da sorunlar devam ettiği sürece istediği kadar hızlı maç bulsun bir anlamı kalmıyor.
  • Güncellemeyi aceleye getirmişler galiba,bazı güzel şeyler var ama reconnect butonu gelmesi lazım.Arkadaşlar ile ranked giriyoruz birden düşüyor adam 4vs5 oynuyoruz sonra.
  • Diğer video koyanların da ellerine sağlık bu da benden olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tagortian

Diğer video koyanların da ellerine sağlık bu da benden olsun :)

yavaş ol nefes al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tagortian

Diğer video koyanların da ellerine sağlık bu da benden olsun :)

iyiymiş hocam eline sağlık :) bu arada smok'un 2.silahı 1.silahından daha sağlam :D
  • Tesekkurler hocam valla cidden daha iyi :D

• Merhaba arkadaslar ben oyunu 2 3 gune alıcam ama anlamadığım bir sey var. Oyunu alırken gold edition ile alırsammı gelecek olan tüm dlc ler bedavaya geliyor. Season pass dlc mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reader22 -- 12 Ocak 2016; 1:42:05 >
  • Tagortian kullanıcısına yanıt
    Efsane olmuş cidden.

Bekliyoruz böyle güzel anları herkesten.
  • reader22 kullanıcısına yanıt
    Normal almanız yeterli olur. Gold Edition ve Season Pass sahipleri, yeni operatörleri bir hafta önceden oynayabiliyor. Sonrasında herkese açılıyor. Gold Edition, Season Pass'ın bir üstü. Özel silah desenleri, ekstra puan vb. şeyler var. Bana sorarsanız gereksiz. Oyunda fark yaratan bir etkisi yok. Karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Normal almanız yeterli olur. Gold Edition ve Season Pass sahipleri, yeni operatörleri bir hafta önceden oynayabiliyor. Sonrasında herkese açılıyor. Gold Edition, Season Pass'ın bir üstü. Özel silah desenleri, ekstra puan vb. şeyler var. Bana sorarsanız gereksiz. Oyunda fark yaratan bir etkisi yok. Karar sizin.

Anladım hocam cok tesekkur ederim. Oyun hakkında fazla bilgim yok beraber oynamak isteyenler nicklerini verirse beraber oynuyalım

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 26 yaşındayım ekibe ihtiyacım var oyunu almadım eğer ekip olursa gold edition almayı düşünüyorum star wars battlefront oynuyorum ama sıkıldım daha taktiksel oyunları severim cs go gibi. eğer yeni başlayacak olmam sorun olmayacaksa alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha31

arkadaşım 26 yaşındayım ekibe ihtiyacım var oyunu almadım eğer ekip olursa gold edition almayı düşünüyorum star wars battlefront oynuyorum ama sıkıldım daha taktiksel oyunları severim cs go gibi. eğer yeni başlayacak olmam sorun olmayacaksa alıcam

Hocam herkes ekibini kurmaya basladi bizde belirli duzeyde oynuyoruz herkesi almiyoruz iyi bi seviyedeyseniz elbette bir deneriz duruma bakariz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.