Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
350.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynamak için aldığım fakat oyunun içeriğini beğenmediğim için keyi aktif etmedim bu sebeple satıyorum.Key steam aktif edilebilmektedir.
    iletişim skype : scesz519
    Fiyat 70 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersan912 -- 12 Ocak 2016; 19:12:49 >
  • konununuzu 2. el bölümüne açın.Burası satış yeri değil.Satarkende forumdaki fiyatlara göz gezdirin.
  • Plat-diamond ligleri hileden geçilmiyor. 180 liralık oyunda bile hile olacaksa PC oyunları bitmiş demektir.
  • şu ranked da bir doğru düzgün maç bulamıyor arkadaş.beklemekten içimiz kurudu. ubisoftun yapacağı iş zaten böyle olur yeni patchten sonra hala sıkıntılar devam ediyor bir çözemediler şu işi.

bir daha ubisoft oyunumu eksik kalsın!
  • Arkadaslar ping sorunu nasil cozulcek her mac 120 ping

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rainbow oynayanlar uplay eklesinler 5 kişi takımımız var.
    Uplay nick : frknkpt

Ayrica Rainbow Six Siege Nvidia kod arayanlar profilimden konuma baksinlar 50 Adet kod getirdim satıyorum uyguna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolBüfesi -- 13 Ocak 2016; 15:58:27 >
  • Oynamak isteyenler Uplay üzerinden ekleyebilirler

Uplay: FlyingPengui
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Oynamak isteyenler Uplay üzerinden ekleyebilirler

Uplay: FlyingPengui

tamam eklemişsin kabul ettim :)

Beyler 1 sorum olucak. oyunu yüklerken 8gb High Texture Pack diye birşey var. Bu nedir yenirmi içilirmi ? FPS yi düşürüyormu ?

Benim anladığım bu 8gb ekstra yükleyince Full HD görüntü kaplamaları geliyor ve oyun detayları artıyor doğrumu ? teşekkürler
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    İlk tecrübemizdi yhu :)
    Pistollar benziyor ama :)
  • Arkadaşımla beraber bikaç gündür oynuyorduk ama dünden beri birbirimizi ekliyemiyoruz. Aldığımız hata kodu 2-0x00000067. Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun. Hatta başka birindede denesem sorun bendemi karşımda mı anlamış olurum hemde oynucak arkadaşlar bulmuş olurum :) Steam veya uplay eklemek isteyen isim: Eagle_SeBa. Akşamları pc başında olabiliyorum bilginize.
  • Oynamak isteyenler eklesinler her akşam oyundayım :-) (Uplay:tutkuberk8)

• 20 yaş üstü saygıdan üsluptan ödün vermeyecek arkadaşlar pm atarsa 5 kişilik eğlenceli bir grup oluşturmak istiyorum bu arada yaşım 25 .gruba katılmak isteyen arkadaşlar olursa pm atarsa iletişime geçebiliriz .iyi günler
    Uplay:caseymert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseymert -- 18 Ocak 2016; 3:04:26 >
  • Arkadaşlar single player oynadım ama satın almadım oyunu daha hiç bir şey bilmiyorum değil 26 yaşındayım hangi platformdan ve origin veya steam hangisinden almalıyım ps4 ise oda var sıkıntı yok :)
  • taha31 T kullanıcısına yanıt
    Ps4 de daha fazla kişi var pc ye göre ps4 al derim
  • haklısın biliyorumda nedense ps4te fps oyunlarına alışamıyorum. takım arkadaşlarım küfür eder halbuki anamında oyuna dahil olmasını istemiyorum :)
    Oyun originde yok Uplay'de var. Steam'den alsanız bile uplay üzerinden oynuyorsunuz bu durumda sadece uplayden almanız yeterli. PS4'te oynamadan bu oyunu PS4 için almak sıkıntı olabilir konsol ile pc bir değil sonuçta.
  • teşekkürler.....
  • Beraber oynamak isteyenler eklesin arkadaşlar Uplay:SierraLeone2
    Rainbow,a pc üzerinden sahibim hile fazlalığı düzeltilecekse pc de alın eğerki düzelceğine umut yok ise ps4 te almanızı tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.