Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
350.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimizasyonda iyileştirme olmuş sanki. Update'ten sonra daha çok fps almaya başladım. Karlı haritada fps düşüyordu mesela dışarıdayken, artık düşmüyor.
  • Beyler oyunu almayı düşünüyorum. Ama normal mi alsam season pack mı bilemedim. Mesela şuanki güncellemede gelen operatörler normal moda da gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyleymiş..

@beko1903

gelecek ancak oynayarak kazandığın renown puanları ile açabileceksin.
    normal operatörler 500 ile 2000 arası değişirken dlc ile gelenleri 25.000 renowna açabileceksin.
    ve bir hafta geç gelecek sezon passe göre
  • M1A2Abrams kullanıcısına yanıt
    +70 liraya değer mi sizce

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    oyunu devamlı oynayacaksanız tavsiye ederim onun haricinde sadece eğlenmelik takılıp çıkıcam takımım yok diyorsanız değmez
  • Arkadaşlar merhaba oyun esnasında konuşma sesim çok az çıkıyor oyun ayarlarına baktım herşey normal,bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Beyler bi de bu oyunla yeni çıkacak olan The division û kıyaslayabilir misiniz? Sizce hangisi daha zevkli olur ve hangisi alınır

• Beyler ciddi oynayan arkada?lar varsa mesaj atsyn lütfen :)
  • Oyunu diger pc den buna aktardim ama bir turlu tanitamiyorum uplay e ne yapmam gerek, 30 gb yi tekrardan indiresim yok
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Ben aşağıdaki sıralama ile yapmıştım;

Uplay klasörünüde olduğu gibi aktarın.
    Uplay'i açıp ayarlar bölümünde oyunun yüklü olduğu yeri güncelleyin.
    Otomatik olarak görmezse, Uplay'de oyunu sağ tıklayıp "Verify /Repair Files" gibi bir seçenek var. Onu seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 4 Şubat 2016; 10:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Ben aşağıdaki sıralama ile yapmıştım;

Uplay klasörünüde olduğu gibi aktarın.
    Uplay'i açıp ayarlar bölümünde oyunun yüklü olduğu yeri güncelleyin.
    Otomatik olarak görmezse, Uplay'de oyunu sağ tıklayıp "Verify /Repair Files" gibi bir seçenek var. Onu seçin.

oyunu attigim klasoru tanittim kurarken, discovering files dedi oldu hocam sagolun,

ama disconnect problemi var, tam oynuyoruz online, lak disconnected from host ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Beyler bi de bu oyunla yeni çıkacak olan The division û kıyaslayabilir misiniz? Sizce hangisi daha zevkli olur ve hangisi alınır

?

• quote:

quote:

Beyler bi de bu oyunla yeni çıkacak olan The division û kıyaslayabilir misiniz? Sizce hangisi daha zevkli olur ve hangisi alınır

?

division henuz cikmadi, suan betadaki haliyle division alinmaz, oyun ciktiktan sonra bakmak lazim. o zaman daha guzel bir karsilastirma yapilabilir.
  • Bi de beyler bişeyi anlamadım. Hücum yapan takım farklı yerlerde doğuyor peki savunma yapan takım hep aynı yerde mi doğuyor yoksa haritanın farklı yerlerinde mi? Yani drone gönderiyor hücum yapan takım burdan farklı yerlerde doğduklarını anladım ama merakımdan soruyorum gene.
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Casual oynarken her iki takım da rastgele yerlerde spawn oluyor. Ranked oynarken ise farklı , defans yapan takım oy çokluğuyla nereyi seçtiyse orası , atak yapanlar ise tek tek istedeği yerde doğabiliyor.Yeni gelen 2.0 updatele birlikte artık ranked oyunlarda defans yapanlar savundukları yerde başarılı oldular ise sonraki el orayı seçemiyorlar.Bu değişiklik oyuna tekrardan heyecan kattı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 4 Şubat 2016; 17:17:43 >
  • casual güzel ama rankedda gelen adamların oynayışları hiç normal değil ben illede oynanabilecek bir oyun demiyorum oynanaır ama cok ciddiye almamak lazım pinklerden dolayı duvardaan yana bakarken adam coktan size bakmış oluyor yani oyunun kronık pınk sorunu düzeltilmedi gitti
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Sorun sizden kaynaklanmıyor olabilir. Güncellemeden sonra bile ekibimdeki bazı arkadaşlar grubu kuramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 4 Şubat 2016; 20:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Sorun sizden kaynaklanmıyor olabilir. Güncellemeden sonra bile ekibimdeki bazı arkadaşlar grubu kuramıyor.

internette arastirdigimda neredeyse oyuna sahip olan herkeste olan bir problem. serverlar dedicated degilde p2p seklindeymis sanirim o yuzdenmis. emin degilim
  • Arkadaşlarınızla aranızda oynadığınız zaman p2p oluyor bağlantı onun haricinde p2p değil.

• Oyunda ' ping ' ile ilgili sıkıntı yaşandıgına dair yorumlar okudum, gerçekten ping mevzusu oyunu etkileyecek kadar varmı? Avrupa sunucuları hangi ülkede ki bukadar ping muhabbeti dönüyor ortada...Oyunu alacağım fakat bu ping olayı kafamı kurcalamıyor değil...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.